- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Anladım canım sağolasınAndroid için var ama app için yok sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım sağolasınAndroid için var ama app için yok sanırım
Orası öyle de erken yapınca da vay anam erken yaptım belki de ondan çıkmadı oluyor şahsen benim oluyor o yüzden ben bat geçince yapıp ihtimal bırakmamayı istiyorumYa kızlar Allah askina neyin korkusu bu,sizin yapip yapmamanizla dagismeyecek ki sonuç yapin kurtulun boyle daha cok stres oluyor insana.En azindan varsa var yoksa yok deyip yol haritasi çizersiniz kendinize.Dünyanin sonu degil ki bosuna stres yapip hormonlarinizi bozuyorsunuz yapmayin bunu kendinize.Rabbime siginalim ne gelirse ondan tevekkul edip yapin testleri siz de rahatlayin biz de
Gunune 1 gun kalanlar ya da gecenler icin bu soylediklerim,bat gunu gelmemis olanlar ustune alınmasinOrası öyle de erken yapınca da vay anam erken yaptım belki de ondan çıkmadı oluyor şahsen benim oluyor o yüzden ben bat geçince yapıp ihtimal bırakmamayı istiyorum
Günüme 1 kaldıGunune 1 gun kalanlar ya da gecenler icin bu soylediklerim,bat gunu gelmemis olanlar ustune alınmasin
ay çok komiksiniz yaGünüme 1 kaldı
Ben yazdım öğretmeniiiiiimmmmm❤UYARI
- REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
- GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
- GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
- HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
- İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
Of ben kendimi düşürmek için hep olumsuz şeyler bulduğumdan moralimi yüksek tutamıyorum aslında erken gebelik testi yaptım ben bata 6 gün kala sonuç hüsran ondan dolayı tekrar yapmamaya söz verdim üzdü beni o sonuçay çok komiksiniz ya
Benim taktik şudur,testi pozitif gormek icin yaparim ben yani yaptigimda negatifse eger kirmizilar gelene kadar umut vardir benim icin,erken yapmis olabilirim derim.
Ama amaa ya pozitif çıkarsaderim ve başlarim 5 gun kala yapmaya korkmadan,tedirgin olmadan o yuzden de stres olmam hic
İSMİNİ verip daha yazmayanlar var boşuna listede kalabalık olmasın sonuçta heyecan paylaşmak için açıldı değilmiBen yazdım öğretmeniiiiiimmmmm❤
Doğru diyorsun ama doktorlar bile 3-4 gün gecince yapın diyor o yüzden ben doktorları dinleyip bekliyorumYa kızlar Allah askina neyin korkusu bu,sizin yapip yapmamanizla dagismeyecek ki sonuç yapin kurtulun boyle daha cok stres oluyor insana.En azindan varsa var yoksa yok deyip yol haritasi çizersiniz kendinize.Dünyanin sonu degil ki bosuna stres yapip hormonlarinizi bozuyorsunuz yapmayin bunu kendinize.Rabbime siginalim ne gelirse ondan tevekkul edip yapin testleri siz de rahatlayin biz de
Ne kadar da dr un sözünden çıkmayan kadınlarızDoğru diyorsun ama doktorlar bile 3-4 gün gecince yapın diyor o yüzden ben doktorları dinleyip bekliyorum
Sağol canım takipteyimm
Merhaba benide eklermisiniz bat 25 mayısBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
UYARI
REGL OLAN ARKADAŞLAR YENİ BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
GRUPTA AKTİF OLMAYAN ARKADASLARI LİSTEDEN ÇIKARICAM.
GİRİP SADECE BAT TARİHİNİ YAZIP HEYECANINI BİZLERLE PAYLAŞMAYAN BİR DAHAKİ BATA KADAR HİÇ YAZMAYANLAR ÇIKARILACAKTIR.
HAMİLE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENİ ETİKETLEYİP GÜZEL HABERLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM.
İSMİNİ YAZMAYI ATLADIĞIM KİŞİLER VARSA BENİ ETİKETLEYİP BAT TARİHLERİNİZİ BELİRTİN.
LİSTEMİZ
@ximix 3
haziran
@wasssaap 3 Mayıs
@BESD 4 Mayıs
@Kelebek-bek 5 Mayıs
@Mylv48 6 Mayıs
@CherryQueen 6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@Hulahula 8 Mayıs
@Yi serumu 9 Mayıs
BankacI26 9 Mayıs
@cido09 9 Mayıs
@Asiprenses33312 9 Mayıs
@akrepprof 9 Mayıs
@aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat 10 mayıs
@Ayca_06 10 mayıs
@Asyaa561 10 mayıs
A Adesadra 3 haziran ayı
karaca3443 11 mayıs
@Nane surubu 12 Mayıs
@Brs1691 12 Mayıs
@Tubiss321 12 Mayıs
@ELIF7007 12 Mayıs
@Ckale 13 mayıs
@teacherirem 13 mayıs
@yeshll 15 Mayıs
@Kivircikkhatun 15 Mayıs
@Kubra_ekinci 16 Mayıs
@Mof 17 Mayıs
@papatyam95 17 Mayıs
@Genckading 18 Mayıs
K kizkizakiz 21 Mayıs
@bcehrm 21 Mayıs
@YaseminnO 23 Mayıs
@Nurimran 25 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun 30 Mayıs
Ahh kızlar bende ovulasyon dönemin ortasıdayım bata 15 gün var nolcak bilmiyorum ama bu ay biraz saldımİSMİNİ verip daha yazmayanlar var boşuna listede kalabalık olmasın sonuçta heyecan paylaşmak için açıldı değilmi
Akışına bırak kafan rahat olması gerek zaten canm ama maalesef sitres yapmadan duramıyoruzAhh kızlar bende ovulasyon dönemin ortasıdayım bata 15 gün var nolcak bilmiyorum ama bu ay biraz saldım
Ayy çk heycanlı desene belirtin var mıGünüme 1 kaldı