Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 8 gün var ama daha çıkmaz bence idrar testinde canım çok var çünkü. 4 gün kala falan yapmayı düşünüyorum ben. Benimde göğüslerim baya şişti damarları falan belirginleşti sol kasığımda sancı falan var ama biz vücudumuzu çok dinlediğimizden oluyo galiba bu belirtiler Zaten bu ayda olmazsa aşılama dedi doktor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda tez vakitte alırız inşallah güzel haberleri :)

Sizinde ilk brbişmi olcak yenimi evlisiniz:) belirtiler bendede öyle aynn yarn sabah 6 gün kalmış olcak yarn sabah dayanamayıp yapcam sanırım

Sizinde ilk brbişmi olcak yenimi evlisiniz:) belirtiler bendede öyle aynn yarn sabah 6 gün kalmış olcak yarn sabah dayanamayıp yapcam sanırım
Evet canım daha önce konuşmuştuk benimde 10 ay bitti evlilikte de bebiş beklemekte de :) bence biraz daha bekle negatif çıkarsa üzülmemiş olursun. Ben kimyasallardan sonra erken testlere karşıyım

Ya benim de tahmini pkolu olduğum için 6-7 gün felan var bu son günlerde zaman geçmiyor ya 2 yıldır istiyoruz 3 yıldır evliyiz çok yiprandim bu süreçte Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin evlat kokusu

Evet canım daha önce konuşmuştuk benimde 10 ay bitti evlilikte de bebiş beklemekte de :) bence biraz daha bekle negatif çıkarsa üzülmemiş olursun. Ben kimyasallardan sonra erken testlere karşıyım
Ay cnm kusura bakma o kdr kişiyle konuşunca karştrıo insan:) bnde geçen ay kimyasal yaşadm ama ne bilm heray öyle olcak diye bişi yokki. Bnm kuzenin 1 hafta varken kan verdi 24 cıktı snra adet olmadı doğurdı bile

Bn yarn sabah erken gebelk testi yapcam vlla
Bende erken yok normalden 5-6 tane var bu Sabah yaptım hiç bir şey yok ama adet gelene kadar da insan umitleniyor o kadar ay negatif i görmeme rağmen Allah dan ümit kesilmez sende yapınca bize de haber ver hayırlısıysa hakkında vardır insallin

Bazılarında evet öyle çıkıyo ama geç döllenme falan olunca çıkmıyo hakkımızda en hayırlısı olsun sağlıklarıyla alalım inşallah canım kucağımıza :)

Anne olmaya hazırmıyım değilmiyim bilmiyorum ama kocaman bir karnım olsun onu okşayim istiyorum
Ben anne olmayı epeeeyce çok istiyorum ama benimde en çok merak ettiğim karnımdaki hissi Rabbim tez vakitte tattırır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…