-
- Konu Sahibi selimekrpz1504
Markası yazmıyor ya ben bi aile danışmanından aldım sayfasında ayrıca takip etmenizi öneririm testi doğru teyitledim doktora gidip yumurtama baktırarak. Bu test işte bunu kullanıyorum ben. İsterseniz adreslerinin hesabını veririm instagramda .Hangi marka test kullanıyorsunuz acaba onunla alakalı olabilir mi ? Gerçi ben 3 ay hiç yumurtlama göremedim tam anlamıyla hep ekteki gibi oluyordu bu ay klomen kullandım pik gördüm onu da ekliyorum
Canım bende de 3 ay hep böyle oldu işte ben de son çare klomen kullandım fayda etti, ama bugün c life siparişi verdim bakalım onun nasıl bi etkisi olacakBugün ki testi attım sana böyle çıktı muhtemel yarın az daha koyulaşır sonra tek çizgiye döner
Ben de bunu kullandımMarkası yazmıyor ya ben bi aile danışmanından aldım sayfasında ayrıca takip etmenizi öneririm testi doğru teyitledim doktora gidip yumurtama baktırarak. Bu test işte bunu kullanıyorum ben. İsterseniz adreslerinin hesabını veririm instagramda .
Sende de çizgi koyulaşmayınca yumurta takibine gittin mi?Canım bende de 3 ay hep böyle oldu işte ben de son çare klomen kullandım fayda etti, ama bugün c life siparişi verdim bakalım onun nasıl bi etkisi olacak
Klomen neden kullandın kiCanım bende de 3 ay hep böyle oldu işte ben de son çare klomen kullandım fayda etti, ama bugün c life siparişi verdim bakalım onun nasıl bi etkisi olacak
Maalesef randevu bulamadığım için gitmedim ama ovülasyon testiyle takip edip çatlamayı gördümSende de çizgi koyulaşmayınca yumurta takibine gittin mi?
Hiç pik göremediğim için yumurtalarımın tam büyümediğini düşündüm o yüzdenKlomen neden kullandın ki
Bende koyulaşmayınca büyümüyor mu acaba diyip doktora gittim dün. 18 mm dedi sorun yok dediMaalesef randevu bulamadığım için gitmedim ama ovülasyon testiyle takip edip çatlamayı gördüm
Hiç pik göremediğim için yumurtalarımın tam büyümediğini düşündüm o yüzden
Ama sanırım 20 21 falan olunca pik oluyormuş testBende koyulaşmayınca büyümüyor mu acaba diyip doktora gittim dün. 18 mm dedi sorun yok dedi
Bilmiyorum ki doktor yumurta takibi bile istemedi ben kendim gittim istedim. Acaba benim de mi 18 de kalıyor büyümüyor bilemedimAma sanırım 20 21 falan olunca pik oluyormuş test
Benim de doktora gittiğim gün sabah gitmiştim 18 mm dedi akşamına yumurtlama testi yaptım . 2. Çizgi silik çıktı . Ertesi gün akşam yine yaptım daha silik çıktı .Benim yumurtam 22 ml olmuş test yine tam koyu değildi çatlatma iğnesi verdi doktor
Ne oldu, değeriniz arttı mı, sizin adınıza çok sevindim, Rabbim çok bekletmemiş, darısı hayırlıca bizim başımıza,..Beta henüz 13'müş, peki benim 2000'i görmüş gibi sevinmeme ne demeli
Catlatcak hormon geç salgılanıyor demekkiBenim de doktora gittiğim gün sabah gitmiştim 18 mm dedi akşamına yumurtlama testi yaptım . 2. Çizgi silik çıktı . Ertesi gün akşam yine yaptım daha silik çıktı .
Ne oldu, değeriniz arttı mı, sizin adınıza çok sevindim, Rabbim çok bekletmemiş, darısı hayırlıca bizim başımıza,..
Kafam iyice karıştı. Doktoruma söyledim test yapmayı bırak sorunun yok. Böyle yaparsan olmaz diyorCatlatcak hormon geç salgılanıyor demekki
Çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder Allah. Benim hamileliğim devam çok şükür. 12. Haftamdayım. İkili test için hastaneye gideceğim yarın.Ne yaptin canim ben 1 ay önce düsük yaptim. Seninle ayni gidiyoduk. Insallah senin hamilleligin saglikli bi sekilde ilerliyodur
Noldu sonucunuz ?Çok teşekkür ederim, amin inşallah..
Açıkçası bu beta değerinin yükselmesini bekleme işi çok stresli.
Herkes 2 günde bir kan testi verin demiş ama ben yarın sabahı beklemek istedim.
13'ü öğrendikten sonraki sabah, elimde var olan artımed markalı strip idrar testle test yaptım.
Değer yükselir, çizgi belirginleşir diye düşündüm ama silik bile çıkmadı.
Aklım ister istemez kimyasala gitti tabi.. Daha önce hiç hamilelik geçirmediğim için kestiremiyorum.
Gerçi araştırdığım kadarıyla o testlerin duyarlılığı 50 ve üstünü gösteriyormuş, yani 25'e falan yükseldiyse onu tespit edememiş de olabilir, kimyasal da..
Ooof of.
Yarın sabah göreceğiz bakalım..
Noldu sonucunuz ?