- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 790
- 123
- 34
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
ınsallahh ınsallahh oğluma bi kardeş ıstıyorum ağlamaktan yoruldumBenimde 16 Mayıs şiddetli kasık ağrım var:) ya vücudumuz dalga geçiyor bizimle yada gzl haberler veririz inşallah
Allah hayırlı zamanda en güzelini versin cnm inşllah sabırlı olmak gerekiyor hiç evlat sahibi olamayanları düşün rahatlar kendini inş ikimizde gzl haberler veririz test yapcakmısınAyy
ınsallahh ınsallahh oğluma bi kardeş ıstıyorum ağlamaktan yoruldum
İnsallah canım test yaptım ama çıkmadı bişey . İnsallah hüsran olmaz bu ayda . Umudum yok . Sen yapacakmısınAllah hayırlı zamanda en güzelini versin cnm inşllah sabırlı olmak gerekiyor hiç evlat sahibi olamayanları düşün rahatlar kendini inş ikimizde gzl haberler veririz test yapcakmısın
bugün gelmezse yarın yapıcam canım ama çok ağrım var her an gelicek gibiKesinlikle canım sen ne zaman test yapacaksın ?
Erken gebelik yapıcam ama perşembe yada cuma yaparım daha varsa da çkmaz çünküİnsallah canım test yaptım ama çıkmadı bişey . İnsallah hüsran olmaz bu ayda . Umudum yok . Sen yapacakmısın
Erken gebelik yapıcam ama perşembe yada cuma yaparım daha varsa da çkmaz çünkü
Hadi ya ben ilk gebeliğimde predictor Early ile öğrendm erken gebelikle yanıltmıyor genelde yine ondan sipariş verdimBen geçen ay erken gebelık yaptım hamıle gösteriyordu ama değilmişim inanmıyorum o testlere
bugün gelmezse yarın yapıcam canım ama çok ağrım var her an gelicek gibi
amin cnm inşallah değerler hep 0.1 çıkınca umudum az ama yine de gelmedikçe beklentiye girmiyor değilim.Dur dur öyle deme uyandırma sakın onu ,inşallah gelmez bebiş vardır
benim bu sitede gördüğüm çoğu kişi gebelik testini yanlış yorumluyor. Ortada silikten de silik gözle zor seçilebilen çizgiyi pozitif olarak nitelendiriyo. Negatif sonuç yanıltabilir ama pozitif sonuçların pek yanıltacağını sanmıyorum. hangi marka kullandınız?Ben geçen ay erken gebelık yaptım hamıle gösteriyordu ama değilmişim inanmıyorum o testlere
days comfort aldım bende.. siz onu hiç kullandınız mıHadi ya ben ilk gebeliğimde predictor Early ile öğrendm erken gebelikle yanıltmıyor genelde yine ondan sipariş verdim
anladım canım. ben bi genel kontrol yaptırmak istiyorum hem de bi danışırım diye düşünüyorumben folik asit kullanmaya kendim başladım canım herhangi bir hastaneye gitmedim.
Yok cnm o markayı kullanmadım hiç predictor Early kullanıp yanlış sonuç alanında duymadım hiç o yuzden onu almıştım yine aynı markayı aldım güvendiğim içindays comfort aldım bende.. siz onu hiç kullandınız mı
peki adete kaç gün kala yapıyosun?Yok cnm o markayı kullanmadım hiç predictor Early kullanıp yanlış sonuç alanında duymadım hiç o yuzden onu almıştım yine aynı markayı aldım güvendiğim için
amin cnm inşallah değerler hep 0.1 çıkınca umudum az ama yine de gelmedikçe beklentiye girmiyor değilim.
yok daha herhangi bir kanama olmadı canım. bekliyorum bakalım.Haklısın ama burda çok okudum adeti gelenler daha sonra test yapınca hamile olduklarını öğrenmişler yerleşme kanaması sanırım ,umudunu kaybetme sakin
Cnm bnm söyle olmuştu idrar yolu enjeksiyonu çıktı Dr ilaç verdi ben ihtimal bilr vermiyordm ilişki çok sık olmamıstı çünkü adete 2 gün vardı ikinci çizgi silik çıktı kanda da 20 çıkmıştı.Daha çok yeniydi yani Kalp atısı olmadıgı için bebeğimi kaybettim bu ay ilk defa deniyorum tekrar 2 tane aldım bu sefer test birini 5-6 gün kala yapmayı düşünüyorum meraktan:) diğerinide yine 2 gün kala yaparım çıkmazsapeki adete kaç gün kala yapıyosun?
anladım canım çok geçmiş olsun.Cnm bnm söyle olmuştu idrar yolu enjeksiyonu çıktı Dr ilaç verdi ben ihtimal bilr vermiyordm ilişki çok sık olmamıstı çünkü adete 2 gün vardı ikinci çizgi silik çıktı kanda da 20 çıkmıştı.Daha çok yeniydi yani Kalp atısı olmadıgı için bebeğimi kaybettim bu ay ilk defa deniyorum tekrar 2 tane aldım bu sefer test birini 5-6 gün kala yapmayı düşünüyorum meraktan:) diğerinide yine 2 gün kala yaparım çıkmazsa
Hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz için bana çda haber ver bnmde yarın gelir kargom ama 7 gün kalmş oluyor o yuzden yapmam muhtemelen olsada daha cıkmaz die düşünüormanladım canım çok geçmiş olsun.
aynen ben de meraktan yarın yapıcam erken gebelik testini. duramadım normal testi kargom gelir gelmez yaptım çıkmadı. çıkmasını da pek beklemiyordum zaten ama merak işte, duramıyorum. ben de bu ay ilk defa deniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?