Gebeliğe Hazırlık Bat'a son 1 hafta kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelene gelme demem hiç :) nasip canım ya. Çok umutlanmamaya çalışıyorum. Bu arada benim eşim doktoru dinemeyecek boşarım net :)
Çok güldüm cnm ya valla yorgun ya o yüzden birde bu ay biz regl sonrası gün aşırı hep yaptık nerdeyse artik son bir gün yapmadigimiz da tutayacaksa hayırlısı demek düşer

Sıkma canını kuzum ya. Hayırlısıyla gelir vakti geldiğinde. Ben şimdi bayrama denk gelmesin 3. Günüm onun derdindeyim. Doktora gidip kontrol olamam yoksa.

Kızlar sakın test yapmayın şimdi tam adet günü 6 gün öncesini gösteren testi yapın. Her ay neler yaşadım ben siİ anlıyorum sabredin fıstıklar
Ayyy bende heyecanlandım
Adet günüm eşime gidelim mi yarın hastaneye diyorum. Bayramdan sonra diyor. Yok ben boşarım bunu hahahha

Adet günüm eşime gidelim mi yarın hastaneye diyorum. Bayramdan sonra diyor. Yok ben boşarım bunu hahahha
Hahahha ama bayramdan sonra kesin olur en azından . Bende geçtim bu yollardan hemde 10 ay boyunca o tek çizgiler benim hep ağlama krizlerime neden olmuştur. Adet günü dediğim gibi eczaneden 6 day early var ya alıp yap kesin sonuç

Hahaha ayyy yorgunluktan olmusum bitmisim guldurdun kiz beni camlar silindi evler supuruldu silindi ben bayildim ama.sen guldurdunnn beni

Çok güldüm cnm ya valla yorgun ya o yüzden birde bu ay biz regl sonrası gün aşırı hep yaptık nerdeyse artik son bir gün yapmadigimiz da tutayacaksa hayırlısı demek düşer
Biz doktorun programı olmasa daha fazla yapacağız. Eşime dün hep vaat ediyorsun icraat yok diyorum. Sen de hep günüm değil diyorsun demez mi. Hahahha

Yarin vakit bulabilirsem alayım. Teşekkür ederim canım. :)

Ben de psikolojik olmuştu geçen ay test yaptım negatif görünce hemen adet oldum:) bu ay öyle yapayım dedim ama belki daha beklentiliyimdir bu sefer bu psikolojik oyun yemedi:)
Ben 34-35 günde bir adet görüyorum telefonuma calender uygulamasını indirdim bir arkadaşım buna göre hamile kalmış erkek kız olacağı bile yazıyo. Bu uygulamaya göre adetimin 18 ve 23. Gününe kadar falan ilişkiye girdim. Ama bu geç döllenme ne kadar geç bu kafamı karıştırıyo. Bir de silik çizgi bile yok boşuna düşünmeyeyim diyorum ama 3 gündür yazdıklarınızı okuyodum yazayım dedim

Hahaha ayyy yorgunluktan olmusum bitmisim guldurdun kiz beni camlar silindi evler supuruldu silindi ben bayildim ama.sen guldurdunnn beni
Kız iki gün kendime yaptım bugün kayinvalideme yaptım. Yarın da tatlı yapacağım. Düşün yorgunluğumu artık. Ama adam gel dese hazır askerim valla :)

Canim adete 3 4 gün kala bile hamile kalan var. Biz o yüzden şansa bırakmak istemiyoruz. İnşallah bebisini kavuşursun kısa zamanda. Bu arada aramıza hoş geldin :)

Herşeyin hayırlısı canım.Kafaya takmamak lazım çok.Her an her şey olabilir

Canim adete 3 4 gün kala bile hamile kalan var. Biz o yüzden şansa bırakmak istemiyoruz. İnşallah bebisini kavuşursun kısa zamanda. Bu arada aramıza hoş geldin :)
Hoşbuldum:) ben de bu yüzden adete 4-5 gün kala da yaptım geç döllenme olursa o da tutsun diye:)
Amin. İnşallah hepimiz hamileyizdir herkes yarın yazar pozitif diye inşallah.

Bu arada en yaşlınız benimdir herhalde 35 yaşındayım o yüzden telaşlanıyorum geç oldu diye. Ama bu yıla kadar hiç ilgi alanım değildi çocuk yapmak korkuyodum. Ama çok istiyorum tabi

Bende 34 canım arkandan geliyorum.Benim de hiç bu güne kadar öyle bir niyetim olmadı şimdi de tutuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…