- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Yapınca atarsn bizde görelimBenim regli 2 - 3 gün geçti kızlar. Yapmayacaktım belki geç döllenmedir diye. Ama aklımda kalmasın bugun yapacağım testi. Kasık ağrım da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapınca atarsn bizde görelimBenim regli 2 - 3 gün geçti kızlar. Yapmayacaktım belki geç döllenmedir diye. Ama aklımda kalmasın bugun yapacağım testi. Kasık ağrım da var
Kalbinin temizliği teste yansımış sanırımYine mi gol olmadi
Vala benim evlendiğimden beri nerdeyse 45-50 günde geliyordu 26 günde geldi özlemişim sevindim inşallah önümüzdeki aylara sağlıklı bi şekilde olur herşeyBayrağı tek taşıyorum bende daha gelen giden yok ağrımda yok muhtemelen geç gelecek
İnşallah pozitif görürsem atarım canımYapınca atarsn bizde görelim
İnsallah canim rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimizeVala benim evlendiğimden beri nerdeyse 45-50 günde geliyordu 26 günde geldi özlemişim sevindim inşallah önümüzdeki aylara sağlıklı bi şekilde olur herşey
Cnm sende yerlesme kanamasi olmadi di mi?Allah isteyen herkese nasip etsin çok teşekkürler
Saol cinimssBn hem doktora sordum hem de kontrolle gittim canım çatlatma iğnesi 36 saat sonra çatlatıyormuş yumurtayı sonuçta geçte dölleneblr bnce batta tekrar yapmalısın testi
Yaa nedemezsin o kadar da temiz degil aslindaKalbinin temizliği teste yansımış sanırım
Su ana kadar bir leke ya da kanama olmadı hatta akıntı bile yokCnm sende yerlesme kanamasi olmadi di mi?
Tedavi oldunuzmu birsey kullandinizmi hem adetinize daha uc gun var gun dogmadan neler dogar.kızlar ben elendim adet olmadım ama kan sayımı için sağlık ocağına gitmiştim betaya da baktılar gebelik yok
Aminn kuzum Aminnİnsallah canim rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize
Evet cnm 2 idrar testi yaptım bariz pozitifidrarda da pozitif gördünmü kaset teste ?şundan sordum benim 9 nisan son bat dün test yaptım kaset test negatif ?
Ne kadar zamanda çıktı kuruma çizgisi gibi geldi banaKızlar böyle çıktı hayalet var ama sanırım gebelik yok
Yok canım 3 dk da çıktıNe kadar zamanda çıktı kuruma çizgisi gibi geldi bana
AA evet biraz bekleyince şuan daha belirginleştiBak fotoyla oynadm daha net görünüyor Eki Görüntüle 2843205 Eki Görüntüle 2843206
Gönder bakalımAA evet biraz bekleyince şuan daha belirginleşti