• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Meyveliturta19 Meyveliturta19
Bu arada sana söylemeyi unuttum. Benim reglim bittiğinden beri göbeğimin orta yerinden aşağıya doğru inen bi çizgi var demekki bunu hamilelik belirtisi olarak sayamayız :))

Kızlar ilk hamileliğimi öğrenmeden 1 gün önce balkonda yemek yiyoruz eylül ayıydı dedim ki hanımeli kokusunu duyuyor musunuz sanki heryer hanımeli parfümüyle yıkanmış öyle buram buram kokuyor yoo duymuyoruz koku falan dediler hanımeli ağaçları da yeni çiçekleniyor daha duymamaları normal yani ben ertesi gün hamile olduğumu öğrendim meğer hamilelikten dolayı o kadar keskin duymuşum kokuyu bugün sabah işe gelirkende duydum acaba mı dedim :)

Meyveliturta19 Meyveliturta19
Bu arada sana söylemeyi unuttum. Benim reglim bittiğinden beri göbeğimin orta yerinden aşağıya doğru inen bi çizgi var demekki bunu hamilelik belirtisi olarak sayamayız :))

Evet sanki olucam öyle hissediyorum.. dün fitili de kullanmaya başladım doktor ve ecz.cı bişe olmaz dedi ama içim rahat değil.. keşke kullanmasaydım..

Benim hep varmış o çizgi :)) Aynen değilmiş belirti
Gögüs hassasiyeti diyorlar ya ablam ilk hamileliğinde çok göğsü ağırmış uçları sızlamış dokunamıyormuş.. 2. hamileliğinde göğüslerinde tık yokmuş.
Hatta regl 1 hafta geçmiş öyle öğrenmiş.
İnsandan insana değil hamilelikten hamileliğe de değişiyor bu belirtiler valla

Kızlar ilk hamileliğimi öğrenmeden 1 gün önce balkonda yemek yiyoruz eylül ayıydı dedim ki hanımeli kokusunu duyuyor musunuz sanki heryer hanımeli parfümüyle yıkanmış öyle buram buram kokuyor yoo duymuyoruz koku falan dediler hanımeli ağaçları da yeni çiçekleniyor daha duymamaları normal yani ben ertesi gün hamile olduğumu öğrendim meğer hamilelikten dolayı o kadar keskin duymuşum kokuyu bugün sabah işe gelirkende duydum acaba mı dedim :)

Ayy inşallah ya ne kadar kaldı bata .. sen vücudunu daha iyi biliyorsun ki koku belirtiler arasında :)

Evet sanki olucam öyle hissediyorum.. dün fitili de kullanmaya başladım doktor ve ecz.cı bişe olmaz dedi ama içim rahat değil.. keşke kullanmasaydım..

Gögüs hassasiyeti diyorlar ya ablam ilk hamileliğinde çok göğsü ağırmış uçları sızlamış dokunamıyormuş.. 2. hamileliğinde göğüslerinde tık yokmuş.
Evet hiç belirti olmadan da hamilelik olabiliyormuş biz belirtilere çok takılıyoruz ne yazık ki. İnşallah olmazsın ya. Doktor bişey olmaz dediyse olmaz merak etme zaten 4 gün kaldı herşey belli olacak.

Aynen canım her hamilelikte her insanda belirtiler değişiyor:)

Ayy inşallah ya ne kadar kaldı bata .. sen vücudunu daha iyi biliyorsun ki koku belirtiler arasında :)
17sinde canım haftaya pazar bugünü saymazsak 9 ama normal koku gibi duydum çok keskin değildi o yüzden net biley diyemiyorum gelecek aya kalır gibi hissediyorum sanki:)

Bende okurken bi acaba mı dedim :)) test yap dicem ama test için çok erken beklemekten başka çaremiz yok. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz :))

Bende okurken bi acaba mı dedim :)) test yap dicem ama test için çok erken beklemekten başka çaremiz yok. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz :))

inşallah canım benim ilki 10 sene sonra oldu adetim geçip 3. tüp bebeğe gidecektim adet günüm geldi olmadı dedim strestendir bir gün daha geçsin bir gün daha geçti dedim bir gün daha derken tam 10 gün geçti neden test yapmadın derseniz o güne kadar o kadar çok belki yüzlerce test yaptım ve hayal kırıklığı yaşadım ki ilk defa test yapmayacağım defim çünkü çok korktum o an gücüm yoktu 2.tüp beneği deneyeli 1 ay geçmişti sonra bir cesaret 10. gün testi yaptım kopkoyu 2 çizgi dedim acaba test mi yanlış öyle inanamadım mucize gibiydi Allaha çok şükür Allahım inşallah bu mucizeyi size bana ve isteyen herkese yaşatsın :)

20180607_135041-1.jpg

Evet bence denemeye değer.sırf test eşiyim diye denedim test edip onaylanmıştır:KK70::KK70::KK70:şimdi sırayla inşallah herkes paylaşacak pozitifleri:KK36:

Çok fena gaza geldim bu ay kokusundan bayılsamda deniycem :)) Regl bitiyor 1 gun sonra basliyorsun.. sabah aksam iciyorsun dimi 15 gün boyunca
Bir de yapılışı tam olarak nasıl kürün

Back