- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Aynen normalde bat 8 mayıs ben buraya 9 dedm birgün gecikmeli gelirse diye Bakalım gecikmedeyiz şuan ama kasık ağrısı varİnsallah varsa olma yoksa hepimiz olalım daha fazla unutlanmayalm
Çarşamba bı an önce olmalı kesinlikle
Kızımı bıraksam birine gidip alıcam bende dayanamıyormÇarşamba bı an önce olmalı kesinlikle
Ergen Gebelik mi alacaksın normal miKızımı bıraksam birine gidip alıcam bende dayanamıyorm
Normal alıcam erken gebelik testlerine güvenmiyorum benErgen Gebelik mi alacaksın normal mi
Aa neden ben ondan almayı düşünüyodumNormal alıcam erken gebelik testlerine güvenmiyorum ben
Erken gebelik testi negatif çıkıp kaset testle hamile olduğunu öğrenen çok var canmAa neden ben ondan almayı düşünüyodum
İmkanın varsa bugün yap. Yumurtlama günün belliyseSaatler geçmek bilmiyor resmen. Yarın bat günüm çarşambayı bekleyeyim diyordum yarın gelmezse yaparım diye bakalım dayanabilcem mi
Bana dün bi cesaret geldi yaptm okumuşsundur yukarıdaBende yapmak istiyorum ama korkuyorum bi cesaret gelse
Yok canım ovülasyon kullanmadım düzenli aslında adetim uygulamaya göre yarın gösteriyor. Bu arada Kaset test var elimde bat günü doğru gösterir herhalde dimiİmkanın varsa bugün yap. Yumurtlama günün belliyse
Bana dün bi cesaret geldi yaptm okumuşsundur yukarıda
Gösterir canm. Erkenden öğrenenler de oluyo düzenliyse bugün bile çıkarYok canım ovülasyon kullanmadım düzenli aslında adetim uygulamaya göre yarın gösteriyor. Bu arada Kaset test var elimde bat günü doğru gösterir herhalde dimi
Yarın sabah ilk idrarla yaparım artık. Of çok streslerdeyim içimde de negatif hissi var sadece göğüs ağrım acaba mı dedirtiyor o geçen ay yoktuGösterir canm. Erkenden öğrenenler de oluyo düzenliyse bugün bile çıkar
İnsallah vardır gönlünü ferah tut negatif çıkarsa demekki nasibi yokmş ama inşallah pozitif görürsünYarın sabah ilk idrarla yaparım artık. Of çok streslerdeyim içimde de negatif hissi var sadece göğüs ağrım acaba mı dedirtiyor o geçen ay yoktu
Okudum okumam mı kimler hamile kimler değil takip ediyorum ama sende teste işkence etmişsin resmenİmkanın varsa bugün yap. Yumurtlama günün belliyse
Bana dün bi cesaret geldi yaptm okumuşsundur yukarıda
İnsallah benim zorumla çıkmamıştr o çizgiOkudum okumam mı kimler hamile kimler değil takip ediyorum ama sende teste işkence etmişsin resmençizgide var tekrarla bencede
Android için var ama app için yok sanırımKızlar bu arada kadınlar kulübünün mobil uygulaması var mı app store da ben bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?