- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Anladım canım sağolasınAndroid için var ama app için yok sanırım
Orası öyle de erken yapınca da vay anam erken yaptım belki de ondan çıkmadı oluyor şahsen benim oluyorYa kızlar Allah askina neyin korkusu bu,sizin yapip yapmamanizla dagismeyecek ki sonuç yapin kurtulun boyle daha cok stres oluyor insana.En azindan varsa var yoksa yok deyip yol haritasi çizersiniz kendinize.Dünyanin sonu degil ki bosuna stres yapip hormonlarinizi bozuyorsunuz yapmayin bunu kendinize.Rabbime siginalim ne gelirse ondan tevekkul edip yapin testleri siz de rahatlayin biz de
Gunune 1 gun kalanlar ya da gecenler icin bu soylediklerim,bat gunu gelmemis olanlar ustune alınmasinOrası öyle de erken yapınca da vay anam erken yaptım belki de ondan çıkmadı oluyor şahsen benim oluyoro yüzden ben bat geçince yapıp ihtimal bırakmamayı istiyorum
Günüme 1 kaldıGunune 1 gun kalanlar ya da gecenler icin bu soylediklerim,bat gunu gelmemis olanlar ustune alınmasin
Günüme 1 kaldı
Ben yazdım öğretmeniiiiiimmmmm❤UYARI
- REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
- GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
- GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
- HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
- İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
Of ben kendimi düşürmek için hep olumsuz şeyler bulduğumdan moralimi yüksek tutamıyorumay çok komiksiniz ya
Benim taktik şudur,testi pozitif gormek icin yaparim ben yani yaptigimda negatifse eger kirmizilar gelene kadar umut vardir benim icin,erken yapmis olabilirim derim.
Ama amaa ya pozitif çıkarsaderim ve başlarim 5 gun kala yapmaya korkmadan,tedirgin olmadan o yuzden de stres olmam hic
İSMİNİ verip daha yazmayanlar var boşuna listede kalabalık olmasın sonuçta heyecan paylaşmak için açıldı değilmiBen yazdım öğretmeniiiiiimmmmm❤
Doğru diyorsun ama doktorlar bile 3-4 gün gecince yapın diyor o yüzden ben doktorları dinleyip bekliyorumYa kızlar Allah askina neyin korkusu bu,sizin yapip yapmamanizla dagismeyecek ki sonuç yapin kurtulun boyle daha cok stres oluyor insana.En azindan varsa var yoksa yok deyip yol haritasi çizersiniz kendinize.Dünyanin sonu degil ki bosuna stres yapip hormonlarinizi bozuyorsunuz yapmayin bunu kendinize.Rabbime siginalim ne gelirse ondan tevekkul edip yapin testleri siz de rahatlayin biz de
Ne kadar da dr un sözünden çıkmayan kadınlarızDoğru diyorsun ama doktorlar bile 3-4 gün gecince yapın diyor o yüzden ben doktorları dinleyip bekliyorum
Sağol canım takipteyimm
Merhaba benide eklermisiniz bat 25 mayısBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
UYARI
REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
LİSTEMİZ
@ximix3
haziran
@wasssaap3 Mayıs
@BESD4 Mayıs
@Kelebek-bek5 Mayıs
@Mylv486 Mayıs
@CherryQueen6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@Hulahula8 Mayıs
@Yi serumu9 Mayıs
BankacI26 9 Mayıs
@cido099 Mayıs
@Asiprenses333129 Mayıs
@akrepprof9 Mayıs
@aynurrrr10 mayıs
@Melekkanat10 mayıs
@Ayca_0610 mayıs
@Asyaa56110 mayıs
A Adesadra3 haziran ayı
karaca3443 11 mayıs
@Nane surubu12 Mayıs
@Brs169112 Mayıs
@Tubiss32112 Mayıs
@ELIF700712 Mayıs
@Ckale13 mayıs
@teacherirem13 mayıs
@yeshll15 Mayıs
@Kivircikkhatun15 Mayıs
@Kubra_ekinci16 Mayıs
@Mof17 Mayıs
@papatyam9517 Mayıs
@Genckading18 Mayıs
K kizkizakiz21 Mayıs
@bcehrm21 Mayıs
@YaseminnO23 Mayıs
@Nurimran25 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun30 Mayıs
Ahh kızlar bende ovulasyon dönemin ortasıdayım bata 15 gün var nolcak bilmiyorum ama bu ay biraz saldımİSMİNİ verip daha yazmayanlar var boşuna listede kalabalık olmasın sonuçta heyecan paylaşmak için açıldı değilmi
Akışına bırak kafan rahat olması gerek zaten canmAhh kızlar bende ovulasyon dönemin ortasıdayım bata 15 gün var nolcak bilmiyorum ama bu ay biraz saldım
Ayy çk heycanlı desene belirtin var mıGünüme 1 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?