- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
Aslında bugün 5 gün oluyo sizin geçeli .erken gebelik testinde net çıkar.kanda da öyleBenimde bugün 33.günüm hala gelen giden yk aradakasık batması bel ağrısı oluyo gaz şişkinlik var zaten iştahım yok ama yesem duramıyom yiyincede midem bulanıyo iki gündür yoğun süt rengi krem gibi akıntı oluyo adet belirtisi zaten hiç yok normalde 29günde adet oluyorum adetten bi gün önce akşam üstü test yapmıştım ertesi gün ikinci çizgiyi gölge gibi görmüştüm hatta hala duruyo o çizgi kaybolması diğer yerlerdeki ikinci silik çizgiler hep kaybolmuştu iki gün sonra bakalım merakla bekliyorum test yarın gelirse inşallah yapcam gelmezse salı eşim alcak test olumlu olumsuz atarım artık inşallah
İnşallah nasip etsin.kanda çıkar büyük ihtimalle adet gününmüşkızlar merhaba.. aranıza yeni katılıyorumm. bugüne kadar yaptığım bütün idrar ve kan testleri negatif çıktı ama 10 gündür okuduğum bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum. psikolojik mi diye de çok düşündüm ama hiç böyle olmamıştım daha önce. bugün, en geç yarın adet olmam lazım hiç gecikmez çünkü adetim. nolur olmayayımmm. kiminin adet gününden sonra pozitife dönebiliyormuş onu umut ediyorum bi tek.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Bugün test yapcam inşallah eşimi bekliyorum varsa kesin çıkması lazim idrarda bile artıkAslında bugün 5 gün oluyo sizin geçeli .erken gebelik testinde net çıkar.kanda da öyle
amin cnm inşallah kırmızılar gelmez Rabbim gönlüne gore versin haberlerini bekliyoruz 15 20 gün gecikmesi oldugu halde testte çıkmayıp hatta kanda bile çıkmayıp sonradan cikanlar varmis burada okumuştum çok herşey olabilir yani bi umutkızlar merhaba.. aranıza yeni katılıyorumm. bugüne kadar yaptığım bütün idrar ve kan testleri negatif çıktı ama 10 gündür okuduğum bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum. psikolojik mi diye de çok düşündüm ama hiç böyle olmamıştım daha önce. bugün, en geç yarın adet olmam lazım hiç gecikmez çünkü adetim. nolur olmayayımmm. kiminin adet gününden sonra pozitife dönebiliyormuş onu umut ediyorum bi tek.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Valla ben bile diyom yapasammıBugün test yapcam inşallah eşimi bekliyorum varsa kesin çıkması lazim idrarda bile artık
Aynen cnm ya keşke olsa da gitsek benim adete iki gün kala erken gebelik testi negatif çıktı ya bakalım eğer hamileysem onlara da güven yok demekki ama benim normalde de geç yükseliyordu HCG iki hamileligimdede çok silik olarak öğrendimValla ben bile diyom yapasammıkesin sonuç veremiyeceği için keşke sağlık ocakların da kan testi yapılıyo olsa.devlet hastanesi de uzak
canım geç döllenme olursa sanırım sonradan gebelik oluşuyor ama o da adet düzensizliği olan kişilerde olur diyorlar ya ondan kafam karıştı benim adetim çok düzenlidir çünkü. bunu düşündüğümde umudumu kaybediyorum ama yine de kırmızıları görene kadar bi heyecan oluyor içimde. işteyim şu an ara ara gidip bakıyorum gelen bişi var mı diye ağrım var çünkü 10 gündür. hayırlısı hepimiz içinA
amin cnm inşallah kırmızılar gelmez Rabbim gönlüne gore versin haberlerini bekliyoruz 15 20 gün gecikmesi oldugu halde testte çıkmayıp hatta kanda bile çıkmayıp sonradan cikanlar varmis burada okumuştum çok herşey olabilir yani bi umut
Ayy hadi bende bekliyorum heyecanla :)Bugün test yapcam inşallah eşimi bekliyorum varsa kesin çıkması lazim idrarda bile artık
negatif kızlar yok yine yok delircem bu kadar belirti psikolojik olabilir mi ya eşim sormadi bile negatif biliyorum kosmadigina gore dediAyy hadi bende bekliyorum heyecanla :)
Benimde saatler sonra çok silik çıkıyor canim. Yaptığım zaman tertemiz oluyornegatif kızlar yok yine yok delircem bu kadar belirti psikolojik olabilir mi ya eşim sormadi bile negatif biliyorum kosmadigina gore dedi
Aynen öyleBenimde saatler sonra çok silik çıkıyor canim. Yaptığım zaman tertemiz oluyor
canım senin gecikmen ne kadar ve kan testi yaptırdın mı hiçAynen öyle
Bugün 5.gün gecikmem normalde 29gundebir olurum bugün 34.gün hala yok testtede çıkmadı birşey kan vermedim hic olmazsa gelmezse gitcem hastaneyecanım senin gecikmen ne kadar ve kan testi yaptırdın mı hiç
yarın da gelmezse bi kan testi yaptır sabahtan. çok yeniyse idrarda çıkmamış olabilir canım.Bugün 5.gün gecikmem normalde 29gundebir olurum bugün 34.gün hala yok testtede çıkmadı birşey kan vermedim hic olmazsa gelmezse gitcem hastaneye
Yeni olacağını sanmıyorum canım ya çünkü korunmasız olan ilişkinin üzerinden 21gun geçti başkada olmadı o ara korunmasız iliskibence
yarın da gelmezse bi kan testi yaptır sabahtan. çok yeniyse idrarda çıkmamış olabilir canım.
benim de 18 gün geçti.. bu geç döllenme olasılığı bir tek umudumu korumamı sağlıyor. dur bakalım gelmezse yine bi test yap sonradan çıkan var çok öyle.Yeni olacağını sanmıyorum canım ya çünkü korunmasız olan ilişkinin üzerinden 21gun geçti başkada olmadı o ara korunmasız iliski
İnşallah cnmbenim de 18 gün geçti.. bu geç döllenme olasılığı bir tek umudumu korumamı sağlıyor. dur bakalım gelmezse yine bi test yap sonradan çıkan var çok öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?