Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekliyorum bakalim ama regl bağira bağira geliyor sankiKızıma hamile kaldığim zaman gogus uclarimin acisindan agliyordum
Belli olmaz o daha.. belirtiler cok benziyor sonucta umudu kesmemek lazim benim cok hafif sadece dokununca fln, hic yasamadigim icin ben mi uyduruyorum diyorum bugün daha catlamanin 4. Günü dün başladı.. tesaduftur heralde ya

Belli olmaz o daha.. belirtiler cok benziyor sonucta umudu kesmemek lazim benim cok hafif sadece dokununca fln, hic yasamadigim icin ben mi uyduruyorum diyorum bugün daha catlamanin 4. Günü dün başladı.. tesaduftur heralde ya
InşAllah hepimiz pozitif testler atariz 1 hafta içinde.Bayram yeri olur burası,benim olmasa bile sizin pozitif testleriniz iyi gelir bana guzel haberlerinizi alirim insAllah

Bu karışıklıkta acilde beta testi istersen tepki alabilirsin,bence ortama bi bak ona gore rica edip etmemeye karar ver
Tamam canım teşekkür ederim bakalım sabah 9da gideceğim eğer bı işlem yapacak olursa gebelik testi isterim belki yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…