• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bat benim 18 Mayıs ben Mart ayında çok garip şeyler yaşadım testlerim pozitifti iki tane test yaptım ve gören bir aylık gebesin demişti sonra lekelenmem oldu kan verdim 0.0 artık kaset teste inancım kalmadı ve o aydan sonra adetim şaştı da şaştı 33 34 güne kadar çıktı şimdide adetimin 14.günü şeffaf akıntı gördüm değerlendirdim dahada değerlendiremedik bende bekleyeyim burda ama umudum pek yok :)

Akşam yaptm canm. Çarşamba tekrar edicem inşallah ☺️ inşallah inşallah hepimiz güzel haberler veririz 🤲
4 gün gecikmede silik mi çıktı ben adet 3gun kala yaptım negatif yok bisey diye şartlandırdım ama bugün adet gelmedi 3kala da erken sayılmaz sanki olsa çıkardı diyorum ama umut iste 🤦‍♀️

4 gün gecikmede silik mi çıktı ben adet 3gun kala yaptım negatif yok bisey diye şartlandırdım ama bugün adet gelmedi 3kala da erken sayılmaz sanki olsa çıkardı diyorum ama umut iste 🤦‍♀️
Yumurtlamanı biliyosan 12. Günü çıkıyo yavaş yavaş canm

Adet günü geçenler adet olup yeni bat ını söylemenyen varsa söylesin
BESD BESD
K Kelebek-bek
Mylv48 Mylv48
@cheryqueen
MoonfacedMom MoonfacedMom
Beyazmelek11 Beyazmelek11
C cido09
Yi serumu Yi serumu
BankacI26 BankacI26
Asiprenses33312 Asiprenses33312
akrepprof akrepprof

Yarın bat günü olanlar

aynurrrr aynurrrr ▶️ 10 mayıs
Veziir Veziir ▶️ 10 mayıs
Ayca_06 Ayca_06 ▶️ 10 mayıs
L Limonlu Su ▶️ 10 mayıs

Kızlar var mı bi gelişme?
Cuma test yapmıştım heyecanla ama negatifti umutları tüketmiştim aslında ama bugün adet olmadım pekte geciktiği olmaz olursa bi değişiklik yazarım 🥺

Adet günü geçenler adet olup yeni bat ını söylemenyen varsa söylesin
BESD BESD
K Kelebek-bek
Mylv48 Mylv48
@cheryqueen
MoonfacedMom MoonfacedMom
Beyazmelek11 Beyazmelek11
C cido09
Yi serumu Yi serumu
BankacI26 BankacI26
Asiprenses33312 Asiprenses33312
akrepprof akrepprof

Yarın bat günü olanlar

aynurrrr aynurrrr ▶️ 10 mayıs
Veziir Veziir ▶️ 10 mayıs
Ayca_06 Ayca_06 ▶️ 10 mayıs
L Limonlu Su ▶️ 10 mayıs

Kızlar var mı bi gelişme?
Canım ya ben üç gün önce regl oldum🤦🏼‍♀️ bu gün doktora gittim klomen başlıyorum iki gün sonra inşallah vesile olur hazirana kaldı umutlarım ama mayıs size uğurlu gelsin ya 🌸🌸

Kızlar bişey sorucam cahilce olacak belki ama 😅 yumurtlama yaşandıktan 14 gün sonra mı regl olunuyor bu standart mı yani. Örneğin adet döngüsü düzenliyse telefondaki uygulamadanın verdiği tarihte regl oluyorsam yumurtlamam da oradaki tarih midir? Ovülasyon testi kullananların yorumlarını okuduğumda yumurtlama tarihlerinin değiştiğini adet tarihlerinin de değiştiğini okuyorum. Özetle döngüsü düzenli olan şaşmayan bi kadın döngüdeki tarihte mi yumurtlar? Cevap verirseniz çok sevinirim 🙏🙈

Canım ya ben üç gün önce regl oldum🤦🏼‍♀️ bu gün doktora gittim klomen başlıyorum iki gün sonra inşallah vesile olur hazirana kaldı umutlarım ama mayıs size uğurlu gelsin ya 🌸🌸
Canm biz mayıs için açmadık grubu hazirana kalan arkadaşlarımız var devam etmek istersen edebilirsn

Back