- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Sizinde ilk brbişmi olcak yenimi evlisiniz:) belirtiler bendede öyle aynn yarn sabah 6 gün kalmış olcak yarn sabah dayanamayıp yapcam sanırımBenim de 8 gün var ama daha çıkmaz bence idrar testinde canım çok var çünkü. 4 gün kala falan yapmayı düşünüyorum ben. Benimde göğüslerim baya şişti damarları falan belirginleşti sol kasığımda sancı falan var ama biz vücudumuzu çok dinlediğimizden oluyo galiba bu belirtilerZaten bu ayda olmazsa aşılama dedi doktor bakalım hayırlısı olsun hakkımızda tez vakitte alırız inşallah güzel haberleri :)
Evet canım daha önce konuşmuştuk benimde 10 ay bitti evlilikte de bebiş beklemekte de :) bence biraz daha bekle negatif çıkarsa üzülmemiş olursun. Ben kimyasallardan sonra erken testlere karşıyımSizinde ilk brbişmi olcak yenimi evlisiniz:) belirtiler bendede öyle aynn yarn sabah 6 gün kalmış olcak yarn sabah dayanamayıp yapcam sanırım
Ay cnm kusura bakma o kdr kişiyle konuşunca karştrıo insan:) bnde geçen ay kimyasal yaşadm ama ne bilm heray öyle olcak diye bişi yokki. Bnm kuzenin 1 hafta varken kan verdi 24 cıktı snra adet olmadı doğurdı bileEvet canım daha önce konuşmuştuk benimde 10 ay bitti evlilikte de bebiş beklemekte de :) bence biraz daha bekle negatif çıkarsa üzülmemiş olursun. Ben kimyasallardan sonra erken testlere karşıyım
Amin imşallah göbekler yağ ile değil bebişle dolsunYa benim de tahmini pkolu olduğum için 6-7 gün felan var bu son günlerde zaman geçmiyor ya 2 yıldır istiyoruz 3 yıldır evliyiz çok yiprandim bu süreçte Rabbim bütün isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin evlat kokusu
Ayyy evet ya yağ istemiyoruz bebislerle dolsunAmin imşallah göbekler yağ ile değil bebişle dolsun
Bn yarn sabah erken gebelk testi yapcam vllaAyyy evet ya yağ istemiyoruz bebislerle dolsun
Bende erken yok normalden 5-6 tane var bu Sabah yaptım hiç bir şey yok ama adet gelene kadar da insan umitleniyor o kadar ay negatif i görmeme rağmen Allah dan ümit kesilmezBn yarn sabah erken gebelk testi yapcam vlla
Kız haber vermemmi hepinize tüm detayıyla duyurcamBende erken yok normalden 5-6 tane var bu Sabah yaptım hiç bir şey yok ama adet gelene kadar da insan umitleniyor o kadar ay negatif i görmeme rağmen Allah dan ümit kesilmezsende yapınca bize de haber ver hayırlısıysa hakkında vardır insallin
Bazılarında evet öyle çıkıyo ama geç döllenme falan olunca çıkmıyo hakkımızda en hayırlısı olsun sağlıklarıyla alalım inşallah canım kucağımıza :)Ay cnm kusura bakma o kdr kişiyle konuşunca karştrıo insan:) bnde geçen ay kimyasal yaşadm ama ne bilm heray öyle olcak diye bişi yokki. Bnm kuzenin 1 hafta varken kan verdi 24 cıktı snra adet olmadı doğurdı bile
Dimi ya ver verKız haber vermemmi hepinize tüm detayıyla duyurcam
Olabilitesi var ama inşallah bebişin belirtileridir :)Aynı belirtiler bende de var göğüslerde hassasiyet, bugun fena mide bulantım oldu. Hamile kalmayı istediğimden mi vücüdum bana ters köşe yapıyor bilmiyorum
Olabilitesi var ama inşallah bebişin belirtileridir :)
Ben anne olmayı epeeeyce çok istiyorum ama benimde en çok merak ettiğim karnımdaki hissi Rabbim tez vakitte tattırır inşallahAnne olmaya hazırmıyım değilmiyim bilmiyorum ama kocaman bir karnım olsun onu okşayim istiyorum
Bata kaç gün var pekiAynı belirtiler bende de var göğüslerde hassasiyet, bugun fena mide bulantım oldu. Hamile kalmayı istediğimden mi vücüdum bana ters köşe yapıyor bilmiyorum
Benle aynı ahaaaa7 gün uygulamaya göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?