Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Günaydın kızlar herkes nerde tabi batlara cooook olunca kşmsenin bakası gelmiyo en benim var nerdeyse 1 ay var adetime

Kızlar sizce üşğtmüşümmüdür malum havalar soğudu ya yada kafayı mı üşüttüm bu ay hiç takmak istemiyodum zaten 28 29. Gunlerde yumurtladığım için daha cooook var diyodum ama bugun öksürürken kasıklarıma kramp girdi baya bi dikkatimi cekti ama üşüttüm sanırım iki gunde hemen böyle bişey olmaz kafayı yedim gene az ara mı versem napsam hiç sevmiyorum bu huyumu

Kimsecikler yok ama ben yazayım genede okuyan olur belki o gğnden beri batmalar hala devam ediyo hatta şiddetlendi anlam veremiyorum karnım şiş gaz sancısı tam kasıklarımda karnımda falan da değil tam kasıklarımda şişlik var sancıyo arada cok belim ağrıyo sanki kopacak eğilip kalkarken batma oluyo otururken cok oturdum mu hep kasıklarımda baskı oluyo hem belim catlıyo uzanmak zorunda kalıyorum bunlar iltihaptan üşütmekten yada enfeksiyondan olur mu ki yanma kaşıntı vs yok sadece akıntım var krem gibi kokusuz beyazımsı kafam cok karısık bunlar şüpheli ilişkiden sonra başladı takip etmiyim diyorum ama böyle sancılar bstmalar olunca illaki bakıyorum ya

Kızlar hepimiz aylardır yıllardır test yapan insanlarız az cok biliyoruz bişey sorucam size bi gun önce acaba geçen aydan bişey var mıdır diye şüphelendim adetim değişik az oldu cunku o gun sabah ilk idrarla test yaptım olsa zaten kopkoyu cıkması gerekirdi e zaten şimdikinide göstermezdi 5 6 gun faşan olmuştu daha ilişki olalı tuttuysa bile göstermez dedim koydum testi bi kenara bugun bi bakiyim dedim hayal gibi bi ikinci çizgi vardı böyle ışığa tutunca havaya kaldırınca görünüyo pembemsi daha öncede cooook test biriktirdim acaba bi umut belki yenidir belki sonradan cıkar cizgi diye ama hiç çıkmıyodu kimyasal genelik yaşadığım dönemlerdede adete yakın çizgi cıkıyodu ama koyulaşmıyodu heycanlandım bian çizgiyi görünce bugun 8.günüm ya yarın yada 10.gun bi daha yapmayı düşünüyorum test tatlı tatlı kasığımda bi batma var sanki aynı yeri bişey minik minik ısırıyomuş gibi ama bi kaç gun öncesine kadar atnı adet sancısı gibiydi kasık ağrım bilmiyorum heycanla bekliyorum o çizgi umut oldu bana inşallah sonu hüsran olmaz

SENİNLE SAT AYNIYDI CANIM NE DURUMDASIN BU AY

benim BAT 21 kasımada olabilir 2o si de bakalım artık. pazar a kadar dayanabilirsem pazar test yapacağım. belirti falan yok ama bende.
Benim de öyle, 21 veya 22. Ben her ay belirti yaşıyorum maalesef. O yüzden kasık ağrısıymış, bel ağrısıymış, hiçbirine itibar etmiyorum.

benim de ayin 20 si idi ama ayin 9 unda 2 gun suren bir kahverengi lekelenme yasasigim icin adet mi oldum, yumurtlama zamanimdi yumurtlama kanamasi miydi bilmedigim icin heyecanli bir bekleyisim yok. dilerim sizler hayirli haberler alirsiniz. benim yasadigimi yasayan var mi?

SON 4 GÜN ANCAK HİÇ UMUDUM YOK...
Benim de 4 gun var. Neden umudun yok? Ben de 10 gun once kahverengi lekelenme oldu..adet kanamasi olabilir dediler. yumurtlamanin hemen sonrasi. benim bile hala umudum var:) sen umut etmekten vazgecme canim hic. Allah hayirlisini versin hepimize.

SENİNLE SAT AYNIYDI CANIM NE DURUMDASIN BU AY
Bnm adetim geç oluyo cnm benim daha cok var yumurtlamam 28 29. Gunlerde oluyo pazar gunu kan verdim 2.0 cıktı adetim 5. Gun bitti 6.gum temizdim 8.gun ilişkimiz oldu 2 gun sonra bazı belirtiler olmaya başladı tabi umutlandık ilişkiden sonraki 12.gun test yaptım silik çizgi cıktı ertesi gun kan verdim 2.0 çıktı şimdi de bekliyorum ilte yumurtlamayı bugun idrarımın rengi ve kokusunda da değişiklik var ya bu ay akıntımda hiç kesilmedi zaten bu ay sanırım karmakarışık oldum bu ay hiç umudum yok benimde

Benim yumurtlama tam zamanında oluyor 6-7 Kasım di. Bu sabah test yaptım negatif tabi ki ondan dolayı umudum yok. Zaten hiç bir belirti de yok artık 3 gun sonra adet olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…