Bata 6 gün kala test yaptım

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Arkadaşlar bu sabah test yaptım ama adete 6 gün var daha. Çok çok silik bir şey var mı sizce yoksa buharlaşma çizgisi mi?

Eklentiler

• IMG_0520.JPG
    72,7 KB · Görüntüleme: 385
  • IMG_0521.JPG
    70,1 KB · Görüntüleme: 374
Arkadaşlar bu sabah test yaptım ama adete 6 gün var daha. Çok çok silik bir şey var mı sizce yoksa buharlaşma çizgisi mi?
Canım çok erken yapmışsın en erken zor görülen silik çizgi yi üç dört gün kala görmüştüm daha önceki gebelikte birkaç gün daha bekle

Canim ben gordum cizgiyi. Bendede cikmisti adet oldumama benimki saatler sonra cikmisti hemen ciktiysa vardir insallah. Sabah tekrarla daha belirgin olmasi gerek

Ben göremedim. Benim yaptıgım testte cıkmıstı ama regl oldum dun. Cok kafaya takmayın sonra bir daha tekrarlayın testi bana göre erken yapmıssınız.

Resmen depresyondaydim bugun anca toparladim. Bide kahve lekelenme yasadim dedim buda yerlesme kanamasi. Ama cöktum resmen . Insallah en yakin zamanda nasip olur hepimize.
Aynen bende yasadım bi ihtimal belki yerlesme kanamasıdır dedim ama değilmiş İnşallah amin canım

Canim ben gordum cizgiyi. Bendede cikmisti adet oldumama benimki saatler sonra cikmisti hemen ciktiysa vardir insallah. Sabah tekrarla daha belirgin olmasi gerek
Evde kalan son test ile yaptım eşim izin vermiyor yeni almama regl günü geçmeden alamayacağım nasıl beklicem bilmiyorum

Ben göremedim. Benim yaptıgım testte cıkmıstı ama regl oldum dun. Cok kafaya takmayın sonra bir daha tekrarlayın testi bana göre erken yapmıssınız.
Evet çok erken oldu dediğiniz gibi sonra adet olmak da var. Muhtemelen kimyasal yaşadınız siz çünkü sizin çizgi belirgindi hatırlıyorum ben

Siyah beyaz fotoda sanki gördüm gibi ama görmedim de gibi fotoyu biraz daha kontrastıyla oynarsan çıkar mı ki?
Çıplak gözle azıcık görünüyor ama buradan gözükmüyor. 6 gün kala biraz abartılı oldu galiba dkdkdd varsa da çıkmaz herhalde.

Eklentiler

• IMG_0543.JPG
    87 KB · Görüntüleme: 152
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…