- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
kaç gün var bataaa sizin süper yaBen dün yapmıştım hafif silikti bu sabah bir tık daha koyu idi..
Sanırım gebeyim ama kalp atışını duymadan inanmicam:)
tamam canım izlerim bnmde tek eğlencem kadnlar kulubunda dolanmakadet gecikmesinden 6 gün önce dediği bata 5 gün kala oluyor. sitesinden baktım. sabret biraz daha.
2 aydır maceralarla dolu geçiyor. Bakalım bu ay neler yaşıycam
bu arada internetten doğum videolarını izliyorum. Doğum derken, nasıl doğurdukları değil de, doğum hikayeleri diyeyim daha doğrusu. çok keyifliymiş valla takıldım tüm eğlencem o oldu bu aralar.
Bir tane de video buldum ayy nasıl güldüm ama.. dur ekleyeyim sen müsait olduğunda izlersin. adam 2. kez baba oluyor. onun haberini veriyor eşi
Valla canım iğne kullandığım için bat'ı tam bilmiyordum ama iğneden sonra 15. gün regl olunuyormuş genelde..kaç gün var bataaa sizin süper ya
hımmmm ay inşalalh bebiş vardır hepimizde bütün kadnlar kulubundeValla canım iğne kullandığım için bat'ı tam bilmiyordum ama iğneden sonra 15. gün regl olunuyormuş genelde..
Ona göre hesaplarsam dün ilk silik çizgi gördüğümde bat'a 3 gün vardı..
Bebiş isteyen tüm kadınlar kulübünde de mihımmmm ay inşalalh bebiş vardır hepimizde bütün kadnlar kulubunde
büyüsün valla zaten göbek var bnde bide hamile olursam nolcak bilmiomBebiş isteyen tüm kadınlar kulübünde de mi
Her yer hamiş dolsuun göbüşlerimiz büyüsün :)
Sen o göbeği gel bi de bana sor gebelikte 20. haftaya kadar kusa kusa 8 kilo veriyorum diye gebe kalana kadar yedim de yedim bir de mide bulantım olmazsa bu sefer beni yuvarlarla işe top gibi yuvarlanarak gelebilirimbüyüsün valla zaten göbek var bnde bide hamile olursam nolcak bilmiomszin ikinci olcak bu dimi yaşnz kaç acaba
aa gençsiniz daha yaaa bende 28 e grcem :) ay bernmde tek umudum hamilelkte kilo verenlerden olmakSen o göbeği gel bi de bana sor gebelikte 20. haftaya kadar kusa kusa 8 kilo veriyorum diye gebe kalana kadar yedim de yedim bir de mide bulantım olmazsa bu sefer beni yuvarlarla işe top gibi yuvarlanarak gelebilirim
Evet ikinci bebeğim olacak Allah'ın izniyle..
30 yaşına girdim.
Şu an maşallahım var ya 73 kiloyum :)aa gençsiniz daha yaaa bende 28 e grcem :) ay bernmde tek umudum hamilelkte kilo verenlerden olmak
kaç kg sınız şuan
bakıyorum da denk gelemedim. gelirsem atıcam.tamam canım izlerim bnmde tek eğlencem kadnlar kulubunda dolanmak
aradada çalışıyomtsmm izlerim at sen
Ay bnde öyleŞu an maşallahım var ya 73 kiloyum :)
tamam canımbakıyorum da denk gelemedim. gelirsem atıcam.
Yani benim de umudum önceki gebeliğimdeki gibi kilo vermek yoksa ben de 90'ı bile geçerim :)b
Ay bnde öylebelki 75 bile çıkablrm şuan tek avantajm göstermyor olmak inş hamile kalırsam veririm biraz ya yoksaaaa 100 kg olmaktan korkuom kuzenm 65 le kaldı 90 la doğurdu
neyse önce ilk kısmı geçelim snra inş kilo veririz die dua ederim benYani benim de umudum önceki gebeliğimdeki gibi kilo vermek yoksa ben de 90'ı bile geçerim :)
KEsinlikle yani artık yapacak bişi yok..neyse önce ilk kısmı geçelim snra inş kilo veririz die dua ederim ben
aynen aynen inşallah yaaaaa :)KEsinlikle yani artık yapacak bişi yok..
Bebişler gelsin de kiloları verilir :)
canım kimyasal cıktı oSen hamile değil miydin ya yanlış mı hatırlıyorum canım?
sağlık olsun canın sağolsun... arkası çabuk gelir sen merak etmecanım kimyasal cıktı o
bu aydan cok umutluyum umaarım yanılmam :)sağlık olsun canın sağolsun... arkası çabuk gelir sen merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?