- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Var gibi de yok gibi de emin olamadım çok net göremedim çizgiyi. İnşallah vardrBugün 12. Gün kızlar çatlatma iğnesi oldum hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi de yok gibi de emin olamadım çok net göremedim çizgiyi. İnşallah vardrBugün 12. Gün kızlar çatlatma iğnesi oldum hayırlısı
Hayırlısı inşallah 2-3 gün sonra yine tekrarlıcam dua edinVar gibi de yok gibi de emin olamadım çok net göremedim çizgiyi. İnşallah vardr
İnsallah hayırlı sonuçlarla gelHayırlısı inşallah 2-3 gün sonra yine tekrarlıcam dua edin
İnşallahİnsallah hayırlı sonuçlarla gel
SağolBu grupta da paylaşırım gelirsin
10.-11.-12.-13. Gunler hep negatif cikti canim bundan sonra olacagini sanmiuorum tabii nasip oldugu kadar olmadigi kaderErken değil mi biraz test yapmak için. Bence 15. Gün denemelisin. İnşallah döllenmiştir
Ben onun etkisine çok inanıyorum canm bende tavsiye ederim ama bazıları büyü olarak algılıyor ondan söyleyemedim. İsteyen okusun bencedeÜmmü sibyan duasi bence herkez okumali canlar
Neden büyü olarak algılanıyor ki? İlk defa duydum duayı ondan soruyorumBen onun etkisine çok inanıyorum canm bende tavsiye ederim ama bazıları büyü olarak algılıyor ondan söyleyemedim. İsteyen okusun bencede
İnternette o şekilde yazıyor bende çözemedim neden kiNeden büyü olarak algılanıyor ki? İlk defa duydum duayı ondan soruyorum
Sakıncası yoksa okuyalım kadir gecesi öğrenelim deİnternette o şekilde yazıyor bende çözemedim neden ki
Evet sakıncası yoksa okuyalım inşallahSakıncası yoksa okuyalım kadir gecesi
Muska olarak kullanan da var. Gebelikte doğuma kadar takılması gerekiyo ondan canm. Okunursa her gün oda olurNeden büyü olarak algılanıyor ki? İlk defa duydum duayı ondan soruyorum
Ni daha ki aya kaldı hayallerTahmini Bata 3 gün var belirtiler üzerine bugün test yaptım yine negatif bu ay da olmadı galiba… hayırlısı diyorum
İsterseniz pazartesi günü gebelk için dua başlatalımEvet sakıncası yoksa okuyalım inşallah
Hayırlısı artıkNi daha ki aya kaldı hayaller
Pazartesiye herkes reglAyet yoksa sadece dua ise olabilir heraldeİsterseniz pazartesi günü gebelk için dua başlatalım
Araştıraym regl okunacak bişeyler olur muhtemelenPazartesiye herkes reglAyet yoksa sadece dua ise olabilir heralde