Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

haklısın canım hayırlısı olsun napalım biz ne kadar istesek de hepimiz için bi doğru zaman var..
Aynen öyle cnm o güne kadar bakarsak yapalım olmaz Rabbim o güne sağ salim ulastirsin inşallah
 
Aynen öyle kuzum bende vücudumu fdinlrebdircem toplamda 3 tane kimyasal yasadim biraz adetim düzene girsin kür yapayım adetim için 5 6 ay korunmayı düşünüyoruz adetim geldikten sonra
Geçmiş olsun zorlamıştır üç tane seni baya.bende senin gibi çocukları bırakıp ha deyince gidemiyorum hastaneye adet olursam korunmaya devam eşiyim diye düşünüyorum biyandan da.
 
bata 3 gün var.. ama benim adetlerim çok ta düzenli değildir. o yüzden pazar günü adet olmasam bile bu sadece benim içimdeki umudu devam ettirecek. O güne kadar test yapmayacağım artık. Ve o gün olurda adet olursam üzülmiycem. Kader derim, nasip derim, vardır bir zamanı der konuyu kapatırım.
Pazar günü bi test yaparım ama pek umudum yok açıkçası. İçimde hiçbir belirti hissetmiyorum.
 
Süperr :)) Bende bugün sağ üst bacagımda hafif ağrı ve yorgunluk hissi hissediyorum.. havalardan mı acaba yağmurlu ya.
Çok hafiften sağ kasığımda da ara ara ağrı hissediyorum

Hadi inşallah bebiştendir canım:)) haftasonu çabuk geçiyor da hafta içi geçmek bilmiyor bana:)
 
Günaydın kızzlarrr. Bu sabah kör olası şeytan öyle dürttü ki beni :)) normal idrar testi yaptım ve tabikide kocaman NEGATİF :)) üzülmedim desem yalan olur ama yanlış gösterme ihtimali de yüksek biliyorum. Bende asla belirti yok bugün ilerleyen saatlerde ne olur bilemiyorum. Erken gebelik testi alıcam yarın bide onu deniycem eşime doğum günü için. Oh maşallah ne güzel belirtileriniz var bugün Allah artırsın inşallah :)))
 

O normal testin çıkarması mucize olurdu zaten o yüzden hiç hiç üzme kendini.. kendini üzüp vücudunu strese de sokma..
Erken gebelik testinin uzerinde bile 6 gün öncesine kadar diyor yarın güzel haberini bekliyoruz inşallah :)
Yarın da olumsuz olursa daha ayın 18 ne cok var sakın üzme kendini
 
Testin üzerinde bile yazıyordu adet gecikmesinden sonra yapın diye neyime güvenip yaptıysam artık :)) sanırım heyecan aradım kendime :)) ve gerçekten çok heyecanlıydı pozitif çıksaydı ne yapardım kestiremiyorum hiç :)) iki üç saat geçti yinede ikinci çizgi çıkmadı o derece negatif yani :))) inşallah hepimiz güzel haberler alırız çook aminnn
 

Bende çok zor tutuyorum kendimi beklemek gerçekten çok zormuş .. dayanamaman çok doğal :)) Aynen o test gün geçince bile yanlış sonuç verebiliyor..
Yarın tam 6 günün içinde oluyoruz erken gebelikte güzel sonuç alma ihtimalin yüksek heyecanla bekliyorum bende .. insallah hepimiz guzel haberler alacağız:))
 
Sende yarın yapacak mısın erken gebelik testi :))
 
Sende yarın yapacak mısın erken gebelik testi :))

Haftasonu 2 günlüğüne şehir dışına çıkacağım.. eğer olumsuz çıkarsa moralim bozulur haftasonum mahfolur diye korkuyorum.. bi yandan deli gibi yapmak istiyorum çok kararsızım.
Pazartesini bekleyebilirim belki
 


Kızlar kendinizi tutabildiğiniz kadar tutun hormonun yükselip idrara geçmesi idrarda çıkması hemen gerçekleşmiyor boşa moraliniz bozulmasın belki pozitiftir ve erken olduğundan görünmüyordur. Olumlu düşünelim iyi olsun ben 19 mayısda adet olmazsam 21 mayıs pazartesi yaparım testimi çünkü adetim saat gibidir pekyanıltmaz beni olmamışsa kesin vardır bir sebebi çok nadiren mevsim değişimlerinde erken yada geç olabiliyor o kadar:)
 
Benimse dün damla şeklinde kahverengi leke geldi.
Bugün de biraz fazla geldi arkası gelcekmi bekliyorum.hamile değilim orası kesin de kanda iki gün önce 2.02 çıkmıştı zaten bide bu lekeler mide bulantıları devam ediyo.
Bi başlasa da adet günümü bari öğrensem diye bekliyorum.
 
Kanda ne zaman baktırdın canım adet gününde mi? Geç döllenme olmadın birde kahverengi lekelenme yerleşme kanamasında da oluyor kesin mi hamile olmadığın? G GizliOzne__
 
Bencede paZartesiyi bekle. Ne kadar erkendir yanlış çıkmış olabilir diye düşünsende morali bozuluyor insanın. Hem zaten şehir dışına çıkacakmışsın o kadar aklına gelmez kafanı çok takmazsın başka şeylerle meşgul olacağın için. Zaten hızlı geçiyor hafta sonu pazartesi bat yaklaşmış olur testlerin doğru gösterme ihtimali artmış olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…