Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

selam kizlar benim bat a son 3 cok merak ve heyecanla bekliyorum cok asiri siskinlik,agzimda kuruluk, sol kasigimda bacagima vuran agri ve bel agrisi var arada birde sol gogsume agri vuruyo bata 6 gun varken test yaptim negatif cikti

selam kizlar benim bat a son 3 cok merak ve heyecanla bekliyorum cok asiri siskinlik,agzimda kuruluk, sol kasigimda bacagima vuran agri ve bel agrisi var arada birde sol gogsume agri vuruyo bata 6 gun varken test yaptim negatif cikti
Adetim geçeli bugün 5. gün olucak dediğiniz belirtiler bendede var erken olduğu için negatif çıkmış olabilir günüzü bekleyin bence

Benim 2 gün kaldı sadece sırtım ağrıyor birde bazen midem bulanıyor tabi üşütmediysem

Kızlar ya benim bugün yumurtlama günüm . Ovulasyon testi ile tespit ettim.bugün ikinci çizgi koyu baya.dunde koyuydu ama bugün daha net . Biz dun ilişkiye girdik ama bugün malesef imkansız eşimin annesi hastalandı burada kalicaz . Hic ihtimal olmuyor mu benim hamile kalabilmem için ya dün kü ilişki ise yaramaz mi çok kafama taktım

İYİ aksamlar kızlar adetime iki gün var çok şiddetli bel ağrım ve mide bulantım var. Akıntım geliyor sürekli tuvalete gidiyorum kırmızılar Yok. Sabah ilk idrarla test yaptım baktım Yok sonra disarı gezmeye gittim geldim teste bir daha baktım gölge çizgi var

Yarın sabah bir daha yap tatlım bu sonuç kesin olmaz bende de olmuştu bir defa bekledikten sonra ve sonuç hüsran olmuştu inşallah sende öyle olmaz

Üzülmeni gerektiren bir durum yok spermler 2 3 gün canlı kalabiliyorlar o yüzden takma Kafana bence
Zaten her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyor diye biliyorum böylesi daha iyi olabilir

Üzülmeni gerektiren bir durum yok spermler 2 3 gün canlı kalabiliyorlar o yüzden takma Kafana bence
Zaten her gün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyor diye biliyorum böylesi daha iyi olabilir
Insallah canm bu sabah da değerlendirdik bakalim belki ise yarar yumurtlama dündü ama olsun

Kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam
Regll bi gün geçince kesin sonuç veriyor mu gebelik testleri
Yoksa hamile olduğu halde testte iki üç gün geçince çıkan var mı ikinci çizgi ?

slm kızlar adetim Dün bitti vakalım bu ay nolucak içimden hiç hesaplamak uğraşmak gelmiyo yumurtlamayı yakalasamda olmadı geçen ay cok üzüldüm bu ay hiç içimden gelmiyo bnm yumurtlama cok geç oluyo Yumurtlamaya onumde koskoca 20 25 gün var bakalım ondan sonrada 14gunlul koca bi bekleyişşşş

Kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam
Regll bi gün geçince kesin sonuç veriyor mu gebelik testleri
Yoksa hamile olduğu halde testte iki üç gün geçince çıkan var mı ikinci çizgi ?
Kişiden kişiye bünyeden bübyeye değişiyo cnm ya reglin geçmeden bile kanda cıkar olup olmadığı genelde zamanında döllendiyse regli gununde bile cıkıyo koyu renk olmasa bile ikinci cizgi cıkıyo cnm

Kızlar dün hastanede idrarda hcg bakıldı gebelik yok dendi hastalandığım için doktor ilaç yazdı bugün adet günüm hiçbir belirti yok adet olacak gibi ilaçları da kullanıyorum doktora güvenerek sizce hamilelik olabilir mi olsa bir gün kala idrarda çıkar mıydı

Kızlar haftasonu üşütmüş gibi hastaydım mide bulantısı ishal ateş bugün hala midem bulanıyor dün doktor acilde idrar testi yaptı gebelik yoktu günümde geçti ilaç kullanıyorum sizce gebelik olabilir mi

Acilde idrar testi mi yaptılar neden kan almadılar ki acildesin sonuçta kanda kesin cıkardı içinde rahat ederdi idrar testine ne kadar guvenebilirsin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…