Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar Allah askina neyin korkusu bu,sizin yapip yapmamanizla dagismeyecek ki sonuç yapin kurtulun boyle daha cok stres oluyor insana.En azindan varsa var yoksa yok deyip yol haritasi çizersiniz kendinize.Dünyanin sonu degil ki bosuna stres yapip hormonlarinizi bozuyorsunuz yapmayin bunu kendinize.Rabbime siginalim ne gelirse ondan tevekkul edip yapin testleri siz de rahatlayin biz de

Orası öyle de erken yapınca da vay anam erken yaptım belki de ondan çıkmadı oluyor şahsen benim oluyor o yüzden ben bat geçince yapıp ihtimal bırakmamayı istiyorum

UYARI

• REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
  • GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
  • GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
  • HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
  • İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.

Günüme 1 kaldı
ay çok komiksiniz ya
Benim taktik şudur,testi pozitif gormek icin yaparim ben yani yaptigimda negatifse eger kirmizilar gelene kadar umut vardir benim icin,erken yapmis olabilirim derim.
Ama amaa ya pozitif çıkarsaderim ve başlarim 5 gun kala yapmaya korkmadan,tedirgin olmadan o yuzden de stres olmam hic

Ben yazdım öğretmeniiiiiimmmmm❤

Of ben kendimi düşürmek için hep olumsuz şeyler bulduğumdan moralimi yüksek tutamıyorum aslında erken gebelik testi yaptım ben bata 6 gün kala sonuç hüsran ondan dolayı tekrar yapmamaya söz verdim üzdü beni o sonuç

Doğru diyorsun ama doktorlar bile 3-4 gün gecince yapın diyor o yüzden ben doktorları dinleyip bekliyorum

Merhaba benide eklermisiniz bat 25 mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…