Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim genel bir agırlık,sızlama ve hic bir yerine dokunamıyorum.Ben hamileliklerimi gögüslerimden anlarım şimdi de aynı şeyi yaşıyorum ama artık vücuduma güvenmiyorumÇok yanıltiyor beni oyun oynuyor benimle adeta zaten testte yaptim cikmadi,regl agrilarim da var bence benden pas bu ay da size bol şanslar kızlar

Cok sinirda yaw, 2 3 gun daha bekleyebilirsin ama cikadabilir, ben hep en kotusunu düşündüğüm için bat gecti o zaman di mi?
Dün ya da bugün olmam gerekiyordu normalde, olmuşum gibi bir his oluyor ara ara ama gelen giden yok
Bir gün daha bekleyeyim en iyisi yarın da olmazsam Perşembe sabah yaparım test beklemek zor olsa da

Reactions: Mof
Dün ya da bugün olmam gerekiyordu normalde, olmuşum gibi bir his oluyor ara ara ama gelen giden yok
Bir gün daha bekleyeyim en iyisi yarın da olmazsam Perşembe sabah yaparım test beklemek zor olsa da
2 test al biri yarin, zaten bugun gecti artik sabah ilk idrarla yapman gerekiyor, oburunu cuma yaparsin negatif cikarsa

Bende hic dokunamama olayi zaten hic olmadi ne regl zamani ne baska zaman da.. bu sefer ilk defa boyle sadece uclarda hassasiyet yasadim. Bir tarafimizdan belirti uyduruyoruz belki de sen cok erken yapmissin cikmasi zaten cok cooook zor dollenme 6 ile 14 gun arasinda oluyor bekle bakalim sansin yuksek sanki oyle hissettim

Bekliyorum bakalim ama regl bağira bağira geliyor sankiKızıma hamile kaldığim zaman gogus uclarimin acisindan agliyordum

Kızlar bata 4 gün kala predictorun erken gebelik testinden yaptım. Sonuç bu, çok heyecanlandım bugün benim doğum günüm üstelik bu pozitif dimi
Evettttt iyiki doğdun annesiii evladın sana supriz yaptı hediye olarak kendini verdi çok mutlu oldum tüylerim diken diken oldu neden biliyorum

Kasık ağrım ve beyaz akıntımla yola devam bugün yavaş yavaş göğüs hassasiyetidr başladı heran regl olacak gibiyim
Benim de umudum kalmadı gögüs hassasiyetim bile azaldı gibi arada hic kalmiyor arada cok kotu sizliyor ve aciyor.Akıntı falan yok beklemekten baska care yok.Hakkimizda hayirlisi

Benim de umudum kalmadı gögüs hassasiyetim bile azaldı gibi arada hic kalmiyor arada cok kotu sizliyor ve aciyor.Akıntı falan yok beklemekten baska care yok.Hakkimizda hayirlisi
Bilmiyorum erken gebelik testi negatif çıkınca umudum kalmadı ama geç döllenme olur dedi çoğu bendede hiç umut yok

Gözün aydin evet pozitif duruyor testiniz❤Darısı başımiza.Belirtiniz var miydı?
Hayır şuan belirtim yok, içimden bir ses bak bakalım dedi hatta bu saatte baktım. Sadece ovulasyon takibi yapıyordum kasetlerle. Yumurtlama ve çatlama günlerini değerlendirdik sadece 2 gün. Eşim tek testisli bu nedenle az ama öz değerlendiriyoruz. Amin çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…