- Konu Sahibi MoonfacedMom
Hiç belirtim yok. Bu akşam kasığıma ağrı girince yaptım testi. Bu kadarBelirtileriniz neler acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç belirtim yok. Bu akşam kasığıma ağrı girince yaptım testi. Bu kadarBelirtileriniz neler acaba
Ya bide birşey soracağım kasık kısmnda böyle sertlik şişlik varmıHiç belirtim yok. Bu akşam kasığıma ağrı girince yaptım testi. Bu kadar
Göğüs ucunda sızı var mıKasık ağrım ve beyaz akıntımla yola devam bugün yavaş yavaş göğüs hassasiyetidr başladı heran regl olacak gibiyim
Hayır ya da daha 4 gün var diye bir belirtm yok bilmiyorum. Sık idrar hissi belirtiden sayılıyor mu bilmiyorum bir de o oluyor gün içinde. Çok sıkışık hissediyorum, gidince çok az idrar yapıyorumYa bide birşey soracağım kasık kısmnda böyle sertlik şişlik varmı
Hayır o da yok kasık ağrım ve sık idrar hissi var sadeceGöğüs ucunda sızı var mı
Belli olmaz o daha.. belirtiler cok benziyor sonucta umudu kesmemek lazim benim cok hafif sadece dokununca fln, hic yasamadigim icin ben mi uyduruyorum diyorum bugün daha catlamanin 4. Günü dün başladı.. tesaduftur heralde yaBekliyorum bakalim ama regl bağira bağira geliyor sankiKızıma hamile kaldığim zaman gogus uclarimin acisindan agliyordum
InşAllah hepimiz pozitif testler atariz 1 hafta içinde.Bayram yeri olur burası,benim olmasa bile sizin pozitif testleriniz iyi gelir bana guzel haberlerinizi alirim insAllahBelli olmaz o daha.. belirtiler cok benziyor sonucta umudu kesmemek lazim benim cok hafif sadece dokununca fln, hic yasamadigim icin ben mi uyduruyorum diyorum bugün daha catlamanin 4. Günü dün başladı.. tesaduftur heralde ya
Göğüs ucunda sızı var m
Bugün başladı canım göğüs ağrım öyle çok yokGöğüs ucunda sızı var mı
İnşallah canım güzel duaların için çok teşekkür ederizInşAllah hepimiz pozitif testler atariz 1 hafta içinde.Bayram yeri olur burası,benim olmasa bile sizin pozitif testleriniz iyi gelir bana guzel haberlerinizi alirim insAllah
Hadi inşallah bebiştendir tekrar test yapsana merak ettim vallaBugu
Bugün başladı canım göğüs ağrım öyle çok yok
Ya ben yarın sabah genel cerrahi den randevu aldım acaba doktora desem kan testi yapar mı kiHadi inşallah bebiştendir tekrar test yapsana merak ettim valla
Yapmıyorlar malesef bizim branşımız değil diyolar ama ordan acile inip yaptırabilirsnYa ben yarın sabah genel cerrahi den randevu aldım acaba doktora desem kan testi yapar mı ki
Bakalım yine şansımı deneyim acile inip ne dicem devlette yaparlarmi kiYapmıyorlar malesef bizim branşımız değil diyolar ama ordan acile inip yaptırabilirsn
Bu karışıklıkta acilde beta testi istersen tepki alabilirsin,bence ortama bi bak ona gore rica edip etmemeye karar verBakalım yine şansımı deneyim acile inip ne dicem devlette yaparlarmi ki
Tamam canım teşekkür ederim bakalım sabah 9da gideceğim eğer bı işlem yapacak olursa gebelik testi isterim belki yaparBu karışıklıkta acilde beta testi istersen tepki alabilirsin,bence ortama bi bak ona gore rica edip etmemeye karar ver
Aynen röntgen falan isterse hemen sıkıştir araya gebelik şüphem var diyeDahiliye de bana sormuslardı filme gidecektim o zaman once beta bakalim dedi dr.Tamam canım teşekkür ederim bakalım sabah 9da gideceğim eğer bı işlem yapacak olursa gebelik testi isterim belki yapar
Ay bilemedim ki elimdede bir tane gebelik testi var yapsam mı ki şimdiAynen röntgen falan isterse hemen sıkıştir araya gebelik şüphem var diyeDahiliye de bana sormuslardı filme gidecektim o zaman once beta bakalim dedi dr.
Bence yap ben erken gebelik testinde pozitifi görünce laboquick kaset yaptım onda da çok silik çıktıAy bilemedim ki elimdede bir tane gebelik testi var yapsam mı ki şimdi