• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Gizli özne tebrik ediyorum çok sevindim Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin. benim de bugün reglim bitti başlasam mı hemen soğan kürüne dedim, inşallah etkili olur, kokusuna dayanamıyorum, sadece akşam içicem ben de. Umarım sonuç alırım senin gibi..

Gizli özne tebrik ediyorum çok sevindim Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin. benim de bugün reglim bitti başlasam mı hemen soğan kürüne dedim, inşallah etkili olur, kokusuna dayanamıyorum, sadece akşam içicem ben de. Umarım sonuç alırım senin gibi..

Bende kokusuna dayanamıyorum ama yapıcam başla bugün sende :) Inşallah güzel haberler alırız

İnşallah faydası olur.kişiye göre değişirde ben çok almadım kokuyu.15 gün zaten bikerede olsa denemeye değer.bir zararı olmadıktan sonra

Bende kan verdim geldim.pazartesi çıkarmış sağlık ocağı olduğu için.
Hast hem uzak hem de çocukla gidemem dedim.int bitmek üzere :((

Bende kan verdim geldim.pazartesi çıkarmış sağlık ocağı olduğu için.
Hast hem uzak hem de çocukla gidemem dedim.int bitmek üzere :KK43:(

Sağlık ocaklarında bi uygulama var sonucu almaya gidemiyorsan sana şifre veriyorlar internetten sonucunu görebiliyorsun..
Bende gecen ay öğrendim
Ama sen doktora göstermen lazım dimi :)
Şuan zaten hamilesin hiç stres yapma çok güzel sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle :)) Heyecanının tadını çıkar ❤

Sağlık ocaklarında bi uygulama var sonucu almaya gidemiyorsan sana şifre veriyorlar internetten sonucunu görebiliyorsun..
Bende gecen ay öğrendim
Ama sen doktora göstermen lazım dimi :)
Şuan zaten hamilesin hiç stres yapma çok güzel sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle :)) Heyecanının tadını çıkar ❤
Dedim kanı aldıktan sonra kız çöpe attı hemen birini yapıştırıp tüpe.
Neyse artık pazartesi onu öğrenir akşamada doğum evine giderim.

Benim bata 8 gün kaldi. Merakla bekliyorum ne olacak diye..
Bugüne Kadar her denemede hep birseyler his etdigimi, bazen "kesinlikle hamileyim ben" dedigimi de hatirliyorum
Busefer ne ovulasyon testleri yaptim, nede gün saydim.
Istedigimiz Zaman beraber olduk esimle ve hicbirsey his etmiyorum bu ayda.
Bakalim ne olacak... Umudum pek yok ama herseyin hayirlisi..
Kendime söz verdim.. insan kendisini fazla dinleyince piskolojisi bozuluyor.
-.-

Benim bata 8 gün kaldi. Merakla bekliyorum ne olacak diye..
Bugüne Kadar her denemede hep birseyler his etdigimi, bazen "kesinlikle hamileyim ben" dedigimi de hatirliyorum
Busefer ne ovulasyon testleri yaptim, nede gün saydim.
Istedigimiz Zaman beraber olduk esimle ve hicbirsey his etmiyorum bu ayda.
Bakalim ne olacak... Umudum pek yok ama herseyin hayirlisi..
Kendime söz verdim.. insan kendisini fazla dinleyince piskolojisi bozuluyor.
-.-

Benimde 8 gün kaldı canım hiçbir belirti hissetmiyorum kendimi dinlesem kesin bulurum birşeyler olsun çok istiyorum olmuyorsa da hayırlısı olsun zamanı vardır diyorum:)

Bence hamileyken adet gününde adet olmuyorsun ya o ağrı geliyor ilk belirti o zaten sonrasında geliyor daha benim 6. Haftası yeni yeni miğdem bulanmaya başladı sabahları öğürüyorum :))

Bence hamileyken adet gününde adet olmuyorsun ya o ağrı geliyor ilk belirti o zaten sonrasında geliyor daha benim 6. Haftası yeni yeni miğdem bulanmaya başladı sabahları öğürüyorum :))

Çok doğru bir tespit canım zaten çoğu belirti aslında adetten sonra çıkıyor her hamilelik farklı kişiden kişiye değişiyor ben mesela 2 hamileliğimde de bulantı aşerme vs hiç yaşamadım mide yanması yaşadım çokca yani adet gününde adet sancısı gibi sancı çekip adet olmuyorsan bir şüphe etmek lazım gebelikten

Çok doğru bir tespit canım zaten çoğu belirti aslında adetten sonra çıkıyor her hamilelik farklı kişiden kişiye değişiyor ben mesela 2 hamileliğimde de bulantı aşerme vs hiç yaşamadım mide yanması yaşadım çokca yani adet gününde adet sancısı gibi sancı çekip adet olmuyorsan bir şüphe etmek lazım gebelikten
Aynen öyle ben 3. Haftası (daha adetıme yokken işte) hamıle oldugumu bılıyordum ama pskolojık işte eşime hemen akşama şunu getirirmisin canım istedi bunu getirirmisin canım istedi filan dedim yok şuram ağrıyo buram ağrıyor sonra kontrole gittigimde doktora sordum ne aşermesi ya dedi :D ne agrısı dedi :D dur bi adetın gecsın bakalım anca 6. Haftada 7. Haftada baslar dedı :D

Ben regl olucam sanırım karnıma kasıklarıma hafif ağrılar giriyor belimde ağırıyor.. geçen ay 3 gün erken oldum. Bugün olursam 2 gün erken olmuş olurum

Yaa inşallah olmazsın normalde regl öncesi böyle belirtilerin olur muydu?

Olacağım gün olurdu normalde olduğumda da yatak döşek olurum.. ama geçen ay hiç belirti yaşamadan oldum
Şimdi olacak gibi regl belirtileri yaşıyorum..
3 tane fitil kullandım hamilelik olacağı vardıysada daha hiç ihtimali kalmadı gibi geliyor
Bi yandan da bir an önce olacaksam olup bir daha ki aya başlamak istiyorum

Back