ihlamurunkokusu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Mart 2023
- 1.031
- 1.171
-
- Konu Sahibi selimekrpz1504
Merhaba, regle 2 gün kaldı benim ama belirtilerim azaldı, goguslerim yumuşamaya başladı kasik ağrılarım azaldı, sizin nasıl olmuştuBenimde testte 2. Çizgi tam koyu çıkmıyordu şüphe üzerine gittim doktora. Dün test yaptım tek çizgi. Bu sabah yumurta 18 mm olmuş bugün gene test yapacağım bakalım ne sonuç çıkacak
Benim ki yumurtlama. Bugün yumurtamı ölçtü 18 mm dedi işte değerlendir dedi bir dolu bir boş şeklinde. Siz gebelik testi yaptınız mı?Merhaba, regle 2 gün kaldı benim ama belirtilerim azaldı, goguslerim yumuşamaya başladı kasik ağrılarım azaldı, sizin nasıl olmuştu
Bana da aynen öyle dedi canımBende bu sabah doktora gittim 18 mm dedi sağ yumurtalığında dedi. Bugün değerlendirmeye başla gün aşırı ilişki olsun dedi
Bana boyutuyla veya yumurtayla alakalı hiç yorum yapmadı. Yumurtan var dedi iyi dedi bugünden başla değerlendirmeye dedi 18 mm dedi fotosunu verdi :)Bana da aynen öyle dedi canım
Bende bugün yine yapacağım pazartesi tam eşit oldu salı silik dün yine köyuydu ama tam eşit değil di bakalım bugün nasıl olacakBenimde testte 2. Çizgi tam koyu çıkmıyordu şüphe üzerine gittim doktora. Dün test yaptım tek çizgi. Bu sabah yumurta 18 mm olmuş bugün gene test yapacağım bakalım ne sonuç çıkacak
Bata 2 gün kaldı benim, dün test yaptım negatif çıktı. Şimdi bel agrim var. Benim bu ay da olmadı kirmizilari görürüm 2 gün içindeBenim ki yumurtlama. Bugün yumurtamı ölçtü 18 mm dedi işte değerlendir dedi bir dolu bir boş şeklinde. Siz gebelik testi yaptınız mı?
Canım senin de mi negatifBata 2 gün kaldı benim, dün test yaptım negatif çıktı. Şimdi bel agrim var. Benim bu ay da olmadı kirmizilari görürüm 2 gün içinde
Ben 2 aydır takip ediyorum hiç koyu olmadı. 2. Çizgi hep ilk çizgiden daha açık renk. Bugün gene yapacağım bakalım ne çıkacak. Ben zaten yumurtama baktırmaya çizgi koyu olmuyor diye şüphe edip gittimBende bugün yine yapacağım pazartesi tam eşit oldu salı silik dün yine köyuydu ama tam eşit değil di bakalım bugün nasıl olacak
İnşallah tutar. Tutmazsa da üzülmeyin stres de çok etkili imiş bu süreçteBata 2 gün kaldı benim, dün test yaptım negatif çıktı. Şimdi bel agrim var. Benim bu ay da olmadı kirmizilari görürüm 2 gün içinde
Bende iki ay görmedim yumurtlama merak ettim bende aynen öyle gittim hemde bir muyene olmak için doktor öyle deyince çok şaşırdımBen 2 aydır takip ediyorum hiç koyu olmadı. 2. Çizgi hep ilk çizgiden daha açık renk. Bugün gene yapacağım bakalım ne çıkacak. Ben zaten yumurtama baktırmaya çizgi koyu olmuyor diye şüphe edip gittim
Hangi marka test kullanıyorsunuz acaba onunla alakalı olabilir mi ? Gerçi ben 3 ay hiç yumurtlama göremedim tam anlamıyla hep ekteki gibi oluyordu bu ay klomen kullandım pik gördüm onu da ekliyorumBen 2 aydır takip ediyorum hiç koyu olmadı. 2. Çizgi hep ilk çizgiden daha açık renk. Bugün gene yapacağım bakalım ne çıkacak. Ben zaten yumurtama baktırmaya çizgi koyu olmuyor diye şüphe edip gittim
Bacaklarımı ben hissetmiyorum artık vallahi icerden icerden kopuyor belimCanım senin de mi negatifbenim de bugün negatif çıktı ve inanılmaz bi bel ve kasık ağrım var bacaklarıma vuruyor
Nasip kısmet Allah hayırlısını versin hepimizeİnşallah tutar. Tutmazsa da üzülmeyin stres de çok etkili imiş bu süreçte
Neden böyle oldu bu ay acaba sen de ilaç kullanmış mıydın ondan mı acaba ? Ya da kist var mı sende de ?Bacaklarımı ben hissetmiyorum artık vallahi icerden icerden kopuyor belim
Benimde 2 aydır ilk eklediğiniz resimdeki gibi oluyor 2. Çizgi öyle çıkıyor. İyice koyu çıkmıyor. Ondan şüphe etmiştim.markasınu bilmiyorum önerilen bi instagram hesabından aldım arkadaşlar çok memnundu eve gidince resmini atarım size.Hangi marka test kullanıyorsunuz acaba onunla alakalı olabilir mi ? Gerçi ben 3 ay hiç yumurtlama göremedim tam anlamıyla hep ekteki gibi oluyordu bu ay klomen kullandım pik gördüm onu da ekliyorum
Az önce regl oldum canım ben.. bekliyordum zaten bu ay da nasip değilmiş kismet. Kahverengi akinti geldi sökülecek bekliyorum.Neden böyle oldu bu ay acaba sen de ilaç kullanmış mıydın ondan mı acaba ? Ya da kist var mı sende de ?
Ben 2 farklı testi aynı anda kullandım ikisinde de 3 ay boyunca hiç pik göremedim hep o attığım fotodaki gibi oldu. Bu ay klomen kullandım sağdaki foto gibi oldu 20. Gün progesteronum da 29.3 çıktıBenimde 2 aydır ilk eklediğiniz resimdeki gibi oluyor 2. Çizgi öyle çıkıyor. İyice koyu çıkmıyor. Ondan şüphe etmiştim.markasınu bilmiyorum önerilen bi instagram hesabından aldım arkadaşlar çok memnundu eve gidince resmini atarım size.
Hadi yaAz önce regl oldum canım ben.. bekliyordum zaten bu ay da nasip değilmiş kismet. Kahverengi akinti geldi sökülecek bekliyorum.
Ben 2 farklı testi aynı anda kullandım ikisinde de 3 ay boyunca hiç pik göremedim hep o attığım fotodaki gibi oldu. Bu ay klomen kullandım sağdaki foto gibi oldu 20. Gün progesteronum da 29.3 çıktı
Bugün ki testi attım sana böyle çıktı muhtemel yarın az daha koyulaşır sonra tek çizgiye dönerBen 2 farklı testi aynı anda kullandım ikisinde de 3 ay boyunca hiç pik göremedim hep o attığım fotodaki gibi oldu. Bu ay klomen kullandım sağdaki foto gibi oldu 20. Gün progesteronum da 29.3 çıktı