- 12 Mayıs 2018
- 118
- 32
- 48
- 32
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
- #1.321
Eğer öyle olsa bile kırmızılık olur muydu arkadaşımla yaptık onun testinde hiç.öyle birşey olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle yap ovulasyon testini de kullan eğer yine tutmazsa doktora gidersin. Belkide bir sorun vardır tedavisi olur en azından
Aynen öyle dusundum artık.. 2 gün kaldı reglme kaç aydır erken oluyorum her an bekliyorum :)
Bugün ilk kez bir şey yaşadım göğüs ucunda sızlama var. Hiç daha önce yaşamamıştım böyle bişey. Çok şiddetli değil ama bariz hissediyorum.
Bu ay sağ kasığımda da çok ağrı oldu.
Yani yumurtlama dönemini ve öncesini değerlendiremediğim için hiç umudum yok ama bu sızlamayı hissedince bi tuhaf hissettim şimdi.
Sen ne durumdasın değerlendirebildin mi günlerini
Hadi bu ay sogan kürünü dene bide yumurtlama günü takibi yapmak yerine jergün yada bi gün ara verip olsa.hem kaçırdımmı kaçırmadımmı derdi de olmaz.Bu mesajdan sonra regl oldum.. şansıma tüküreyim
Hadi bu ay sogan kürünü dene bide yumurtlama günü takibi yapmak yerine jergün yada bi gün ara verip olsa.hem kaçırdımmı kaçırmadımmı derdi de olmaz.
Bence bu ay bunu yap:)
Eşin de istiyosa neden zor olsun ki.bu ayı sıkı tutun sogan suyu da içtin mi tamamdır.bunu da dene baktın olmadı ondan sonra akışına bırakırsın.Bu ay soğan kurunu yapicam insallah.. ne kadar zorlasakta hergun iliski olmuyorki hep bisey cikiyor Bu ay cok dikkat edicem.. her regl oldugumda gozler dolu dolu cikiyorum wc den. Esim uzulmeye basladi dun diyor bu kadar etkileniyorsun istersen ara verelim bi kafan dagilsin. Dedim yok devam :)
Ya ben artik erken olmaya basladim acaba erken mi yumurtluyorum.
Duzenli olan ben kac aydir gununde olmuyorum.
24 gunde , 26 gunde , 25 gunde bir olmusum 3 aydir
erken olmak demek erken yumurtlama mi demek acaba
Çok üzüldüm bu ay cidden başla soğan kürüne denemekte fayda var. Kaçtır dediğin gibi erken regl oluyorsun böyle sürekli geri gelirmiydi reglin ?Bu mesajdan sonra regl oldum.. şansıma tüküreyim
Eşin de istiyosa neden zor olsun ki.bu ayı sıkı tutun sogan suyu da içtin mi tamamdır.bunu da dene baktın olmadı ondan sonra akışına bırakırsın.
Çok üzüldüm bu ay cidden başla soğan kürüne denemekte fayda var. Kaçtır dediğin gibi erken regl oluyorsun böyle sürekli geri gelirmiydi reglin ?
Bazen hiç olmayacakmış gibi hissediyorum doğrusu. Şuanda hiç stresli değilim hemde hiç. Ama regl günüm yaklaşınca bende başlıyorum kendimde belirti aramaya. Kafamızı bi tamamen rahatlatabilsek çok iyi olacak ama o da olmuyor.
Bu arada reglin bitince ovulasyon testine de başla bence
Bu ay soğan kurunu yapicam insallah.. ne kadar zorlasakta hergun iliski olmuyorki hep bisey cikiyor Bu ay cok dikkat edicem.. her regl oldugumda gozler dolu dolu cikiyorum wc den. Esim uzulmeye basladi dun diyor bu kadar etkileniyorsun istersen ara verelim bi kafan dagilsin. Dedim yok devam :)
Ya ben artik erken olmaya basladim acaba erken mi yumurtluyorum.
Duzenli olan ben kac aydir gununde olmuyorum.
24 gunde , 26 gunde , 25 gunde bir olmusum 3 aydir
erken olmak demek erken yumurtlama mi demek acaba
Valla bu ay da ümitli değilim nedense ilişkiden soğuyorum kendimi mecbur hissedince onun için çok fazla değerlendiremedim.Pazartesinden sonra başlayacağım küre.. ya ara ara erken olurdum ama üst üste hiç erken olmamıştım. Dengem şaştı resmen..
Seni çok iyi anlıyorum artık çok umutsuzlaştım
Bat ne zaman senin valla bu ay senden güzel bi haber alayım çok istiyorum
Valla bu ay da ümitli değilim nedense ilişkiden soğuyorum kendimi mecbur hissedince onun için çok fazla değerlendiremedim.
Korunurken bıraktığım ilk ay tutacak gibi düşünüyordum hatta o kadar emindim ki :)) böyle olacağını hiç kestiremedim. Demekki bunun da vardır bi zamanı.
Senin reglin bitmek üzere herhalde. İlk başlarda reglimiz aynı gündü şimdi uçurum var arasında :))
reglin ilk gunu degil bi onceki gunden başlayarak geriye 14 say 15 gunu yumurtamiş oluyosun demek ki :)
24 25 26 gunde oluyosun dimi? o zaman adetin bitikten nerdeyse hemen sonra yumurtluyo olman lazim yani 9 10 11 gunleri sanirim. o zaman sen adetin bitince hemen calişmalara başla 8 den 13 kadar her gun calişin sonra gun aşiriBat tarihimde olmuyorum ki artık kaç aydır ya 2 gun ya 3 gun ya 1 gun erken oluyorum.. erken olmam erken yumurtlama mi demek acaba
24 25 26 gunde oluyosun dimi? o zaman adetin bitikten nerdeyse hemen sonra yumurtluyo olman lazim yani 9 10 11 gunleri sanirim. o zaman sen adetin bitince hemen calişmalara başla 8 den 13 kadar her gun calişin sonra gun aşiri
3 aydır aynen o şekilde oluyorum adet 5 gün sürüyor benim
dün bitti yani 10, 11, 12 günleri oluyor sanırım
Bu sabah değerlendirdim
Yarın ve ondan sonra ki 2 gün daha mı değerlendireyim üst üste
Çok teşekkür ederim ya kafam inan allak bullak olmuş durumda
3 aydır aynen o şekilde oluyorum adet 5 gün sürüyor benim
dün bitti yani 10, 11, 12 günleri oluyor sanırım
Bu sabah değerlendirdim
Yarın ve ondan sonra ki 2 gün daha mı değerlendireyim üst üste
Çok teşekkür ederim ya kafam inan allak bullak olmuş durumda