- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Kızlar alt karında pıt pıt baloncuk patlıyor sanki kaç saattir. Kazı çalışması mı var acep birileri kendine saltanat mı kuracak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet ya bende öyle ama baya rahatım gün falan takip etmiyorum akışına bıraktımAkışına bırak kafan rahat olması gerek zaten canm ama maalesef sitres yapmadan duramıyoruz
En güzeli güzel haberler bekliyoruzAyy evet ya bende öyle ama baya rahatım gün falan takip etmiyorum akışına bıraktım
Inşallah canımEn güzeli güzel haberler bekliyoruz
Buda belirti olurmu ki bendede var ama regl olucak gibiyim offKızlar alt karında pıt pıt baloncuk patlıyor sanki kaç saattir. Kazı çalışması mı var acep birileri kendine saltanat mı kuracak inşallah
Regl olacakmış krampları 1 hafta önceden başladı değişik olarak gördüğüm o var, benim regl öncesi göğüslerimde ağrım olmaz ama bu ay göğüslerim dolu dolu hissediyorum dokununca acıyor üstüne yatamıyorum. Bir de regl öncesi benim akıntım bu kadar olmuyordu sürekli ıslaklık hissediyorum kesin oldum diye WC ye gidiyorum. Ama şeffaf akıntım var benim sanırım beyaz yoğun akıntı oluyormuş.Ayy çk heycanlı desene belirtin var mı
Ayyy canım benim hayırlısı inşallah vardır bebiş benimde 3. Ayım gecen ay gögüslerim şişti beyaz akıntım oldu daha önce olmuyodu ama adetim geldi üzüldüm çok sanırım 2 tane arkadaşım anı ay evlendik ve 2020 agustosda 2side hemen hamile olduğunu öğrendi bende hemwn oluyor 1.2. Ayda olcak sandım öyle olmuyomuş sağolsun eşim çok güzel teselli etti bizde bu ay tamamen saldık gün takip etmiyoruz yada bebek için yatak odasına gitmiyoruz tamen akışına bıraktıkRegl olacakmış krampları 1 hafta önceden başladı değişik olarak gördüğüm o var, benim regl öncesi göğüslerimde ağrım olmaz ama bu ay göğüslerim dolu dolu hissediyorum dokununca acıyor üstüne yatamıyorum. Bir de regl öncesi benim akıntım bu kadar olmuyordu sürekli ıslaklık hissediyorum kesin oldum diye WC ye gidiyorum. Ama şeffaf akıntım var benim sanırım beyaz yoğun akıntı oluyormuş.
farklı gördüklerim bunlar ama psikolojik ya da öyle denk gelmiş olma ihtimali de çok yüksek 2. Ayım henüz o yüzden çok da test edemedim kendimi daha
Evet işte diyorum ya psikolojik belirtiler de olabilir enteresan bir süreçmiş bu. Sizin evlilik çok yeni daha keyfini çıkarın nasipse olur zatem. Ben 3,5 senedir evliyim eşim Bebek istiyordu ama ben kendimi hiç hazır hissetmedim istemedim o yüzden. Artık istiyorum ama geçen ay denedik olmadı. İnsana hemen olacakmış gibi geliyor şimdi de stres oluyorum biraz daha önce denemeye başlasam olurmuş diyorum nasip bakalım umarım çok uğraşmadan nasip olur herkeseAyyy canım benim hayırlısı inşallah vardır bebiş benimde 3. Ayım gecen ay gögüslerim şişti beyaz akıntım oldu daha önce olmuyodu ama adetim geldi üzüldüm çok sanırım 2 tane arkadaşım anı ay evlendik ve 2020 agustosda 2side hemen hamile olduğunu öğrendi bende hemwn oluyor 1.2. Ayda olcak sandım öyle olmuyomuş sağolsun eşim çok güzel teselli etti bizde bu ay tamamen saldık gün takip etmiyoruz yada bebek için yatak odasına gitmiyoruz tamen akışına bıraktık
Evet canım insan hemen olcak hissine kapılıyor onu atlattın mı sorun yok zaten seninde dediğin gibi daha evliliğim falan yeni olunca saldım sende stres olmamaya çalış inşallah hemen gelir bebişinEvet işte diyorum ya psikolojik belirtiler de olabilir enteresan bir süreçmiş bu. Sizin evlilik çok yeni daha keyfini çıkarın nasipse olur zatem. Ben 3,5 senedir evliyim eşim Bebek istiyordu ama ben kendimi hiç hazır hissetmedim istemedim o yüzden. Artık istiyorum ama geçen ay denedik olmadı. İnsana hemen olacakmış gibi geliyor şimdi de stres oluyorum biraz daha önce denemeye başlasam olurmuş diyorum nasip bakalım umarım çok uğraşmadan nasip olur herkese
Bilmem ilk defa oluyo belirtiye yordmBuda belirti olurmu ki bendede var ama regl olucak gibiyim off
Benim okuduğum da şeffaf akıntı gebelik velirtisiPeynir kesigi gibi akintisi olanlar da hamilr olabiliyor.Ama şeffaf akinti dr larinda soyledigi sey,insAllah guzel haberler verirsinRegl olacakmış krampları 1 hafta önceden başladı değişik olarak gördüğüm o var, benim regl öncesi göğüslerimde ağrım olmaz ama bu ay göğüslerim dolu dolu hissediyorum dokununca acıyor üstüne yatamıyorum. Bir de regl öncesi benim akıntım bu kadar olmuyordu sürekli ıslaklık hissediyorum kesin oldum diye WC ye gidiyorum. Ama şeffaf akıntım var benim sanırım beyaz yoğun akıntı oluyormuş.
farklı gördüklerim bunlar ama psikolojik ya da öyle denk gelmiş olma ihtimali de çok yüksek 2. Ayım henüz o yüzden çok da test edemedim kendimi daha
Bat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
UYARI
REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
LİSTEMİZ
@ximix 3
haziran
@wasssaap 3 Mayıs
@BESD 4 Mayıs
@Kelebek-bek 5 Mayıs
Mylv48 6 Mayıs
@CherryQueen 6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@Hulahula 8 Mayıs
@Yi serumu 9 Mayıs
BankacI26 9 Mayıs
@cido09 9 Mayıs
@Asiprenses33312 9 Mayıs
@akrepprof 9 Mayıs
@aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat 10 mayıs
@Ayca_06 10 mayıs
@Asyaa561 10 mayıs
A Adesadra 3 haziran
karaca3443 11 mayıs
@bebikoms 11 mayıs
@Nane surubu 12 Mayıs
@Brs1691 12 Mayıs
@Tubiss321 12 Mayıs
@ELIF7007 12 Mayıs
@Ckale 13 mayıs
@teacherirem 13 mayıs
@yeshll 15 Mayıs
@Kivircikkhatun 15 Mayıs
@Kubra_ekinci 16 Mayıs
@Mof 17 Mayıs
@papatyam95 17 Mayıs
@Genckading 18 Mayıs
@kizkizakiz 21 Mayıs
@bcehrm 21 Mayıs
@YaseminnO 23 Mayıs
@Nurimran 25 Mayıs
Yldzyldzay 25 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun 30 Mayıs
Benimde 27 MayısBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
UYARI
REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
LİSTEMİZ
@ximix 3
haziran
@wasssaap 3 Mayıs
@BESD 4 Mayıs
@Kelebek-bek 5 Mayıs
Mylv48 6 Mayıs
@CherryQueen 6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@Hulahula 8 Mayıs
@Yi serumu 9 Mayıs
BankacI26 9 Mayıs
@cido09 9 Mayıs
@Asiprenses33312 9 Mayıs
@akrepprof 9 Mayıs
@aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat 10 mayıs
@Ayca_06 10 mayıs
@Asyaa561 10 mayıs
A Adesadra 3 haziran
karaca3443 11 mayıs
@bebikoms 11 mayıs
@Nane surubu 12 Mayıs
@Brs1691 12 Mayıs
@Tubiss321 12 Mayıs
@ELIF7007 12 Mayıs
@Ckale 13 mayıs
@teacherirem 13 mayıs
@yeshll 15 Mayıs
@Kivircikkhatun 15 Mayıs
@Kubra_ekinci 16 Mayıs
@Mof 17 Mayıs
@papatyam95 17 Mayıs
@Genckading 18 Mayıs
@kizkizakiz 21 Mayıs
@bcehrm 21 Mayıs
@YaseminnO 23 Mayıs
@Nurimran 25 Mayıs
Yldzyldzay 25 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun 30 Mayıs
Bende gebelikte sarı akıntı olmuştu bu ayda sarı akıntı devam ediyor ama enfeksiyon da olabilir bakalım ne olacakBenim okuduğum da şeffaf akıntı gebelik velirtisiPeynir kesigi gibi akintisi olanlar da hamilr olabiliyor.Ama şeffaf akinti dr larinda soyledigi sey,insAllah guzel haberler verirsin
İnşallah canım inşallahBenim okuduğum da şeffaf akıntı gebelik velirtisiPeynir kesigi gibi akintisi olanlar da hamilr olabiliyor.Ama şeffaf akinti dr larinda soyledigi sey,insAllah guzel haberler verirsin
En gec ogrendigim gebeligim son gebeligimdi, onda da hic ihtimal vermedigim icin test yapmadim adet gunum gecmis 1 gun farkinda degilmisim,o gun farkina vardim Ttest yaptim T çizgisi bordodan siyaha dönmüş nerdeyse.Yani 3,4 gun once yapsaymisim kesin cikarmis.Diger gebelikerimde ise hep adete 1 hafta kala ogrendim ben o yuzden dedimDoğru diyorsun ama doktorlar bile 3-4 gün gecince yapın diyor o yüzden ben doktorları dinleyip bekliyorum
Iste herkesin degisiyorSen hamilesin heralde ya yoksa olmustun simdiye kadar.Kac gun gecti tık yok baksanaHeralde yaptigin test bozuktu.Bende gebelikte sarı akıntı olmuştu bu ayda sarı akıntı devam ediyor ama enfeksiyon da olabilir bakalım ne olacak
Maşallah canım kaç bebişin var?En gec ogrendigim gebeligim son gebeligimdi, onda da hic ihtimal vermedigim icin test yapmadim adet gunum gecmis 1 gun farkinda degilmisim,o gun farkina vardim Ttest yaptim T çizgisi bordodan siyaha dönmüş nerdeyse.Yani 3,4 gun once yapsaymisim kesin cikarmis.Diger gebelikerimde ise hep adete 1 hafta kala ogrendim ben o yuzden dedim
4 gün gecikme oldu bende şaşırdm umarım yıkıma uğramamIste herkesin degisiyorSen hamilesin heralde ya yoksa olmustun simdiye kadar.Kac gun gecti tık yok baksanaHeralde yaptigin test bozuktu.
Aaa senin 4 gün mü gecikti canım ne zaman test yapacaksın kaçırdım okumayı sanırım hadi bakalım umarım güzel haberler verirsin4 gün gecikme oldu bende şaşırdm umarım yıkıma uğramam
Akşam yaptm canm. Çarşamba tekrar edicem inşallah inşallah inşallah hepimiz güzel haberler veririzAaa senin 4 gün mü gecikti canım ne zaman test yapacaksın kaçırdım okumayı sanırım hadi bakalım umarım güzel haberler verirsin