- 30 Nisan 2018
- 362
- 104
- 103
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
- #1.101
Ciddi misin regl belirtileri mi var sendeBugünü de bitirdik kalıcak 4 inşallah..
Sağ kasığımda ara ara hafif ağrılar batmalar var.. regl olucam ben ya sanki öyle hissediyorum :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misin regl belirtileri mi var sendeBugünü de bitirdik kalıcak 4 inşallah..
Sağ kasığımda ara ara hafif ağrılar batmalar var.. regl olucam ben ya sanki öyle hissediyorum :))
Ne yaptın test alabildin mi :))
Meyveliturta19
Bu arada sana söylemeyi unuttum. Benim reglim bittiğinden beri göbeğimin orta yerinden aşağıya doğru inen bi çizgi var demekki bunu hamilelik belirtisi olarak sayamayız :))
Bende ilk kez böyle bişe duydum Ama çok doğruluğuna ihtimal vermiyorum:)Bende denedim bende de atıyor ama o hep atmaz mı bana her zaman atıyormuş gibi geldi:)
Kızlar ilk hamileliğimi öğrenmeden 1 gün önce balkonda yemek yiyoruz eylül ayıydı dedim ki hanımeli kokusunu duyuyor musunuz sanki heryer hanımeli parfümüyle yıkanmış öyle buram buram kokuyor yoo duymuyoruz koku falan dediler hanımeli ağaçları da yeni çiçekleniyor daha duymamaları normal yani ben ertesi gün hamile olduğumu öğrendim meğer hamilelikten dolayı o kadar keskin duymuşum kokuyu bugün sabah işe gelirkende duydum acaba mı dedim :)
Evet hiç belirti olmadan da hamilelik olabiliyormuş biz belirtilere çok takılıyoruz ne yazık ki. İnşallah olmazsın ya. Doktor bişey olmaz dediyse olmaz merak etme zaten 4 gün kaldı herşey belli olacak.Evet sanki olucam öyle hissediyorum.. dün fitili de kullanmaya başladım doktor ve ecz.cı bişe olmaz dedi ama içim rahat değil.. keşke kullanmasaydım..
Benim hep varmış o çizgi :)) Aynen değilmiş belirti
Gögüs hassasiyeti diyorlar ya ablam ilk hamileliğinde çok göğsü ağırmış uçları sızlamış dokunamıyormuş.. 2. hamileliğinde göğüslerinde tık yokmuş.
Hatta regl 1 hafta geçmiş öyle öğrenmiş.
İnsandan insana değil hamilelikten hamileliğe de değişiyor bu belirtiler valla
Evet sanki olucam öyle hissediyorum.. dün fitili de kullanmaya başladım doktor ve ecz.cı bişe olmaz dedi ama içim rahat değil.. keşke kullanmasaydım..
Benim hep varmış o çizgi :)) Aynen değilmiş belirti
Gögüs hassasiyeti diyorlar ya ablam ilk hamileliğinde çok göğsü ağırmış uçları sızlamış dokunamıyormuş.. 2. hamileliğinde göğüslerinde tık yokmuş.
Hatta regl 1 hafta geçmiş öyle öğrenmiş.
İnsandan insana değil hamilelikten hamileliğe de değişiyor bu belirtiler valla
17sinde canım haftaya pazar bugünü saymazsak 9 ama normal koku gibi duydum çok keskin değildi o yüzden net biley diyemiyorum gelecek aya kalır gibi hissediyorum sanki:)Ayy inşallah ya ne kadar kaldı bata .. sen vücudunu daha iyi biliyorsun ki koku belirtiler arasında :)
Bende okurken bi acaba mı dedim :)) test yap dicem ama test için çok erken beklemekten başka çaremiz yok. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz :))Kızlar ilk hamileliğimi öğrenmeden 1 gün önce balkonda yemek yiyoruz eylül ayıydı dedim ki hanımeli kokusunu duyuyor musunuz sanki heryer hanımeli parfümüyle yıkanmış öyle buram buram kokuyor yoo duymuyoruz koku falan dediler hanımeli ağaçları da yeni çiçekleniyor daha duymamaları normal yani ben ertesi gün hamile olduğumu öğrendim meğer hamilelikten dolayı o kadar keskin duymuşum kokuyu bugün sabah işe gelirkende duydum acaba mı dedim :)
Bende okurken bi acaba mı dedim :)) test yap dicem ama test için çok erken beklemekten başka çaremiz yok. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz :))
Yok dışarı çıkmadım :)) bir tarafım bekle diyor bir tarafın yap:)) negatifde çıksa heyecanlı olur diyomNe yaptın test alabildin mi :))
Evet bence denemeye değer.sırf test eşiyim diye denedim test edip onaylanmıştırşimdi sırayla inşallah herkes paylaşacak pozitifleriAyyy ağlıycammm .. yaa tüylerim diken diken olduu.. nasil sevindim :))) Çok şükür ya ❤
Soğan kürü hakikaten işe yaradı :))
Evet bence denemeye değer.sırf test eşiyim diye denedim test edip onaylanmıştırşimdi sırayla inşallah herkes paylaşacak pozitifleri