Peki çok mu erken varsa çıkar mıydı acaba boşu boşuna ümitlenmek istemiyorum.ben göremedim canım bişey.
Canım çok erken yapmışsın en erken zor görülen silik çizgi yi üç dört gün kala görmüştüm daha önceki gebelikte birkaç gün daha bekleArkadaşlar bu sabah test yaptım ama adete 6 gün var daha. Çok çok silik bir şey var mı sizce yoksa buharlaşma çizgisi mi?
Canim ben gordum cizgiyi. Bendede cikmisti adet oldumama benimki saatler sonra cikmisti hemen ciktiysa vardir insallah. Sabah tekrarla daha belirgin olmasi gerekArkadaşlar bu sabah test yaptım ama adete 6 gün var daha. Çok çok silik bir şey var mı sizce yoksa buharlaşma çizgisi mi?
Aynen bende silik cizgi gorup bugün regl oldum. Artik tobe adet gunu gelmeden test yapmamBen göremedim. Benim yaptıgım testte cıkmıstı ama regl oldum dun. Cok kafaya takmayın sonra bir daha tekrarlayın testi bana göre erken yapmıssınız.
Evet bende yapmayacağım sonra mutsuz oluyor insanAynen bende silik cizgi gorup bugün regl oldum. Artik tobe adet gunu gelmeden test yapmam
Resmen depresyondaydim bugun anca toparladim. Bide kahve lekelenme yasadim dedim buda yerlesme kanamasi. Ama cöktum resmen . Insallah en yakin zamanda nasip olur hepimize.Evet bende yapmayacağım sonra mutsuz oluyor insan
Aynen bende yasadım bi ihtimal belki yerlesme kanamasıdır dedim ama değilmişResmen depresyondaydim bugun anca toparladim. Bide kahve lekelenme yasadim dedim buda yerlesme kanamasi. Ama cöktum resmen . Insallah en yakin zamanda nasip olur hepimize.
Bakalim bu ay stressiz gun saymadan ve sogan kuruyla dnicem. Hayirlisi AllahtanAynen bende yasadım bi ihtimal belki yerlesme kanamasıdır dedim ama değilmişİnşallah amin canım
Evde kalan son test ile yaptım eşim izin vermiyor yeni almama regl günü geçmeden alamayacağım nasıl beklicem bilmiyorumCanim ben gordum cizgiyi. Bendede cikmisti adet oldumama benimki saatler sonra cikmisti hemen ciktiysa vardir insallah. Sabah tekrarla daha belirgin olmasi gerek
Evet çok erken oldu dediğiniz gibi sonra adet olmak da var. Muhtemelen kimyasal yaşadınız siz çünkü sizin çizgi belirgindi hatırlıyorum benBen göremedim. Benim yaptıgım testte cıkmıstı ama regl oldum dun. Cok kafaya takmayın sonra bir daha tekrarlayın testi bana göre erken yapmıssınız.
Kiz gizli al ikna et bisey yap catlar insanEvde kalan son test ile yaptım eşim izin vermiyor yeni almama regl günü geçmeden alamayacağım nasıl beklicem bilmiyorum
Ya ben ocakta düşük yaptım onda da çok erken öğrenmiştim hcg artacak mı falan stres olmuştum baya ondan adetin geçmeden yapma diyip duruyor.Kiz gizli al ikna et bisey yap catlar insan
Siyah beyaz fotoda sanki gördüm gibi ama görmedim de gibi fotoyu biraz daha kontrastıyla oynarsan çıkar mı ki?Arkadaşlar bu sabah test yaptım ama adete 6 gün var daha. Çok çok silik bir şey var mı sizce yoksa buharlaşma çizgisi mi?
Çıplak gözle azıcık görünüyor ama buradan gözükmüyor. 6 gün kala biraz abartılı oldu galiba dkdkdd varsa da çıkmaz herhalde.Siyah beyaz fotoda sanki gördüm gibi ama görmedim de gibi fotoyu biraz daha kontrastıyla oynarsan çıkar mı ki?
:)) bu fotoğrafta da gözükmüyor en iyisi bekleyelim o kadar baktım ki ben bile merak ettim :)))Çıplak gözle azıcık görünüyor ama buradan gözükmüyor. 6 gün kala biraz abartılı oldu galiba dkdkdd varsa da çıkmaz herhalde.
Gözlere verdiğim aşırı derecede tahribattan dolayı özür dilerim valla :):)) bu fotoğrafta da gözükmüyor en iyisi bekleyelim o kadar baktım ki ben bile merak ettim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?