• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlarda bu sabahki testim kızlar

Eklentiler

• IMG_20210507_100217.jpg
    IMG_20210507_100217.jpg
    31,2 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_20210507_094554.jpg
    IMG_20210507_094554.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 107
Haberdar Etmeyi Unutma Bizi de Merak Ettim Canım Ya 🤩 Ben Almadım Test Bu Ay Günüm Geçene Kadar Almiyacam Diye Kendime Söz Verdim 🤣🤣🤣🤣 Ama Bide Bana Sor 🤣🤣🤣
Bende aynı yapmama kararı aldım 🥰 umudumda olmadığı için çünkü hiç belirti yok 🤩sende beni haberdar et bende güzel haberler bekliyorum senin pozitif çıkarsa bende yaparm umudum olursun ❤️

Bende aynı yapmama kararı aldım 🥰 umudumda olmadığı için çünkü hiç belirti yok 🤩sende beni haberdar et bende güzel haberler bekliyorum senin pozitif çıkarsa bende yaparm umudum olursun ❤️
Canım Ben Tedavi Oldum Bu Yuzden Kalma %lerim Düşük Oldugundan Kendimde Hiç Umut Etmiyorum 🤔🤔 İnşallah Üç Ay Oldu Tedavi Sonrası Denemelerim Bir Hayırlı Gün Bana da Açılacak Umut Kesilmez 🤔☺️☺️☺️

Canım Ben Tedavi Oldum Bu Yuzden Kalma %lerim Düşük Oldugundan Kendimde Hiç Umut Etmiyorum 🤔🤔 İnşallah Üç Ay Oldu Tedavi Sonrası Denemelerim Bir Hayırlı Gün Bana da Açılacak Umut Kesilmez 🤔☺️☺️☺️
Bu ay bi arkadaşın 3. Tüp bebek denemesiydi 41 Meryem suresi topladık ve güzel haber aldık 🥰 sende okut 41 kişiye inşallah sanada derman olur

Back