• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Bende de dayanılmaz bir kan ağrısı var gaz sancı o belli de çünki karnım çok acayip şiş.ayakta duramıyorum mide bulantısı terleme titreme .hastaneye acile gitcem birazdan.
İnşallah düşükten dolayı parça vs kötü bişey çıkmaz.
İlk muayenede doktor temiz demişdi ama.

Hamilelik varsa da çıkarmı ki.normalde adet tarihine baktığım zaman 6 mayıs diyor.düşük yapılan tarih adetin ilk günü sayılıyomuş okuduklarıma göre.

Karın ağrım sanki doğum yapıldığında boşluktan bir ağrı olur ya aynı öyle.oturunca geçiyor ayağa kalkınca mide bulantısıyla şiddetleniyo

Selam kızlar benim de bata 6 gün kaldi:KK17: ilk denememiz ve nasıl olursa ilk bebişim olacak :dua::dua: son günlerde karnim ve goguslerim şişti ,gazim çok oluyor birde gece uyanıyorum su gibi olmuşum ,sürekli vc deyim ,kendimi dinlemek istemiyorum hayal kirikligi yaşamamak için bakalım umarım kırmızılari görmem :dua:

Selam kızlar benim de bata 6 gün kaldi:KK17: ilk denememiz ve nasıl olursa ilk bebişim olacak :dua::dua: son günlerde karnim ve goguslerim şişti ,gazim çok oluyor birde gece uyanıyorum su gibi olmuşum ,sürekli vc deyim ,kendimi dinlemek istemiyorum hayal kirikligi yaşamamak için bakalım umarım kırmızılari görmem :dua:
inşallah canım. aynı belirtiler bende de var benim de bat 1 gün gecikti hayırlısı olsun hepimiz için insan ister istemez dinliyor çok isteyince. sen umutlanınca eşin de umutlanıyor.

Bata 5 gün kala...
Hiçbir belirti yok sanki. Sadece karnım şişti yine, tıpkı adet öncesi şişmesi gibi.:KK51:
internetten gebelik testi siparişi verdim. 1 tanesi erken gebelik testi. days comfort... 2 gün sonra onu yapmayı planlıyorum. Tabi erken bir adet görmezsem.:kahve:

Arkadaşlar bişi sorcam.. gebelik öncesi folik asite başlamak gerekiyormuş. ben bunu yeni duydum ve ilk denememiz olduğu için 1 haftayı bekliycem. Ama haftaya adet görürsem ardından doktora görünmeyi düşünüyorum. Ancak kilo da yapıyormuş, ondan korkuyorum

Arkadaşlar bişi sorcam.. gebelik öncesi folik asite başlamak gerekiyormuş. ben bunu yeni duydum ve ilk denememiz olduğu için 1 haftayı bekliycem. Ama haftaya adet görürsem ardından doktora görünmeyi düşünüyorum. Ancak kilo da yapıyormuş, ondan korkuyorum
canım hamilelikten en az 3 ay önce folik asite başlamak gerekiyor. hamileliğin de bildiğim kdarıyla ilk 3 ayın da kullnmaya devam ediyrosun. ben de aylardır kullanıyorum kilo ya da iştah artışı falan olmadı bende hiç.

canım hamilelikten en az 3 ay önce folik asite başlamak gerekiyor. hamileliğin de bildiğim kdarıyla ilk 3 ayın da kullnmaya devam ediyrosun. ben de aylardır kullanıyorum kilo ya da iştah artışı falan olmadı bende hiç.
sağol canım sevindim kilo yapmadığına. elbette kişiye göre değişkenlik gösterir.
bunun için sağlık ocağı yeterli mi yoksa devlet hastanesine mi yoksa hemen özele mi gitmek gerekir sence?

İnşallah hamilesindir cnm pek fazla dinleme kendini ama korun!ayı bırakınca vücut benzer tepkileri belirtileri verebiliyo

sağol canım sevindim kilo yapmadığına. elbette kişiye göre değişkenlik gösterir.
bunun için sağlık ocağı yeterli mi yoksa devlet hastanesine mi yoksa hemen özele mi gitmek gerekir sence?
ben folik asit kullanmaya kendim başladım canım herhangi bir hastaneye gitmedim.

Bende de dayanılmaz bir kan ağrısı var gaz sancı o belli de çünki karnım çok acayip şiş.ayakta duramıyorum mide bulantısı terleme titreme .hastaneye acile gitcem birazdan.
İnşallah düşükten dolayı parça vs kötü bişey çıkmaz.
İlk muayenede doktor temiz demişdi ama.
Geçmiş olsun cnm iyi misin gittin mi acile

Bende ikinci hamileligimde kendim başlamıştım folik asite

Back