• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata Az Kala Heyecanlı Bekleyiş

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay basim donuyor halsizim heryerim ağrıyor Corona mi hamilelik mi evhamlandim fln dersen yapiyorlarmis, halimize bak🤦🏼‍♀️ saglik ocaginda yaptırabilirsin ama 2 gunde çıkıyor sonuclar acilde 1 saatte cikiyormus
Ya benim bağırsak sorunum var aslında büyük ihtimalle kolonoskopi isticek onu istemeden şüphem var dersem yapar bence🤦 ne hallere düştük ya 😭😭

Evet yaa🤦🏼‍♀️ne var problem? Benim de gozukmem gerekiyor aslinda ondan merak ettim
Yani ayıptır söylemesi 3 4 aydır dışkımdan intihap geliyor . Nasıl desem sümüksü beyaz akıntı kabızlık var bende gidip gözükmek istedim daha önce gittim ilaç verip geçiştirdi şimdi gidiyim çünkü azalmadı hiç . Büyük ihtimalle iltihap var bağırsaklarda sizin ne sorununuzvar

Yani ayıptır söylemesi 3 4 aydır dışkımdan intihap geliyor . Nasıl desem sümüksü beyaz akıntı kabızlık var bende gidip gözükmek istedim daha önce gittim ilaç verip geçiştirdi şimdi gidiyim çünkü azalmadı hiç . Büyük ihtimalle iltihap var bağırsaklarda sizin ne sorununuzvar
Hadi ya neden acaba.. Buraya da yazarsaniz ogrenmis oluruz biz de. Ben de inanilmaz gaz oluyor ya boyle birsey olamaz. Kendimi bildim bileli boyleyim. Glutensiz beslendigimde bir rahat etmistim ama o da cok zor. Suan ne yesem yapiyor hele sarimsak sogan fln aman aman🤦🏼‍♀️ Sebebini hic bilmiyorum ama pandemide gitmek istemiyorum.

Hadi ya neden acaba.. Buraya da yazarsaniz ogrenmis oluruz biz de. Ben de inanilmaz gaz oluyor ya boyle birsey olamaz. Kendimi bildim bileli boyleyim. Glutensiz beslendigimde bir rahat etmistim ama o da cok zor. Suan ne yesem yapiyor hele sarimsak sogan fln aman aman🤦🏼‍♀️ Sebebini hic bilmiyorum ama pandemide gitmek istemiyorum.
Bende gitmek istemedim ama bişey çıkar Allah korusun gebelik düşünüyorum bide sağlıklı olmak önemli 🥰🤦

Hassas bagirsak sendromunuz olabilr benim de oyle gaz sorunum cok oluyor ki ben hic bilmezdim oyle şikayetler.Psikiolojiye bagli sinirsel bisey psikolojik yani

Back