- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Yarın kan vermeye giderim bakalımGönder bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kan vermeye giderim bakalımGönder bakalım
Bunda ışık vurmş ama az belli kan ver bakalım hakkında hayırlısıYarın kan vermeye giderim bakalım
Gözle bakıldığında belli oluyor. Sabah ilk idrarla tekrarlarım. Yine çıkar sa da kan vermeye giderimBunda ışık vurmş ama az belli kan ver bakalım hakkında hayırlısı
Bizi de haberdar et olur muGözle bakıldığında belli oluyor. Sabah ilk idrarla tekrarlarım. Yine çıkar sa da kan vermeye giderim
Olur ederim inşallahBizi de haberdar et olur mu
Bendede yok adet olacak gibide değilim ne ağrı ne bişey. Gebelik belirtisi de yok zalım yine geç yumurtladı sanırım ramazanı temiz bitirsem bariBende daha gelen giden yok sizde durumlar ne
Bende adet olsam temizliğe dip köşe başlasam derdindeyimBendede yok adet olacak gibide değilim ne ağrı ne bişey. Gebelik belirtisi de yok zalım yine geç yumurtladı sanırım ramazanı temiz bitirsem bari
Kadir gecesine temiz olsak bariBendede yok adet olacak gibide değilim ne ağrı ne bişey. Gebelik belirtisi de yok zalım yine geç yumurtladı sanırım ramazanı temiz bitirsem bari
O hepimize dert ama borçlanmak istemiyorum ramazandan sonra da yaparm nasılsa yasaklara alıştıkBende adet olsam temizliğe dip köşe başlasam derdindeyim
İnsallah yaaaKadir gecesine temiz olsak bari
Olabilir canm. Uygulamanın dediği günden 4 gün önce başla bu gün yaptıysan yarın yapma 1 gün ara vererek yap ben 2 senedir bide beni düşünKızlar bir şey danışmak istiyorum. Biraz bilgisizim henüz. Biz ilk defa geçen ay korunmasız ilişkiye başladık. Uygulamadan ovulasyon dönemine baktım. Sanırım 2 kez değerlendik. Dönem bittikten sonra benim sağ kasığımda sancı olmaya başladı. Epey ağrıyı hissettim bacağıma vuruyordu. Hatta kadın doğuma gittim kist falan mı oldu diye temiz dedi doktor. Bilgisiz olduğum için de sormak aklıma gelmedi şimdi düşünüyorum acaba ben o zaman yumurtladım da onun ağrısı mıydı? Olabilir mi sizce? Bir de akıntım oldu o dönem fazlaca.
Benim ağrım olduğu İçin eşimle birdaha bata kadar ilişki olmadı. Acaba diyorum yumurtlama geç oldu da ben bilmediğimden eşimle değerlendirmeyerek kaçırdım mı o dönemi?
bu ay o sebeple uygulamadaki dönem geçmesine rağmen gün aşırı değerlendiriyoruz ama o da yıpratıcı oluyor
Aynen bende adet gelsede dip kose baslasam diyorumBende adet olsam temizliğe dip köşe başlasam derdindeyim
Menepoz öncesi dönemde 2 ila 7 arası çıkması normal kabul ediliyor . Menepoz öncesi dönemdesin yani Menepoz a girmedin diyorKızlar postmenopozal 7 diyor bu nedemek bilgisi olan varmı
2 gün sonra tekrar kan verin hamile olablrsnzKızlar postmenopozal 7 diyor bu nedemek bilgisi olan varmı
Gerçekten mi2 gün sonra tekrar kan verin hamile olablrsnz
Teşekkür ederimMenepoz öncesi dönemde 2 ila 7 arası çıkması normal kabul ediliyor . Menepoz öncesi dönemdesin yani Menepoz a girmedin diyor
Tabi ki 5 e yaklaşmış değerinGerçekten mi