Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlarda bu sabahki testim kızlar

Eklentiler

• IMG_20210507_100217.jpg
    IMG_20210507_100217.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_20210507_094554.jpg
    IMG_20210507_094554.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 109
Haberdar Etmeyi Unutma Bizi de Merak Ettim Canım Ya 🤩 Ben Almadım Test Bu Ay Günüm Geçene Kadar Almiyacam Diye Kendime Söz Verdim 🤣🤣🤣🤣 Ama Bide Bana Sor 🤣🤣🤣
Bende aynı yapmama kararı aldım 🥰 umudumda olmadığı için çünkü hiç belirti yok 🤩sende beni haberdar et bende güzel haberler bekliyorum senin pozitif çıkarsa bende yaparm umudum olursun ❤️

Bende aynı yapmama kararı aldım 🥰 umudumda olmadığı için çünkü hiç belirti yok 🤩sende beni haberdar et bende güzel haberler bekliyorum senin pozitif çıkarsa bende yaparm umudum olursun ❤️
Canım Ben Tedavi Oldum Bu Yuzden Kalma %lerim Düşük Oldugundan Kendimde Hiç Umut Etmiyorum 🤔🤔 İnşallah Üç Ay Oldu Tedavi Sonrası Denemelerim Bir Hayırlı Gün Bana da Açılacak Umut Kesilmez 🤔☺️☺️☺️

Canım Ben Tedavi Oldum Bu Yuzden Kalma %lerim Düşük Oldugundan Kendimde Hiç Umut Etmiyorum 🤔🤔 İnşallah Üç Ay Oldu Tedavi Sonrası Denemelerim Bir Hayırlı Gün Bana da Açılacak Umut Kesilmez 🤔☺️☺️☺️
Bu ay bi arkadaşın 3. Tüp bebek denemesiydi 41 Meryem suresi topladık ve güzel haber aldık 🥰 sende okut 41 kişiye inşallah sanada derman olur

Back