• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çk heycanlı desene belirtin var mı 😊
Regl olacakmış krampları 1 hafta önceden başladı değişik olarak gördüğüm o var, benim regl öncesi göğüslerimde ağrım olmaz ama bu ay göğüslerim dolu dolu hissediyorum dokununca acıyor üstüne yatamıyorum. Bir de regl öncesi benim akıntım bu kadar olmuyordu sürekli ıslaklık hissediyorum kesin oldum diye WC ye gidiyorum. Ama şeffaf akıntım var benim sanırım beyaz yoğun akıntı oluyormuş.
farklı gördüklerim bunlar ama psikolojik ya da öyle denk gelmiş olma ihtimali de çok yüksek😀😀 2. Ayım henüz o yüzden çok da test edemedim kendimi daha

Regl olacakmış krampları 1 hafta önceden başladı değişik olarak gördüğüm o var, benim regl öncesi göğüslerimde ağrım olmaz ama bu ay göğüslerim dolu dolu hissediyorum dokununca acıyor üstüne yatamıyorum. Bir de regl öncesi benim akıntım bu kadar olmuyordu sürekli ıslaklık hissediyorum kesin oldum diye WC ye gidiyorum. Ama şeffaf akıntım var benim sanırım beyaz yoğun akıntı oluyormuş.
farklı gördüklerim bunlar ama psikolojik ya da öyle denk gelmiş olma ihtimali de çok yüksek😀😀 2. Ayım henüz o yüzden çok da test edemedim kendimi daha
Ayyy canım benim hayırlısı inşallah vardır bebiş benimde 3. Ayım gecen ay gögüslerim şişti beyaz akıntım oldu daha önce olmuyodu ama adetim geldi üzüldüm çok sanırım 2 tane arkadaşım anı ay evlendik ve 2020 agustosda 2side hemen hamile olduğunu öğrendi bende hemwn oluyor 1.2. Ayda olcak sandım öyle olmuyomuş 😂sağolsun eşim çok güzel teselli etti bizde bu ay tamamen saldık gün takip etmiyoruz yada bebek için yatak odasına gitmiyoruz 🤭tamen akışına bıraktık 😊

Ayyy canım benim hayırlısı inşallah vardır bebiş benimde 3. Ayım gecen ay gögüslerim şişti beyaz akıntım oldu daha önce olmuyodu ama adetim geldi üzüldüm çok sanırım 2 tane arkadaşım anı ay evlendik ve 2020 agustosda 2side hemen hamile olduğunu öğrendi bende hemwn oluyor 1.2. Ayda olcak sandım öyle olmuyomuş 😂sağolsun eşim çok güzel teselli etti bizde bu ay tamamen saldık gün takip etmiyoruz yada bebek için yatak odasına gitmiyoruz 🤭tamen akışına bıraktık 😊
Evet işte diyorum ya psikolojik belirtiler de olabilir enteresan bir süreçmiş bu. Sizin evlilik çok yeni daha keyfini çıkarın nasipse olur zatem. Ben 3,5 senedir evliyim eşim Bebek istiyordu ama ben kendimi hiç hazır hissetmedim istemedim o yüzden. Artık istiyorum ama geçen ay denedik olmadı. İnsana hemen olacakmış gibi geliyor şimdi de stres oluyorum biraz daha önce denemeye başlasam olurmuş diyorum nasip bakalım umarım çok uğraşmadan nasip olur herkese 🙏

Evet işte diyorum ya psikolojik belirtiler de olabilir enteresan bir süreçmiş bu. Sizin evlilik çok yeni daha keyfini çıkarın nasipse olur zatem. Ben 3,5 senedir evliyim eşim Bebek istiyordu ama ben kendimi hiç hazır hissetmedim istemedim o yüzden. Artık istiyorum ama geçen ay denedik olmadı. İnsana hemen olacakmış gibi geliyor şimdi de stres oluyorum biraz daha önce denemeye başlasam olurmuş diyorum nasip bakalım umarım çok uğraşmadan nasip olur herkese 🙏
Evet canım insan hemen olcak hissine kapılıyor onu atlattın mı sorun yok zaten seninde dediğin gibi daha evliliğim falan yeni olunca saldım sende stres olmamaya çalış inşallah hemen gelir bebişin 🌸😊

Benim okuduğum da şeffaf akıntı gebelik velirtisi😍Peynir kesigi gibi akintisi olanlar da hamilr olabiliyor.Ama şeffaf akinti dr larinda soyledigi sey,insAllah guzel haberler verirsin

Bat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım 🥰

❗❗❗❗UYARI ❗❗❗❗

REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.

📛📛📛LİSTEMİZ 📛📛📛

@ximix ▶️ 3
haziran
@wasssaap ▶️ 3 Mayıs

@BESD ▶️ 4 Mayıs

@Kelebek-bek ▶️ 5 Mayıs

Mylv48 Mylv48 ▶️ 6 Mayıs
@CherryQueen ▶️ 6 Mayıs

MoonfacedMom MoonfacedMom ▶️ 7 Mayıs

@Hulahula ▶️ 8 Mayıs

@Yi serumu ▶️ 9 Mayıs
BankacI26 BankacI26 ▶️ 9 Mayıs
@cido09 ▶️ 9 Mayıs
@Asiprenses33312 ▶️ 9 Mayıs
@akrepprof ▶️ 9 Mayıs

@aynurrrr ▶️ 10 mayıs
@Melekkanat ▶️ 10 mayıs
@Ayca_06 ▶️ 10 mayıs
@Asyaa561 ▶️ 10 mayıs

A Adesadra ▶️ 3 haziran
karaca3443 karaca3443 ▶️ 11 mayıs
@bebikoms ▶️ 11 mayıs

@Nane surubu ▶️ 12 Mayıs
@Brs1691 ▶️ 12 Mayıs
@Tubiss321 ▶️ 12 Mayıs
@ELIF7007 ▶️ 12 Mayıs

@Ckale ▶️ 13 mayıs
@teacherirem ▶️ 13 mayıs

@yeshll ▶️ 15 Mayıs
@Kivircikkhatun ▶️15 Mayıs

@Kubra_ekinci ▶️ 16 Mayıs

@Mof ▶️ 17 Mayıs
@papatyam95 ▶️ 17 Mayıs

@Genckading ▶️ 18 Mayıs

@kizkizakiz ▶️ 21 Mayıs
@bcehrm ▶️ 21 Mayıs

@YaseminnO ▶️ 23 Mayıs

@Nurimran ▶️ 25 Mayıs
Yldzyldzay Yldzyldzay ▶️ 25 Mayıs

@gokkusaginadusenbukalemun ▶️ 30 Mayıs

Bat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım 🥰

❗❗❗❗UYARI ❗❗❗❗

REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.

📛📛📛LİSTEMİZ 📛📛📛

@ximix ▶️ 3
haziran
@wasssaap ▶️ 3 Mayıs

@BESD ▶️ 4 Mayıs

@Kelebek-bek ▶️ 5 Mayıs

Mylv48 Mylv48 ▶️ 6 Mayıs
@CherryQueen ▶️ 6 Mayıs

MoonfacedMom MoonfacedMom ▶️ 7 Mayıs

@Hulahula ▶️ 8 Mayıs

@Yi serumu ▶️ 9 Mayıs
BankacI26 BankacI26 ▶️ 9 Mayıs
@cido09 ▶️ 9 Mayıs
@Asiprenses33312 ▶️ 9 Mayıs
@akrepprof ▶️ 9 Mayıs

@aynurrrr ▶️ 10 mayıs
@Melekkanat ▶️ 10 mayıs
@Ayca_06 ▶️ 10 mayıs
@Asyaa561 ▶️ 10 mayıs

A Adesadra ▶️ 3 haziran
karaca3443 karaca3443 ▶️ 11 mayıs
@bebikoms ▶️ 11 mayıs

@Nane surubu ▶️ 12 Mayıs
@Brs1691 ▶️ 12 Mayıs
@Tubiss321 ▶️ 12 Mayıs
@ELIF7007 ▶️ 12 Mayıs

@Ckale ▶️ 13 mayıs
@teacherirem ▶️ 13 mayıs

@yeshll ▶️ 15 Mayıs
@Kivircikkhatun ▶️15 Mayıs

@Kubra_ekinci ▶️ 16 Mayıs

@Mof ▶️ 17 Mayıs
@papatyam95 ▶️ 17 Mayıs

@Genckading ▶️ 18 Mayıs

@kizkizakiz ▶️ 21 Mayıs
@bcehrm ▶️ 21 Mayıs

@YaseminnO ▶️ 23 Mayıs

@Nurimran ▶️ 25 Mayıs
Yldzyldzay Yldzyldzay ▶️ 25 Mayıs

@gokkusaginadusenbukalemun ▶️ 30 Mayıs
Benimde 27 Mayıs 🌸

Benim okuduğum da şeffaf akıntı gebelik velirtisi😍Peynir kesigi gibi akintisi olanlar da hamilr olabiliyor.Ama şeffaf akinti dr larinda soyledigi sey,insAllah guzel haberler verirsin
Bende gebelikte sarı akıntı olmuştu bu ayda sarı akıntı devam ediyor ama enfeksiyon da olabilir bakalım ne olacak

Doğru diyorsun ama doktorlar bile 3-4 gün gecince yapın diyor o yüzden ben doktorları dinleyip bekliyorum 😂
En gec ogrendigim gebeligim son gebeligimdi, onda da hic ihtimal vermedigim icin test yapmadim adet gunum gecmis 1 gun farkinda degilmisim,o gun farkina vardim Ttest yaptim T çizgisi bordodan siyaha dönmüş nerdeyse.Yani 3,4 gun once yapsaymisim kesin cikarmis.Diger gebelikerimde ise hep adete 1 hafta kala ogrendim ben o yuzden dedim🤭

En gec ogrendigim gebeligim son gebeligimdi, onda da hic ihtimal vermedigim icin test yapmadim adet gunum gecmis 1 gun farkinda degilmisim,o gun farkina vardim Ttest yaptim T çizgisi bordodan siyaha dönmüş nerdeyse.Yani 3,4 gun once yapsaymisim kesin cikarmis.Diger gebelikerimde ise hep adete 1 hafta kala ogrendim ben o yuzden dedim🤭
Maşallah canım kaç bebişin var?

Back