- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Değer 1 den küçüktür yazıyo ben mi yanlış gördümTabi ki 5 e yaklaşmış değerin
Canım aşşağıda rbc yi görmüşüm ben 4.48 onu beta hcg sandım kusura bakmaDeğer 1 den küçüktür yazıyo ben mi yanlış gördüm
Yok canm ne kusuru benmi yanlış gördüm acaba dedimCanım aşşağıda rbc yi görmüşüm ben 4.48 onu beta hcg sandım kusura bakma
Görünüyor canım hayırlı olsunBunlarda bu sabahki testim kızlar
9-10 Nisan arası benim Gunlerim bir belirtim yok diye ben yapmadım çünkü hiç birşey hissetmiyorumGünaydın kızlar 10 nisan olup test yapan varmi çıktı mi
Bi belirtim yok canım ya bugün test aldım sabah yapsam daha iyi olcak ama dayanamiycam sanırım9-10 Nisan arası benim Gunlerim bir belirtim yok diye ben yapmadım çünkü hiç birşey hissetmiyorumsenin belirtilerin var mi
9-10 Nisan arası benim Gunlerim bir belirtim yok diye ben yapmadım çünkü hiç birşey hissetmiyorumsenin belirtilerin var mi
Bendede belirti yok bende yapmadm test. Bakalım bebişi olan çıkacak mıBi belirtim yok canım ya bugün test aldım sabah yapsam daha iyi olcak ama dayanamiycam sanırım
Rabbim Hayirlisini Nasip Etsin BizeBat tarihi 18 mayıs İnşallah güzel haberler almak dileğiyle..
Haberdar Etmeyi Unutma Bizi de Merak Ettim Canım YaBendede belirti yok bende yapmadm test. Bakalım bebişi olan çıkacak mı
Bende aynı yapmama kararı aldımHaberdar Etmeyi Unutma Bizi de Merak Ettim Canım YaBen Almadım Test Bu Ay Günüm Geçene Kadar Almiyacam Diye Kendime Söz Verdim Ama Bide Bana Sor
Yine mi gol olmadi
TühGeldi benim gönlümün efendisi hemde gümbür gümbürBen dobroski oldum kızlar size bol şans
Canım Ben Tedavi Oldum Bu Yuzden Kalma %lerim Düşük Oldugundan Kendimde Hiç Umut EtmiyorumBende aynı yapmama kararı aldımumudumda olmadığı için çünkü hiç belirti yok sende beni haberdar et bende güzel haberler bekliyorum senin pozitif çıkarsa bende yaparm umudum olursun
Bu ay bi arkadaşın 3. Tüp bebek denemesiydi 41 Meryem suresi topladık ve güzel haber aldıkCanım Ben Tedavi Oldum Bu Yuzden Kalma %lerim Düşük Oldugundan Kendimde Hiç Umut Etmiyorumİnşallah Üç Ay Oldu Tedavi Sonrası Denemelerim Bir Hayırlı Gün Bana da Açılacak Umut Kesilmez
Bunu bende çok istiyorum eğer regl olursam bittikten sonra toplayalım inşallahBu ay bi arkadaşın 3. Tüp bebek denemesiydi 41 Meryem suresi topladık ve güzel haber aldıksende okut 41 kişiye inşallah sanada derman olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?