- 1 Nisan 2021
- 815
- 348
- 53
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
İşte iki gün önce bende erken gebelik yaptım çıkmadiBence yap ben erken gebelik testinde pozitifi görünce laboquick kaset yaptım onda da çok silik çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte iki gün önce bende erken gebelik yaptım çıkmadiBence yap ben erken gebelik testinde pozitifi görünce laboquick kaset yaptım onda da çok silik çıktı
Ins cnm hepimize nasip olur ins benim daha var 16 17si batInşAllah hepimiz pozitif testler atariz 1 hafta içinde.Bayram yeri olur burası,benim olmasa bile sizin pozitif testleriniz iyi gelir bana guzel haberlerinizi alirim insAllah
Ay basim donuyor halsizim heryerim ağrıyor Corona mi hamilelik mi evhamlandim fln dersen yapiyorlarmis, halimize bak saglik ocaginda yaptırabilirsin ama 2 gunde çıkıyor sonuclar acilde 1 saatte cikiyormusBakalım yine şansımı deneyim acile inip ne dicem devlette yaparlarmi ki
Ya benim bağırsak sorunum var aslında büyük ihtimalle kolonoskopi isticek onu istemeden şüphem var dersem yapar bence ne hallere düştük yaAy basim donuyor halsizim heryerim ağrıyor Corona mi hamilelik mi evhamlandim fln dersen yapiyorlarmis, halimize bak saglik ocaginda yaptırabilirsin ama 2 gunde çıkıyor sonuclar acilde 1 saatte cikiyormus
Evet yaane var problem? Benim de gozukmem gerekiyor aslinda ondan merak ettimYa benim bağırsak sorunum var aslında büyük ihtimalle kolonoskopi isticek onu istemeden şüphem var dersem yapar bence ne hallere düştük ya
Yani ayıptır söylemesi 3 4 aydır dışkımdan intihap geliyor . Nasıl desem sümüksü beyaz akıntı kabızlık var bende gidip gözükmek istedim daha önce gittim ilaç verip geçiştirdi şimdi gidiyim çünkü azalmadı hiç . Büyük ihtimalle iltihap var bağırsaklarda sizin ne sorununuzvarEvet yaane var problem? Benim de gozukmem gerekiyor aslinda ondan merak ettim
Ben yaptırdm kaç kere ama sen bilirsin canımBakalım yine şansımı deneyim acile inip ne dicem devlette yaparlarmi ki
Bende şansımı deneyim bakalımBen yaptırdm kaç kere ama sen bilirsin canım
2 yönden de dene bi kaybın yokBende şansımı deneyim bakalım
Tamam canım teşekkür ederim2 yönden de dene bi kaybın yok
Hadi ya neden acaba.. Buraya da yazarsaniz ogrenmis oluruz biz de. Ben de inanilmaz gaz oluyor ya boyle birsey olamaz. Kendimi bildim bileli boyleyim. Glutensiz beslendigimde bir rahat etmistim ama o da cok zor. Suan ne yesem yapiyor hele sarimsak sogan fln aman aman Sebebini hic bilmiyorum ama pandemide gitmek istemiyorum.Yani ayıptır söylemesi 3 4 aydır dışkımdan intihap geliyor . Nasıl desem sümüksü beyaz akıntı kabızlık var bende gidip gözükmek istedim daha önce gittim ilaç verip geçiştirdi şimdi gidiyim çünkü azalmadı hiç . Büyük ihtimalle iltihap var bağırsaklarda sizin ne sorununuzvar
Bende gitmek istemedim ama bişey çıkar Allah korusun gebelik düşünüyorum bide sağlıklı olmak önemliHadi ya neden acaba.. Buraya da yazarsaniz ogrenmis oluruz biz de. Ben de inanilmaz gaz oluyor ya boyle birsey olamaz. Kendimi bildim bileli boyleyim. Glutensiz beslendigimde bir rahat etmistim ama o da cok zor. Suan ne yesem yapiyor hele sarimsak sogan fln aman aman Sebebini hic bilmiyorum ama pandemide gitmek istemiyorum.
Allah korusun cnm basit birseydir insss guzel haberlerini bekliyorum ins kan da pozitif gorursunBende gitmek istemedim ama bişey çıkar Allah korusun gebelik düşünüyorum bide sağlıklı olmak önemli
Canım test yaptım bu sabahta negatifti be yazıkki reglimi bekliyorum. Olumsuz oldu sonuç maalesefBESD bat gününmüş ne durumdasn canm,
İnşallah canım inşallahAllah korusun cnm basit birseydir insss guzel haberlerini bekliyorum ins kan da pozitif gorursun
Geçmiş olsun ben de bi ara kan gormustum diskimda afedersiniz o zaman gitmistim bendende kolonoskopi istediler polip cikmisti bi tane onu aldilar.Onemli bisey degildir inşAllahBende gitmek istemedim ama bişey çıkar Allah korusun gebelik düşünüyorum bide sağlıklı olmak önemli
Hassas bagirsak sendromunuz olabilr benim de oyle gaz sorunum cok oluyor ki ben hic bilmezdim oyle şikayetler.Psikiolojiye bagli sinirsel bisey psikolojik yaniHadi ya neden acaba.. Buraya da yazarsaniz ogrenmis oluruz biz de. Ben de inanilmaz gaz oluyor ya boyle birsey olamaz. Kendimi bildim bileli boyleyim. Glutensiz beslendigimde bir rahat etmistim ama o da cok zor. Suan ne yesem yapiyor hele sarimsak sogan fln aman aman Sebebini hic bilmiyorum ama pandemide gitmek istemiyorum.