• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala bekleniyordu gelmekte olan:KK51::KK51:
Gelmiyordu beni umutlandırmaya başlıyordu :olamaz::olamaz:
Ağrılar kaçmıştı sıfır belirtiyle umutlanmayı beceriyordm:ıslık::ıslık:
1 test yapmama bakıyordu gelmesi halbuki:KK31:test sonucunu görünce oda rahatlayacaktı bende :KK74:

Merhaba kızlar ben 8 sene bebeğim olsun diye bekledim yillarca ne dualar okudum neler yaptim anlatamam bence cok zor surec allah dileyen isteyen herkes kucağını doldursun rabbim... veeee benim bir bebegim oldu.. 1 yasina girecek ve ben bir kitap okudum daha doğrusu kitapta bir dua inanırmısınız okumaya basladigim ay hamile kaldim👼kitabin adını vereyim inşallah sizdede aynı etkiyi alırsınız
KITABIN ADI :SIRLI DUALAR
YAZAR:MEHMET VARLI
ZEYBER YAYINCILIK
Duayı paylaşır mısınız lütfen🤲🏻

Kızlar aşırı göğüs hassasiyetim ve dolgunlaşmam var, belim de aynı zamanda adet olacakmışım gibi çok ağrıyor. Göğüslerim bu kadar hassaslaşmazdı bu ümitlendiriyor beni ama bel ağrısıda ümidimi alıp gidiyo 🙄 Bata 1 veya 2 gün kaldı. Bata bu bu kadar az kalınca göğüs hassasiyeti sizlerde nasıl oluyo artıyo mu azalıyo mu?

Kızlar aşırı göğüs hassasiyetim ve dolgunlaşmam var, belim de aynı zamanda adet olacakmışım gibi çok ağrıyor. Göğüslerim bu kadar hassaslaşmazdı bu ümitlendiriyor beni ama bel ağrısıda ümidimi alıp gidiyo 🙄 Bata 1 veya 2 gün kaldı. Bata bu bu kadar az kalınca göğüs hassasiyeti sizlerde nasıl oluyo artıyo mu azalıyo mu?
Insallah gebeliktendir🤲 Yarin bence bi test yapin

İmkanın varsa test yap canm. Benm göğüs hassasiyeti gebelikte olmuştu normalde olmaz bilemedim. En iyisini test söyler

Back