- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi gamzeli_bebis
yarın sabah bende mi yapsam acaba
aman maksat yeşillik olsun
yoksa nasıl bitecek 49 adet test 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yap vallla ama bn belki yapmam zar zor tutcam kendimi cumartesi sabah yapcam şöyle düşünüyorm yarın yapıp pozitif görsem bile yine 28 ini beklicem ya adet olrsam dieyarın sabah bende mi yapsam acabaaman maksat yeşillik olsun
yoksa nasıl bitecek 49 adet test
![]()
Bekleyin gecmesini derim. Hatta cift cizgi gorsem bile gec gidecegim doktora.Yap vallla ama bn belki yapmam zar zor tutcam kendimi cumartesi sabah yapcam şöyle düşünüyorm yarın yapıp pozitif görsem bile yine 28 ini beklicem ya adet olrsam dieo yüzden beklemeye biraz alıştırayım kendimi
Yap vallla ama bn belki yapmam zar zor tutcam kendimi cumartesi sabah yapcam şöyle düşünüyorm yarın yapıp pozitif görsem bile yine 28 ini beklicem ya adet olrsam dieo yüzden beklemeye biraz alıştırayım kendimi
Yani şuan çıkması imkansız aslında benim için. Ben kimyasal da geçireceksem yine bilmek istiyorum. Çünkü ona göre ciddi bi doktor hastane araştırmasına geçerim. Normal adet görürsem sıkıntı yok. Ben 2 aydır pıhtılı kanama görüyorum. Normalde hiç olmayan bişiydi oysa kiBekleyin gecmesini derim. Hatta cift cizgi gorsem bile gec gidecegim doktora.
Benim kanamalarim da pihtili olur rahimden parca da alindi bir sey cikmadi dollenemeyen yumurtalar dokuluyor diye biliyorum iste adetle.Yani şuan çıkması imkansız aslında benim için. Ben kimyasal da geçireceksem yine bilmek istiyorum. Çünkü ona göre ciddi bi doktor hastane araştırmasına geçerim. Normal adet görürsem sıkıntı yok. Ben 2 aydır pıhtılı kanama görüyorum. Normalde hiç olmayan bişiydi oysa ki
ben de pedime az bişi pıhtı gelirdi. O normal. Ama 2 aydır sadece pıhtı geliyor çok garipti. Zaten geçen ay ben de kimyasal geçirdim. Adet görmedim yani kendiliğinden düşürdüm. Ben erken adet gördüm diye doktora gittim. Adetime 10 gün vardı beta 74 çıkmıştı. O yüzden acaba ilk ayda mı kimyasaldı farketmedim diyorum. Biraz ondan endişeliyim.Benim kanamalarim da pihtili olur rahimden parca da alindi bir sey cikmadi dollenemeyen yumurtalar dokuluyor diye biliyorum iste adetle.
Ben 22 mayista kurtaj oldum adet gunumde testle ogrenmistim gecikmenin 3.gunu kanda 367 cikmisti guzel de gidiyordu fakat olmadi iste kismet..
Anladim o zaman erken bakabilirsin yani.ben de pedime az bişi pıhtı gelirdi. O normal. Ama 2 aydır sadece pıhtı geliyor çok garipti. Zaten geçen ay ben de kimyasal geçirdim. Adet görmedim yani kendiliğinden düşürdüm. Ben erken adet gördüm diye doktora gittim. Adetime 10 gün vardı beta 74 çıkmıştı. O yüzden acaba ilk ayda mı kimyasaldı farketmedim diyorum. Biraz ondan endişeliyim.
Çok geçmiş olsun sizin de ne kadarlıktı ki kürtajla aldılar?
Benmde geçen ay acayip pıhtılıydı kimyasal diye sanırım. Ama sen soğan suyu vs yaptnya rahmi temzlemek amaçlı yine pıhtılı vs olmasın bu sefer olursada ? Bende yine olmassa biraz ara vercemk ızlar cok ciddiyim. İnsan takıyor ister istemez. Aslnda bn bu ay ara verip temmzda denemek istyodm ama eşimin oyununa geldimYani şuan çıkması imkansız aslında benim için. Ben kimyasal da geçireceksem yine bilmek istiyorum. Çünkü ona göre ciddi bi doktor hastane araştırmasına geçerim. Normal adet görürsem sıkıntı yok. Ben 2 aydır pıhtılı kanama görüyorum. Normalde hiç olmayan bişiydi oysa ki
aynen canım bu işler hiç belli olmuyor. Allah göstermesin ama ne kadar erken kaybedilirse o kadar iyi. Büyüdükçe insandaki travma da büyür. Ben bile sadece 3 gün hamile miyim diye gezdim, o halde bile beta nın düştüğünü görünce kötü oldumAnladim o zaman erken bakabilirsin yani.
Benim 8+5 gunluktu 6+5te kalmis maalesef 5 gun de bekledim ama ne kanamam ne lekelenmem oldu. Kese de duzgundu anlamadim neden olmadi. Kismeti yokmus demek. Hayirlisi hakkimizda artik.
kimyasalda pıhtılı olmasını anlıyorum ama bir önceki ay neden öyle oldu acaba..Benmde geçen ay acayip pıhtılıydı kimyasal diye sanırım. Ama sen soğan suyu vs yaptnya rahmi temzlemek amaçlı yine pıhtılı vs olmasın bu sefer olursada ? Bende yine olmassa biraz ara vercemk ızlar cok ciddiyim. İnsan takıyor ister istemez. Aslnda bn bu ay ara verip temmzda denemek istyodm ama eşimin oyununa geldim![]()
Ay ne biliyim sersem gibi oldumkimyasalda pıhtılı olmasını anlıyorum ama bir önceki ay neden öyle oldu acaba..
Soğan suyundan sonra pıhtı gelmedi. çok ufak bi parça geldi. Millet yazmış akıntı geldi falan bende bişi yok. Bende çok istemiştim halbuki akıntı falan gelsin diyeBence ara verme, şimdi biz yeni yeni deniyoruz ya heyecanlanmamız normal. Ama mesela benim ilk ay kadar heyecanım yok, zamanla alışıcaz. Ben korunmam herhalde çok tıbbi bişi olmadıkça..
Bebek olmazsa da olmaz yani napalım
Haklisin gidecekse ne kadar erken olursa o kadar iyi. 3 hafta kendime gelemedim ben de. surda 4 5 gundur iyiyim sukur.aynen canım bu işler hiç belli olmuyor. Allah göstermesin ama ne kadar erken kaybedilirse o kadar iyi. Büyüdükçe insandaki travma da büyür. Ben bile sadece 3 gün hamile miyim diye gezdim, o halde bile beta nın düştüğünü görünce kötü oldum
Benle aynı ahaaaa![]()
Canm bence yap yaaa nolcak sankiMerhaba arkadaşlar benimde yarın adetime son 4 gün var ultra erken gebelik testi var elimde laboquick marka yapsam mı ya çok streslendim.. (bu ay ovülasyon testi ile takip ettim ve yumurtladığım günü ve arkasından iki günü de değerlendirdim ama adete 9 gün kala burnumda haddinden büyük sivilce çıktı hiç ümidim yok ya)
Bekleyelim olurrr ama bn bı sabah dayanamadm erken olanı yaptm ve tombul bi negatif28 haziran mi tam olarak ? Ayy beraber bekleyelimm
günaydınnlarrrKızlar hepinize günaydın..
bu sabah uyanr uyanmaz dayanamadm yaptm erken olanı ve sonuç..
Şuan negatif
Valla yine yapcam henüz pes etmedim bunca değişikliği her ay yaşamadıgıma eminim. Dün yatarken dönemedim yatakta göğüs ağrısından. Ve taş gibi olmuşlardı hiç bi adet zamanımda böyle olmuyordu:) ama ciddwn bunca belirti psiolojikse bi süre bebek işinede kadnlar kulubunede ara vercemgünaydınnlarrr
sağlık olsun canım 6 gün var daha, erken gibii bayaaben normal testlere daha çok güveniyorum valla adet günü çıkarmıştıı
![]()
haklısın burası baya bir karıştırıyor kafayııValla yine yapcam henüz pes etmedim bunca değişikliği her ay yaşamadıgıma eminim. Dün yatarken dönemedim yatakta göğüs ağrısından. Ve taş gibi olmuşlardı hiç bi adet zamanımda böyle olmuyordu:) ama ciddwn bunca belirti psiolojikse bi süre bebek işinede kadnlar kulubunede ara vercem![]()