Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
22. Gun kaset testle yaptim cikmadi bugun 24. Gun erken gebelik testinde cikti hende bariz belli 2 çizgi :)

Ah o testlere verilen paralar bende hep yedeklerimm
Aynen 4,5 aydır umursamiyordum test falanda yapmadım kafam rahatti.Bu ay gögüs hassasiyeti acaba dedittirdi bana yine tufaya düştümAma benim şahsi fikrim sizin yumurtlama tarihiniz 21.gün olan bence onu baz alın inşAllah değerlendirmişsinizdir

Yumurtlamadan birgün öncesi ve catlamayi değerlendirdim sizce olmuşmudur ki

Yumurtlamadan birgün öncesi ve catlamayi değerlendirdim sizce olmuşmudur ki
Gün olarak takilmayin yumdan 2 gun once ilişki olanlarin bile tutuyor.Ben kızıma şöyle hamile kaldım,bebek istemiyorduk o yüzden bütün ay korunmuştuk sadece reglimin bittigi gunun akşamı korunmadık nasılsa regl yeni bitti bişi olmaz diye ve hemen kalktım duş falan ve o tek ilişkiyle reglime 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendim olmaz olmaz demeyin Rabbime güçlük yok.Ama siz 21.gunun ustune 12-13 gün sayın öyle test yapın

Bat 6 Mayıs eğer olmazsam sayıp öyle test yapacağım

14.gün yumurtlama ise mi 6 mayıs?Eğer yumurtlaman 21.gün ise reglin de ondan 14 gün sonra olur ona göre hesapla istersen kafan karışmasın
Tam canım çok teşekkür ederim ilk defa bu ay göğüs hassasiyetide yok . Çok enteresan her ay olurdu ve kasıgım da ağrım devam ediyor kasıgım şişlik var o hizada

Kizlar benimde adet belirtilerim var persembe gunu ignenin 12.gunu. Sanirim yarin bi gebelik testi yapip bi yalanci pozitifi gormek istiyorum uzun zamandir hep negatifi gordum

Herkese merhaba, adetlerim duzenlidir 28-29 gunde bir olurum. Normalde 3 Mayıs olmam gerekiyordu bugun 30. gunum.
Uygulamaya göre yumurtlama gunlerini degerlendirdik.
Yumurtlama gunu 18 nisandi ve 19 nisandan beri karin-kasik bolgemde adet agrisi gibi agrilar, ara sira batma hissi oldu. Agrilar azalsa da ara ara devam ediyor.
Son bir haftadir aşırı bel ağrım vardı.
Son iki gundur goguslerimde asiri bir dolgunluk bu sabahtan itibaren de fazlaca sizlama var. Son bir haftadir da asiri olmasa da özellikle aksamlari mide bulantısı yaşıyorum.
Normalde adetten bir iki gun once baslayarak akintim olurdu ancak su an sifir akintim var. Bugun de adet gormezsem yarin sabah gebelik testi yapsam cikar mi acaba?

Son düzenleme:
Merhabalar ayni sey bende de var meme uçlarında hassasiyet var çok değil ama hafif şaşırdım hatta bende hiç olmaz, regl öncesi bile. Sizinki de boyle mi? Benim de 21. Gun bugün. Testte cikmasi icin cok cok erken regl gecmeden cok zor normal çıkmaması

Yumurtlama gününü tam bilsem tarih verebilirim test için ama bat uzerinden 4 gün geçmesini beklersen daha garanti olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…