• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doppel herz marka Q10 varsa 4-5 kutu alın. Çok da pahalı değiller ilginç şekilde. Benim sonuçlardan sonra özel Dr mbubilactan getirttirip hastalarına sattı 😅 hatta bı arkadaşım şok oldu senin dediğin ilacı verdi diye.2 tane oldu şimdi.saka bı yana bundan gebe kalan sayısı çok fazla.ersag da zaten bu sebeple uretti
Bu mu acaba

Eklentiler

• A0BF3CFD-D155-4A56-8DD4-725EFC5A066A.jpeg
    A0BF3CFD-D155-4A56-8DD4-725EFC5A066A.jpeg
    275 KB · Görüntüleme: 35
Doppel herz marka Q10 varsa 4-5 kutu alın. Çok da pahalı değiller ilginç şekilde. Benim sonuçlardan sonra özel Dr mbubilactan getirttirip hastalarına sattı 😅 hatta bı arkadaşım şok oldu senin dediğin ilacı verdi diye.2 tane oldu şimdi.saka bı yana bundan gebe kalan sayısı çok fazla.ersag da zaten bu sebeple uretti
Merhaba ersag gotu kola yazanimi? Az once gorselden baktim Bunu okuyunca bi gulesime gitti 😊😊 peki bu q10 gunluk kullanim icin yeterlimi

Merhaba ersag gotu kola yazanimi? Az once gorselden baktim Bunu okuyunca bi gulesime gitti 😊😊 peki bu q10 gunluk kullanim icin yeterlimi
Yeterli geldi bizde.ay ay da test verdi eşim.once ölü sayılarının azaldı sonra hız derken 2.5 ay sonra gebe olduğunu öğrendik .sabah akşam kullanılıyor zaten

Olsun çok pahalı değil zaten hamdolsun alcak gücümüz var şuan
Hayır biz 17 TL ye almıştık da 😅gerçi dolar üzerinden bunların fiyatı.ama hücrelerin yenilenme hızı farklı.spern için 3 ay diye okuduk.3 aydan sonra daha doğru sonuçlar alabilirsiniz diye dusunuyorum

Kızlar bata 7 gün kaldı belirtilerini anlatayım

-sivilcelerim arttı Yanak çene vs
-göğüslerimde dokununca hassasiyet var elleyince anlıyorum
-arada sağ arada sol kasıkta böyle bir ne desem ağrı mı batma mı bir an da hareket edince sızlıyor gibi
-sık idrara çıkıyorum ama bunu bol su içtiğimden düşünüyorum
Bu belirtiler erken olabilir mi

Merhaba Hanımlar, 3 aydır takviyeler kullanıyoruz.ilk çocuğunuz da bu vesileyle oldu. Bat 14. Ancak sağ gogusumun govdeyle birleştiği yerde bildiğiniz batma oluyor.aynadan baktım çatlak izleri var.ama o çatlakların ilk cocugumdan kalma ihtimali çok çok yüksek.
Gogusumde kitle de var ama bı aklım karıştı kasıkta pit pıt segirme olunca biraz umitlendim sanki
Merhaba benim.de sizin gibi kasikta seğirme var önceki 2 çocuğumda da yaşamıştım bunu ama yine de belirti aramak istemiyorum. İki gündür geçmeyen hafif baş ağrısı var. Adet olacağım zaman oluyor hep. Onun için belirti arayamıyorum kendimde bat uygulamada 14 ama bana göre 12si nasip bakalım

Kızlaarr bende şurda yerimi alabilir miyim 🥰 25 mayıs ekler misiniz

Back