• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6 gün kala test yaptım

Çıplak gözle azıcık görünüyor ama buradan gözükmüyor. 6 gün kala biraz abartılı oldu galiba dkdkdd varsa da çıkmaz herhalde.
Sen görüyorsan varıdr .
Benım bata 7 kala 6 saat sonra çıktı .
6 kalada böyle silik bir çizgi vardı kurudukça belirginleşti .
Dur varsa resim ekliim

E46F73DA-8168-422C-83E2-83CB0ADD540B.jpeg

Sen görüyorsan varıdr .
Dur varsa resim ekliim
Ay inşallah vardır. Kocamdan gizli test aldım yapıcam bakalım umarım hamileyimdir:KK17: adam haklı aslında erkenden öğrenip stres yapıyorum ama ilk bebeğimi ocakta düşürdüm 6 haftalıkken ondan sonra bebek istemeye başladım umarım olur.

Eki Görüntüle 2250769

Sen görüyorsan varıdr .
Dur varsa resim ekliim

Eki Görüntüle 2250769
Ay inşallah vardır. Kocamdan gizli test aldım yapıcam bakalım umarım hamileyimdir:KK17:adam haklı aslında erkenden öğrenip stres yapıyorum ama ilk bebeğimi ocakta düşürdüm 6 haftalıkken ondan sonra bebek istemeye başladım umarım olur.

Eki Görüntüle 2250769

• Beğen
Reactions: H E
Bizi de üzdüler ama gidip testi kendimiz pembeye boyadık :KK49:

Tertemiz deliriyorum galiba :dondurma:

Eklentiler

• IMG_0567.JPG
    IMG_0567.JPG
    136,1 KB · Görüntüleme: 118
Resmen depresyondaydim bugun anca toparladim. Bide kahve lekelenme yasadim dedim buda yerlesme kanamasi. Ama cöktum resmen . Insallah en yakin zamanda nasip olur hepimize.
Abla bisey sorcam iliskiden 65 gun sonra evde gebelik testi yaptim iki tanr ikiside pozitif çıktı ama bunun ustune iki defa kan testi verdim negatif çıktı 4 defa adrt oldum su an 4. Adetimi oldum hamilelik varmidir yinede

Abla bisey sorcam iliskiden 65 gun sonra evde gebelik testi yaptim iki tanr ikiside pozitif çıktı ama bunun ustune iki defa kan testi verdim negatif çıktı 4 defa adrt oldum su an 4. Adetimi oldum hamilelik varmidir yinede
Idrar testi yanilir kan testi yanilmaz canim. Hem adette olmussun

Sen görüyorsan varıdr .
Dur varsa resim ekliim

Eki Görüntüle 2250769
Bende adetime 7 gün kala test yaptım silik çizgi gördüm bugün kan testi verdim 621.6 çıktı adetime 2 gün var hala umutlanmak istemiyorum 😍 inşallah isteyen herkese verir ALLAH

Back