- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Benim genel bir agırlık,sızlama ve hic bir yerine dokunamıyorum.Ben hamileliklerimi gögüslerimden anlarım şimdi de aynı şeyi yaşıyorum ama artık vücuduma güvenmiyorumMerhabalar ayni sey bende de var meme uçlarında hassasiyet var çok değil ama hafif şaşırdım hatta bende hiç olmaz, regl öncesi bile. Sizinki de boyle mi? Benim de 21. Gun bugün. Testte cikmasi icin cok cok erken regl gecmeden cok zor normal çıkmaması
Dün ya da bugün olmam gerekiyordu normalde, olmuşum gibi bir his oluyor ara ara ama gelen giden yokCok sinirda yaw, 2 3 gun daha bekleyebilirsin ama cikadabilir, ben hep en kotusunu düşündüğüm içinbat gecti o zaman di mi?
2 test al biri yarin, zaten bugun gecti artik sabah ilk idrarla yapman gerekiyor, oburunu cuma yaparsin negatif cikarsaDün ya da bugün olmam gerekiyordu normalde, olmuşum gibi bir his oluyor ara ara ama gelen giden yok
Bir gün daha bekleyeyim en iyisi yarın da olmazsam Perşembe sabah yaparım test beklemek zor olsa da
Bende hic dokunamama olayi zaten hic olmadi ne regl zamani ne baska zaman da.. bu sefer ilk defa boyle sadece uclarda hassasiyet yasadim. Bir tarafimizdan belirti uyduruyoruz belki deBenim genel bir agırlık,sızlama ve hic bir yerine dokunamıyorum.Ben hamileliklerimi gögüslerimden anlarım şimdi de aynı şeyi yaşıyorum ama artık vücuduma güvenmiyorumÇok yanıltiyor beni oyun oynuyor benimle adeta zaten testte yaptim cikmadi,regl agrilarim da var bence benden pas bu ay da size bol şanslar kızlar ❤
Yumurtlama günümden hesaplarsam 12. Gun insallah kimyasal degldir tesekurlerYumurtlama kaçıncı gündü hesapladinuz mi? Kimyasal değilse şimdiden hayırlısı olsun
Yumurtlama kaçıncı gündü hesapladinuz mi? Kimyasal değilse şimdiden hayırlısı olsun
Bekliyorum bakalim ama regl bağira bağira geliyor sankiBende hic dokunamama olayi zaten hic olmadi ne regl zamani ne baska zaman da.. bu sefer ilk defa boyle sadece uclarda hassasiyet yasadim. Bir tarafimizdan belirti uyduruyoruz belki desen cok erken yapmissin cikmasi zaten cok cooook zor dollenme 6 ile 14 gun arasinda oluyor bekle bakalim sansin yuksek sanki oyle hissettim
Benim idrar yolu enfeksiyonu oldum hiçbişey hissetmiyorum alttan rahatsızlığım var sadece. Regl bekliyorumEvettt kızzlarr napıyorsunuz bı belirtisi olan varmı ?
Kasık ağrım ve beyaz akıntımla yola devam bugün yavaş yavaş göğüs hassasiyetidr başladı heran regl olacak gibiyimBenim idrar yolu enfeksiyonu oldum hiçbişey hissetmiyorum alttan rahatsızlığım var sadece. Regl bekliyorumsende ne var ne yok
Gözün aydin evet pozitif duruyor testiniz❤Darısı başımiza.Belirtiniz var miydı?Kızlar bata 4 gün kala predictorun erken gebelik testinden yaptım. Sonuç bu, çok heyecanlandım bugün benim doğum günüm üstelikbu pozitif dimi
Evettttt iyiki doğdun annesiii evladın sana supriz yaptı hediye olarak kendini verdi çok mutlu oldum tüylerim diken diken oldu neden biliyorumKızlar bata 4 gün kala predictorun erken gebelik testinden yaptım. Sonuç bu, çok heyecanlandım bugün benim doğum günüm üstelikbu pozitif dimi
Doğum gununuz kutlu olsun bu arada inşAllah seneye bebişinizle kutlarsıniź sağlıkla❤Kızlar bata 4 gün kala predictorun erken gebelik testinden yaptım. Sonuç bu, çok heyecanlandım bugün benim doğum günüm üstelikbu pozitif dimi
Benim de umudum kalmadı gögüs hassasiyetim bile azaldı gibi arada hic kalmiyor arada cok kotu sizliyor ve aciyor.Akıntı falan yok beklemekten baska care yok.Hakkimizda hayirlisiKasık ağrım ve beyaz akıntımla yola devam bugün yavaş yavaş göğüs hassasiyetidr başladı heran regl olacak gibiyim
Bilmiyorum erken gebelik testi negatif çıkınca umudum kalmadı ama geç döllenme olur dedi çoğu bendede hiç umut yokBenim de umudum kalmadı gögüs hassasiyetim bile azaldı gibi arada hic kalmiyor arada cok kotu sizliyor ve aciyor.Akıntı falan yok beklemekten baska care yok.Hakkimizda hayirlisi
Hayır şuan belirtim yok, içimden bir ses bak bakalım dedi hatta bu saatte baktım. Sadece ovulasyon takibi yapıyordum kasetlerle. Yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik sadece 2 gün. Eşim tek testisli bu nedenle az ama öz değerlendiriyoruz. AminGözün aydin evet pozitif duruyor testiniz❤Darısı başımiza.Belirtiniz var miydı?
Belirtileriniz neler acabaKızlar bata 4 gün kala predictorun erken gebelik testinden yaptım. Sonuç bu, çok heyecanlandım bugün benim doğum günüm üstelikbu pozitif dimi
Benim sizden umudum var 21.gun yumurtlama oldugu icin daha testte cikmadigini dusunuyorum.InşAllah yanılmam❤Bilmiyorum erken gebelik testi negatif çıkınca umudum kalmadı ama geç döllenme olur dedi çoğu bendede hiç umut yok
Bende çok tuhaf oldum, inşallah bebişim benimledirEvettttt iyiki doğdun annesiii evladın sana supriz yaptı hediye olarak kendini verdi çok mutlu oldum tüylerim diken diken oldu neden biliyorum
İnşallah umudunuz gerçek olur beni hissediyorsanız inşallah vardırBenim sizden umudum var 21.gun yumurtlama oldugu icin daha testte cikmadigini dusunuyorum.InşAllah yanılmam❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?