- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Bu ay bekliyoruz ya gelmez neden gelmedi regllerBu ay bi arkadaşın 3. Tüp bebek denemesiydi 41 Meryem suresi topladık ve güzel haber aldıksende okut 41 kişiye inşallah sanada derman olur
Benimde sarı yapışkan akıntım var. Hala gelecek diye bekliyorum adetiBu ay bekliyoruz ya gelmez neden gelmedi regllerbende hala tık yok bembeyaz akıntım var sadece sende durum nee
Hayirlisi olsun kuzum bidaki aya insallah diledigin olurGeldi benim gönlümün efendisi hemde gümbür gümbürBen dobroski oldum kızlar size bol şans
Onceki ay denedim ters rahim isini belki gelecek ayida deneyebilirim. Ovulasyon kullanmicam zaten tekrar femara catlatma ignesi verecektir sonrasinda artik tup bebek yolculugu baslar canim sen dene insallah vesile olurda tutarBir gebeningünlüğü sayfasını takip etmiyorsan takibe al bence orda ters rahim pozisyonu var o şeklide hamile kalan çok.Bu ay yumurtlama döneminde dene,ovulasyonla takip esip önemli günleri o şekilde degerlendir istersen.Ben de denicem
Elendim KizlarGünaydın kızlar 10 nisan olup test yapan varmi çıktı mi
Biz de burda yapsak ya bunuBu ay bi arkadaşın 3. Tüp bebek denemesiydi 41 Meryem suresi topladık ve güzel haber aldıksende okut 41 kişiye inşallah sanada derman olur
Yapalım herkes okursa.Biz de burda yapsak ya bunu
Onumuz de ki maclara bakacaz benimde erken gebelik test çıkmadı ufElendim KizlarBiraz Erken Geldi Sanırım Pazartesiye Çok Vardı Demek Kafayı Taktım ki Üç Erkenden Bana Merhaba Dedi Yalnız Cozulemedim Bir Cozulsem Rahat Edecek Akıntılı Açık Kan Olarak Geldi Daha Cozulemedim
Benim umudu mu hiç kesmedim daha çok gelecek aylarimiz varOnumuz de ki maclara bakacaz benimde erken gebelik test çıkmadı uf
12 mayısBat gününü bekleyenler gelin heyecanımıza ortak olalım sevincimizi üzüntümüzü paylaşalım
@ximix3
haziran
@wasssaap3 Mayıs
@BESD4 Mayıs
@Kelebek-bek5 Mayıs
Mylv48 6 Mayıs
@CherryQueen6 Mayıs
MoonfacedMom 7 Mayıs
@Hulahula8 Mayıs
@Yi serumu9 Mayıs
@BankacI269 Mayıs
@cido099 Mayıs
Asiprenses33312 9 Mayıs
@akrepprof9 Mayıs
aynurrrr 10 mayıs
@Melekkanat10 mayıs
@Ayca_0610 mayıs
@Asyaa56110 mayıs
A Adesadra11 Mayıs
@karaca344311 mayıs
Nane surubu 12 Mayıs
B Brs169112 Mayıs
@Ckale13 mayıs
@teacherirem13 mayıs
@yeshll15 Mayıs
K Kivircikkhatun15 Mayıs
@Kubra_ekinci16 Mayıs
@Mof17 Mayıs
@papatyam9517 Mayıs
@Genckading18 Mayıs
@Nurimran25 Mayıs
@gokkusaginadusenbukalemun30 Mayıs
Bat 12 mayıs beni de ekler misiniz12 mayıs
Beni de haberdar eder misnzKadir gecesinden sonra tekrar başka açıcaz ona gelirsin inşallah,
Erken değil mi biraz test yapmak için. Bence 15. Gün denemelisin. İnşallah döllenmiştirSelam kizlarr ignenin 11.gunu ve guzel bi negatiffiltreli bile yaptim bisey gorurmuyum diye. Dun innovati cubukla zar zor flashla bi hayali cizgi vardi sanki bugunde surelab marka bilemedim
Benimde 12 MayısBat 12 mayıs beni de ekler misiniz
Adet belirtileri gelmeye başladı ama yine de Bi umut beklyrm bakalm geçince tarih gelmezse test yapıcam
Bu grupta da paylaşırım gelirsinBeni de haberdar eder misnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?