• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Çok fena gaza geldim bu ay kokusundan bayılsamda deniycem :)) Regl bitiyor 1 gun sonra basliyorsun.. sabah aksam iciyorsun dimi 15 gün boyunca
Bir de yapılışı tam olarak nasıl kürün
Seve seve anlatıyım:)))
1.5 bardak kaynayan suyun içine bir soğan atıp 5 dk kaynatıp ılıtıp iç.15 gün sabah aksam.

Ben klorsuz su diyor ama çeşme suyu yaptım:)))
Sabah akşam ama ramazandan dolayı sadece akşam içtim:))))
15 gün diyor ama 12 gün yapabildim:))))
Yani baya etkili bir kur bu galiba

1.5 bardak kaynayan suyun içine bir soğan atıp 5 dk kaynatıp ılıtıp iç.15 gün sabah aksam.

Hayırlı olsun inşallah :) baya belli çıkmış bat geçmiş miydi?

Çok sağol ya bu ay tutmazsa deniycem kesin bende :)) Benim alt karnım hafif ağırıyor sağ kasığımda ağrım var sanırım regl olucam 4 gün var daha günüme.
Bir de dün fitil kullandım şimdi çok pişmanım kullandığıma

Çok sağol ya bu ay tutmazsa deniycem kesin bende :)) Benim alt karnım hafif ağırıyor sağ kasığımda ağrım var sanırım regl olucam 4 gün var daha günüme.
Bu ağrılar hamileliktede olabilir. Yani hemen umudunu kesme canim belki seninki hamilelik belirtisidir

Benim yaptığım tek şey soğan kürüydü onun harici.yumurtlama günü iki güne bir vs hiç dikkat etmedim .adet bittikten sonra başladım.ayak kaldırma vs yapmadım.bide olursa olur olmazsa kısmet dedim.

Boşver strese girme daha 4 gün var.
Hem artık soğan suyu gibi bir altarnatıfımız var .önümüzdeki ay daha pozitif geçer stresssiz .bu soğan suyu herhalde yumurta için iyiymiş büyümesi ve oluşması.

Boşver strese girme daha 4 gün var.
Hem artık soğan suyu gibi bir altarnatıfımız var .önümüzdeki ay daha pozitif geçer stresssiz .bu soğan suyu herhalde yumurta için iyiymiş büyümesi ve oluşması.

Bana çok büyük umut oldun valla :)) Soğan suyu mucizesine artık tamamen inanıyorum :)

Bana çok büyük umut oldun valla :)) Soğan suyu mucizesine artık tamamen inanıyorum :)
Yani düşünsene 3 hafta 6 gün çıkıyo demek ki daha erken döllenme geç felan değil.yumurta oluşumuna etki etmiş.testte ucuz testlerden erken gebelik değil.sıvı ilerler ilerlemez saniyesinde çıktı zaten.

Yaa inanmıyorummm nasıl sevindim anlatamamm ❤️❤️❤️❤️ Sonunda aramızdan bi hamile çıktıı çok mutluyum çookkk :)) daha yeni konuşuyoduk soğan kürü denesem mi falan diye iyikide denemişsin nasılda işe yaradı :)) çok şükürrr Rabbime sevindirdi seni ve de bizi :))

Yaa inanmıyorummm nasıl sevindim anlatamamm ❤️❤️❤️❤️ Sonunda aramızdan bi hamile çıktıı çok mutluyum çookkk :)) daha yeni konuşuyoduk soğan kürü denesem mi falan diye iyikide denemişsin nasılda işe yaradı :)) çok şükürrr Rabbime sevindirdi seni ve de bizi :))
Evet.inşallah sizden de gelecek pozitifler peşpeşe.
Ya valla iki gün sonra bırakmayı düşündüm amannn dedim .sonra taş atıyonda kolunmı yoruluyor sanki devam dedim.:))))

Dün test yapmıştım negatifti çöpe atmamıştım şimdi çöpe atayım dedim negatif bölümünde 2. çizgi çıkmış :)) ısrarla hamile değilsin diyor üstüne basa basa :)))

Eklentiler

• 20180607_214338.jpg
    20180607_214338.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 49
Dün test yapmıştım negatifti çöpe atmamıştım şimdi çöpe atayım dedim negatif bölümünde 2. çizgi çıkmış :)) ısrarla hamile değilsin diyor üstüne basa basa :)))

İnşallah 2. çizginin kopkoyu çıktığı günleri de göreceksin canım merak etme ben canı gönülden inanıyorum buna :)

Back