- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
- #1.141
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar hayırlı cumalar :)
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Gizli özne tebrik ediyorum çok sevindim Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin. benim de bugün reglim bitti başlasam mı hemen soğan kürüne dedim, inşallah etkili olur, kokusuna dayanamıyorum, sadece akşam içicem ben de. Umarım sonuç alırım senin gibi..
İnşallah faydası olur.kişiye göre değişirde ben çok almadım kokuyu.15 gün zaten bikerede olsa denemeye değer.bir zararı olmadıktan sonraGizli özne tebrik ediyorum çok sevindim Allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin. benim de bugün reglim bitti başlasam mı hemen soğan kürüne dedim, inşallah etkili olur, kokusuna dayanamıyorum, sadece akşam içicem ben de. Umarım sonuç alırım senin gibi..
Bende kan verdim geldim.pazartesi çıkarmış sağlık ocağı olduğu için.
Hast hem uzak hem de çocukla gidemem dedim.int bitmek üzere (
Negatife doymuyoruz hahah yakında çift çizgileri de görcez inşallahDün test yapmıştım negatifti çöpe atmamıştım şimdi çöpe atayım dedim negatif bölümünde 2. çizgi çıkmış :)) ısrarla hamile değilsin diyor üstüne basa basa :)))
Günaydınn hayırlı cumalarrGünaydın kızlar hayırlı cumalar :)
Dedim kanı aldıktan sonra kız çöpe attı hemen birini yapıştırıp tüpe.Sağlık ocaklarında bi uygulama var sonucu almaya gidemiyorsan sana şifre veriyorlar internetten sonucunu görebiliyorsun..
Bende gecen ay öğrendim
Ama sen doktora göstermen lazım dimi :)
Şuan zaten hamilesin hiç stres yapma çok güzel sonuçlar alacaksın Allah'ın izniyle :)) Heyecanının tadını çıkar ❤
Negatife doymuyoruz hahah yakında çift çizgileri de görcez inşallah
Benim bata 8 gün kaldi. Merakla bekliyorum ne olacak diye..
Bugüne Kadar her denemede hep birseyler his etdigimi, bazen "kesinlikle hamileyim ben" dedigimi de hatirliyorum
Busefer ne ovulasyon testleri yaptim, nede gün saydim.
Istedigimiz Zaman beraber olduk esimle ve hicbirsey his etmiyorum bu ayda.
Bakalim ne olacak... Umudum pek yok ama herseyin hayirlisi..
Kendime söz verdim.. insan kendisini fazla dinleyince piskolojisi bozuluyor.
-.-
Teşekkür ederizGünaydınn kızlarr hayırlı cumalar :)
Bence hamileyken adet gününde adet olmuyorsun ya o ağrı geliyor ilk belirti o zaten sonrasında geliyor daha benim 6. Haftası yeni yeni miğdem bulanmaya başladı sabahları öğürüyorum :))
Aynen öyle ben 3. Haftası (daha adetıme yokken işte) hamıle oldugumu bılıyordum ama pskolojık işte eşime hemen akşama şunu getirirmisin canım istedi bunu getirirmisin canım istedi filan dedim yok şuram ağrıyo buram ağrıyor sonra kontrole gittigimde doktora sordum ne aşermesi ya dedi ne agrısı dedi dur bi adetın gecsın bakalım anca 6. Haftada 7. Haftada baslar dedıÇok doğru bir tespit canım zaten çoğu belirti aslında adetten sonra çıkıyor her hamilelik farklı kişiden kişiye değişiyor ben mesela 2 hamileliğimde de bulantı aşerme vs hiç yaşamadım mide yanması yaşadım çokca yani adet gününde adet sancısı gibi sancı çekip adet olmuyorsan bir şüphe etmek lazım gebelikten
Yaa inşallah olmazsın normalde regl öncesi böyle belirtilerin olur muydu?Ben regl olucam sanırım karnıma kasıklarıma hafif ağrılar giriyor belimde ağırıyor.. geçen ay 3 gün erken oldum. Bugün olursam 2 gün erken olmuş olurum
Yaa inşallah olmazsın normalde regl öncesi böyle belirtilerin olur muydu?