ınsallah hamılesındir tatlım yaaa :))) bende alıp yapsam mı acaba yaaa? Ama hayal kırıklıgı ıstemıyorum yaaa
senı guun gcemıs daha sanslısın hemen kan tahlılı yaptır bence inş. bebıslerımızı alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah hamılesındir tatlım yaaa :))) bende alıp yapsam mı acaba yaaa? Ama hayal kırıklıgı ıstemıyorum yaaa
senı guun gcemıs daha sanslısın hemen kan tahlılı yaptır bence inş. bebıslerımızı alırız
diyorsunnnn ınsallah canım yaaaaa. Yarın sabah test yapıcam eger negatif cıkarsa beklerım hala regli olmazsam ozaman beta testı yaptırım hayrlısı bakalım. Sen hangı marka test kullanmıstın canım pozitifi gordugun test .Belkı banada şanslı gelır :)
merhaba ben daha yenı uyeyım ben o testlerden yaptırdım daha adetım gecmeden pozıtıf cıktı daha adetıme 5 gun var yarın gıdıb kan testı yaptırcam bılmıyorum sankı acele edıyormusum gıbı ama beklemk cok zor...
ayyyyyyyyy inşallah canım yaaaaaaaaa :)))) Eger yarında olmassam artık şüphelenmeye başlıcamm. Acaba erken gebelik testleri oluyor ya ondan alıp yapsam cıkarmıkı ? öle test yapan oladumu hıc aranızda ?