Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayir canm 5 aydir istiyoruz ztn subat ayinda kimyasal gebelik yasadm insallah yine oyle bi sorun ile karsilasmam sadece yumurtlama gunlerimi takip ediyorum ama bu ay yumurtlama gunu iliski olmadi 2 gun oncesi ve yumurtlama sonrasindaki 2 gunu degerlendirdik insallah yolunda devam eder :)
Çok sevindim sizin adınıza bize tavsiye vermek istermisiniz herhangi birşey uyguladiniz mi

İnşallah canım hakkında hayırlısı olur inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder isterseniz bı kan verin birde ovulasyonla mı takip ettiniz

İnşallah canım hakkında hayırlısı olur inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder isterseniz bı kan verin birde ovulasyonla mı takip ettiniz
Günüm gecsin oyle kan vermeyi düşünüyorum canım. Ovulasyon ile takip etmedim telefondan programla ve ztn 28 gunde 1 regl olduğum için genelde yumurtlamam 14. Gun olur şaşmaz

Günüm gecsin oyle kan vermeyi düşünüyorum canım. Ovulasyon ile takip etmedim telefondan programla ve ztn 28 gunde 1 regl olduğum için genelde yumurtlamam 14. Gun olur şaşmaz
Anladım canım benimde bata 3 gün kaldı erken gebelik yaptım malesef negatif bu ay çok güzel değerlendirdik ama negatif bide yumurtlama takibi yaptım 21 .gün yazan kopkuyu çıktı acaba geçmı yumurtlama oldu o yüzden mi çıkmadı teste

Eklentiler

• IMG_20210429_160436.jpg
    59,9 KB · Görüntüleme: 47
evet gec yumurtlama olmus gibi gözüküyor cnm insallah sende hamilesindir rabbim isteyen herkeslere versi. Günün geçince birdaha yap mesela benm 2 gun once yaptigim normal kaset olan testte çıkmamıştı bugün erken gebelik testinde çıktı

Dua et bana olurmu Allah rızası için rabbim inşallah bebegini kucağına almayı nasip eder bende senin için dua edeceğim

Arkadaşlar merhaba yeni kaydoldum geldim konuşmalarınızı sohbetlerinizi dertleşip birbirinize çare olmalarınızı hep uzaktan uzaktan okudum. Ben de 2.5 senelik evliyim ve 5 aydır bebek planlıyoruz ama olmuyordu çok istediğim için gidip rahim filmi çektirip tüplerime baktırdım tüplerim açıktı ama rahim ağzına yerleşmiş toplamda 2.5 cm çapı olan bi çok polip vardı ve doktorum bunlar gebe kalmana çok büyük engel dedi ve ameliyatını oldum. Ameliyattan sonra bir ay korunduk ve bu ay yumurtlama testleri yapıp 27 sinde çatlamayı gördüm. Tüm günleri değerlendirdik şuanda adetime 5 gün var bat 8 mayıs ama her ay adete bir hafta kala olan belirtilerden hiçbirisi olmadı. Sadece sistit oldum ve aşırı yorgun ve uykusuzum. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapayım dedim ama test çubuğu kırık çıktı belki de negatifi görüp mutsuz olmamam içindi diye bir daha test yapmadım. Bu kadar yorgunluğun sebebi acaba çalışıyor olmamdan mı bilmiyorum internete biraz baktım ve sistit de gebelik belirtisi olabilir yazıyor kafam karıştı sizde var mı böyle bir belirti ve halsizlik yorgunluk. Sizce test yapmalı mıyım bir daha

Benimki de 13 mayıs eklermisiniz

Ben ovulasyon testi yapmadim bu ay ayrica yumurtlamami da anlamadim hic ağrım akıntım olmadi ne zaman regl olacağımı da bilmiyorum,esti kafama bi test yapayim desim aşırı göğüs hassasiyetim vardı ona dayanarak ama kalbim kadar temizdi testim22.günümdü bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…