Gebeliğe Hazırlık bata 8 gelin konuşalım :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
acele etme bazı bebişler kendini göstermiyor kanada hemen geçmiyor beklemesini bil şimdiden üzülme regle 3 gün kala yap hatta bazen negatif çıkıp regl günü pozitif gören var bence 8 gn çok erken

ay hadi yap bn olsam coktan yapmştm :KK70: kuzenm adetine 7 8 gun vrken doktora gdp dayanamayıp öğrenmişti hamile oldgnu doğurdu bile şmdi :KK70:
Bu akşam iş çıkışı alayım bi tane yapayım o zaman :) İnşallah hamileyimdir inşallah inşallah inşallah inşallah

Kızlar günaydn naptnz ben dün akşam aldm testleri :D ama yapmadım daha :) bugn bata 7 var cumartesi sabahı erken olanı yapmayı planlıyorm bata 5 kalmış olcak. Diğerlerinide 3 kala 2 kala fln :D dün cok ilginç bi rüya gördüm kızlar sol göğsümüü sıkıyodum ve süt geliodu kuzenimin oğlu var şakadan ona gel em diyodum snra kuzenime diyodum iyi bari benimki doğnca rahat etcem süt var bayaa diyodum baya fışkırıodu hayrlara gitsin kızlar bilen varsa yorumlayabrmi :)

Eklentiler

• 3021BC8C-7589-4EB9-97AF-07E3C5E0C0FF.jpeg
    3021BC8C-7589-4EB9-97AF-07E3C5E0C0FF.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 65
Cumartesine kadar sabredeceksin yani aferin kız :KK48:
Ben de ilk testimi yapmadan önceki gece rüya görmüştüm ama anlamam yorumlardan felan..
Ve ben zaten gebeliğimin ilk anından itibaren hep acaip acaip rüyalar görürüm

Ben de senle beraber sayıyorum. Hani bana sanki adet tarihim uzayacakmış gibi geliyor ama maksat heyecan olsun :-) Predictor dan bende mi alsam ki.. kaça aldın onu eczaneden?

Cumartesine kadar sabredeceksin yani aferin kız :KK48:
Ben de ilk testimi yapmadan önceki gece rüya görmüştüm ama anlamam yorumlardan felan..
Ve ben zaten gebeliğimin ilk anından itibaren hep acaip acaip rüyalar görürüm
sabretcem valla boşa gitsin istemyrm testim :D
bende 3-4 gecedir hep hamile oldugumu veya hamilelkle ilgili bişey görüyorum :)
bakalım hayrlısı :) sizde durum ne şimdi

20 tl ye aldm canm cok pahalı o yzden kıyamıom habire yapmaya :KK70: beklicem :KK70: banada senin bu ay geç olcan gibi geliyor
adet gecikmesinden 6 gün önce dediği bata 5 gün kala oluyor. sitesinden baktım. sabret biraz daha.
2 aydır maceralarla dolu geçiyor. Bakalım bu ay neler yaşıycam :işsiz:
bu arada internetten doğum videolarını izliyorum. Doğum derken, nasıl doğurdukları değil de, doğum hikayeleri diyeyim daha doğrusu. çok keyifliymiş valla takıldım tüm eğlencem o oldu bu aralar.
Bir tane de video buldum ayy nasıl güldüm ama.. dur ekleyeyim sen müsait olduğunda izlersin. adam 2. kez baba oluyor. onun haberini veriyor eşi

sabretcem valla boşa gitsin istemyrm testim :KK70:
bende 3-4 gecedir hep hamile oldugumu veya hamilelkle ilgili bişey görüyorum :)
bakalım hayrlısı :) sizde durum ne şimdi
Ben dün yapmıştım hafif silikti bu sabah bir tık daha koyu idi..
Sanırım gebeyim ama kalp atışını duymadan inanmicam:)

Back