- 8 Ağustos 2020
- 2.793
- 3.291
- 83
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Normal canım değerinKizlar ben adetime 5 gun varken beta 60dı 2 gun snra tekrar Kan Verdim Bu sefer 279 Cikti 2 kati artmasi Gerekmiyormu benim 4 katı artmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal canım değerinKizlar ben adetime 5 gun varken beta 60dı 2 gun snra tekrar Kan Verdim Bu sefer 279 Cikti 2 kati artmasi Gerekmiyormu benim 4 katı artmis
Kuruma çizgisi değil kuzum. Paketi açtığımda beyaz bi çizgi vardı o çizginin yanında oldu bu çizgi onu idrar birikmesi olarak düşündüm sabahki baktığımda çizgi içerde kalmş kuruma çizgisinin oraya gidememiş olduğunu gördüm yani her ihtimale karşı test bozuk değilsede ben bozdumKuzucum şimdi gördüm kusura bakmaKuruma çizgisi gibi geldi bana bi kac gun sonra tekrarlarsin artik yapacak bisey yok.
Hafif hafif umutlanmaya başlamıştım birden yıkıldım silik bile çıkmayınca aslında ben testin kurumasını da beklemedim baktım tek çıktı 4 dk falan olmuştu aldım kuruttum sonra yıkadım falan bozdum rahatladımNiye pişman oluyosun ki,bence olma umutlanmak daha kötü oluyor daha büyük yıkım.Hem kırmızılar gelmediği sürece umut var
Ee o resmen pembe çizgi,keşke sabretseydin de bi bekleseydin yaa niye kuruttun,niye yikadinAyy çok guldum bence varsa elinde test yap bi dahaEki Görüntüle 2846110 Eki Görüntüle 2846111
Kızlar bakın çizgi nerede kalmş
Mylv48 A Adesadra @yshll
Çizgi varda olması gerektiği yerde değil çarşamba günü test günü ilan ettik 3 kişi çarşamba günü yapıcaz tertemiz görünce dayanamadmEe o resmen pembe çizgi,keşke sabretseydin de bi bekleseydin yaa niye kuruttun,niye yikadinAyy çok guldum bence varsa elinde test yap bi daha
Yani gebelikte mide yanması oluyo ama bi belirti mi bilmem canmHanımlar az önce içimde aniden bı yanma oldu bı kaç saniye sürdü anca. Böyle bi gebelik belirtisi olamaz değil mi? Korktum
Valla artik ben olmaz olmaz demiyorumHersey olabilir.Benim de zibilyon tane belirtim oluyo her ay ama fosAma su bi gercek ki hersey gebelik belirtisi de olabiliyor en azindan bizim icinHanımlar az önce içimde aniden bı yanma oldu bı kaç saniye sürdü anca. Böyle bi gebelik belirtisi olamaz değil mi? Korktum
Valla sabrıniza hayran kaliyorum heeBu şaibeli testten sonra kesinlikle 2.testi yapardım.1.cok muallak ne var,ne yokBu testi bi testle daha onaylayip(var ya da yok)carşambayi oyle beklerdim ben olsam ama sen bilirsinÇizgi varda olması gerektiği yerde değil çarşamba günü test günü ilan ettik 3 kişi çarşamba günü yapıcaz tertemiz görünce dayanamadm
Ben ilk negatifi bazaldım umutlanmak istemiyorum adeti bekliyorum şimdilik zaten çarşamba ya kadar dışarı çıkamam çocuklarn çıkma yasağı varya çarşamba serbest. Kızımı bırakacağım kimse olmadığı için mecbur beklicemValla sabrıniza hayran kaliyorum heeBu şaibeli testten sonra kesinlikle 2.testi yapardım.1.cok muallak ne var,ne yokBu testi bi testle daha onaylayip(var ya da yok)carşambayi oyle beklerdim ben olsam ama sen bilirsin
Ben ilk negatifi bazaldım umutlanmak istemiyorum adeti bekliyorum şimdilik zaten çarşamba ya kadar dışarı çıkamam çocuklarn çıkma yasağı varya çarşamba serbest. Kızımı bırakacağım kimse olmadığı için mecbur beklicem
Hee o zaman baska.Hayirli sonuclarla don o zaman inşAllah haber bekliyorum heyecenlaBen ilk negatifi bazaldım umutlanmak istemiyorum adeti bekliyorum şimdilik zaten çarşamba ya kadar dışarı çıkamam çocuklarn çıkma yasağı varya çarşamba serbest. Kızımı bırakacağım kimse olmadığı için mecbur beklicem
Çarşamba ya bende test yapabilirim regl olmazsam eğerÇizgi varda olması gerektiği yerde değil çarşamba günü test günü ilan ettik 3 kişi çarşamba günü yapıcaz tertemiz görünce dayanamadm
Bu sizce kuruma çizgisi miSu damlat idrarı damlattığın yere,eğer kaybolursa kuruma çizgisidir,kaybolmazsa ihtimal büyüktür.Haber ver bize de❤
İnsallah varsa olma yoksa hepimiz olalım daha fazla unutlanmayalmÇarşamba ya bende test yapabilirim regl olmazsam eğer
O çizgi hemen çıktıysa kuruma çizgisi değil bide rengi pembemsiyse değil. Kirli beyaz gibiyse normaldede kuruma olabilir tekrarla istersen garanti olsunBu sizce kuruma çizgisi mi
Biraz geçsin bir kaç gün tekrar yapıcam dün gece yaptım onu daha 11gibi çok sağol pembemsi duruyor suya tuttum gitmedi ama bilmemO çizgi hemen çıktıysa kuruma çizgisi değil bide rengi pembemsiyse değil. Kirli beyaz gibiyse normaldede kuruma olabilir tekrarla istersen garanti olsun
O zaman hamile olabilirsin çarşamba günü test günümüz sende çarşamba yapBiraz geçsin bir kaç gün tekrar yapıcam dün gece yaptım onu daha 11gibi çok sağol pembemsi duruyor suya tuttum gitmedi ama bilmem
Aynen benimde çrşb regl günümO zaman hamile olabilirsin çarşamba günü test günümüz sende çarşamba yap
Siyah beyaz olarak degil de orijinal bi fotograf atarsaniz daha iyi yorumlanir.Ne zaman çıktı çizgi o da önemli.Suya tuttuğunuz halde kaybolmadıysa ve pembemsiyse umut olabilirBiraz geçsin bir kaç gün tekrar yapıcam dün gece yaptım onu daha 11gibi çok sağol pembemsi duruyor suya tuttum gitmedi ama bilmem