- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ya çok sevindim bata kaç gün varBenm son adetim 10 nisan bugun erken gebelik testi yaptm pozitf cikti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok sevindim bata kaç gün varBenm son adetim 10 nisan bugun erken gebelik testi yaptm pozitf cikti :)
5 gun var cnm 28 gund3 1 olurun adetYa çok sevindim bata kaç gün var
Çok sevindim sizin adınıza bize tavsiye vermek istermisiniz herhangi birşey uyguladiniz mi5 gun var cnm 28 gund3 1 olurun adet
Çok sevindim sizin adınıza bize tavsiye vermek istermisiniz herhangi birşey uyguladiniz mi
İnşallah canım hakkında hayırlısı olur inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder isterseniz bı kan verin birde ovulasyonla mı takip ettinizHayir canm 5 aydir istiyoruz ztn subat ayinda kimyasal gebelik yasadm insallah yine oyle bi sorun ile karsilasmam sadece yumurtlama gunlerimi takip ediyorum ama bu ay yumurtlama gunu iliski olmadi 2 gun oncesi ve yumurtlama sonrasindaki 2 gunu degerlendirdik insallah yolunda devam eder :)
Günüm gecsin oyle kan vermeyi düşünüyorum canım. Ovulasyon ile takip etmedim telefondan programla ve ztn 28 gunde 1 regl olduğum için genelde yumurtlamam 14. Gun olur şaşmazİnşallah canım hakkında hayırlısı olur inşallah rabbim kucağına almayı nasip eder isterseniz bı kan verin birde ovulasyonla mı takip ettiniz
Anladım canım benimde bata 3 gün kaldı erken gebelik yaptım malesef negatif bu ay çok güzel değerlendirdik ama negatif bide yumurtlama takibi yaptım 21 .gün yazan kopkuyu çıktı acaba geçmı yumurtlama oldu o yüzden mi çıkmadı testeGünüm gecsin oyle kan vermeyi düşünüyorum canım. Ovulasyon ile takip etmedim telefondan programla ve ztn 28 gunde 1 regl olduğum için genelde yumurtlamam 14. Gun olur şaşmaz
evet gec yumurtlama olmus gibi gözüküyor cnm insallah sende hamilesindir rabbim isteyen herkeslere versi. Günün geçince birdaha yap mesela benm 2 gun once yaptigim normal kaset olan testte çıkmamıştı bugün erken gebelik testinde çıktıAnladım canım benimde bata 3 gün kaldı erken gebelik yaptım malesef negatif bu ay çok güzel değerlendirdik ama negatif bide yumurtlama takibi yaptım 21 .gün yazan kopkuyu çıktı acaba geçmı yumurtlama oldu o yüzden mi çıkmadı teste
Dua et bana olurmu Allah rızası için rabbim inşallah bebegini kucağına almayı nasip eder bende senin için dua edeceğimevet gec yumurtlama olmus gibi gözüküyor cnm insallah sende hamilesindir rabbim isteyen herkeslere versi. Günün geçince birdaha yap mesela benm 2 gun once yaptigim normal kaset olan testte çıkmamıştı bugün erken gebelik testinde çıktı
Cok teşekkür ediyorum canım. Amin isteyen herkes hepiniz dualarimdasniz rabbim kucaginizi bos birakmasin inşAllahDua et bana olurmu Allah rızası için rabbim inşallah bebegini kucağına almayı nasip eder bende senin için dua edeceğim
İnşallah çok teşekkür ederimCok teşekkür ediyorum canım. Amin isteyen herkes hepiniz dualarimdasniz rabbim kucaginizi bos birakmasin inşAllah
Canım hayırlı olsun nasıl belirtilerin varCok teşekkür ediyorum canım. Amin isteyen herkes hepiniz dualarimdasniz rabbim kucaginizi bos birakmasin inşAllah
Cnm bnde kasikta batma tarzi agrilar bel agrisi vardi 3 gundurde mide bulantim oldu baya, bugun test yapaym dedim ve çıktı :)Canım hayırlı olsun nasıl belirtilerin var
Bende de var bişeyler kuzumda 3 gün daha bekleyecem ben tabi adet olmazsam hayırlı olsun tekrarCnm bnde kasikta batma tarzi agrilar bel agrisi vardi 3 gundurde mide bulantim oldu baya, bugun test yapaym dedim ve çıktı :)
Benimki de 13 mayıs eklermisinizBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
@ximix 4 Mayıs
@Kelebek-bek 5 Mayıs
Mylv48 6 Mayıs
mavispreyboya 6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@BankacI26 9 Mayıs
@cido09 9 Mayıs
@Asiprenses33312 9 Mayıs
@aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat 10 mayıs
@Ayca_06 10 mayıs
A Adesadra 11 Mayıs
@Nane surubu 12 Mayıs
@Ckale 13 mayıs
@yeshll 15 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun 30 Mayıs
Saol canm senin bat tarihin nedirBende de var bişeyler kuzumda 3 gün daha bekleyecem ben tabi adet olmazsam hayırlı olsun tekrar
Canım ben bu ay ovitrelle kullandım bat tarihimden erken gelebilir test tarihim 6 sı amaSaol canm senin bat tarihin nedir