- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
- Konu Sahibi Yildiz__Tozu
-
İnşallah tutmuştur bebek olmuştur seninkicanım belirtilerin gebeliğe benziyor
ben de düşükten sonra korunmadım
bugün çatladı yumurtam tutuysa inşallah
İnşallah tutmuştur bebek olmuştur seninki
Bende olursa çok sevinirim olmazsada bu ay dwnk gelir hiç değilse adet günümü ögrenirim önümüzdeki ay daha rahat olurum
İki kere hamile kaldım ilkinde hemen ikincisinde 7 sene sonra spirali çıkarttığım ilk ay.bunda da spiralle hamile kalmışım :)) düşük yaptım ama.çok üzüldüm psikolojik olarakta sürekli arastırdım okudum yumurtlama o bu bu ilin pekte kolay olmadığına karar verdimaynen öyle canım
korunmadıysanız hamile olabilirsin ama
iyiyim şükür bugün 31.günüm hala adet olmadım adet belirtileri de yok zaten ince ince batma oluyo arada başım dönüyo midem hep yeni yemişim gibi konulardan tiksiniyom bişey yiyemiyorum eşime test alalım dedim bi hafta daha bekleyelim öyle alırız dedi iyiki siperiş vermişim testte pazartesi yada salı gelir yaparım bendeselam canım sen nasılsın??
İnşallah tutmuştur bebişin cnm yacanım belirtilerin gebeliğe benziyor
ben de düşükten sonra korunmadım
bugün çatladı yumurtam tutuysa inşallah
İnşallah sağlıklı bi şekilde hamilesindir cnm benimde kimyasal gebelikte sonra bi ay adet olmadım 57gün sonra falan oldum ama kendim sanki 29.günde adet olmuşum gibi baz aldım ve diğer ay 29.günde adet oldum tekrar kimyasal gebelikte kaynaklı bi ay gecikme oldu bu ay tekrardan bekliyorum bakalım nasipBende düşük yaptım adetime 4 gün var .
Araştırdım birazda düşük yaptıgın günü adet günü olarak sayılıyormuş.
Korunmadım da hiç doktor kürtaja gerek yok temiz rahmin demişti.Hatta şuan kasıklarım da ara ara agrılar bazende batma oluyo.özellikle soldasanki igneyi batırıp ufak ufak cekiyolarmış gibi.karnım şiş adetten öncesi gibi .
Bakalım bende bekliyorum
Yalnız 30 40 günü bulduğuda olurmuş adet.
İnşallah tutmuştur bebişin cnm ya
İnşallah isteyem bekleyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder allah.İnşallah sağlıklı bi şekilde hamilesindir cnm benimde kimyasal gebelikte sonra bi ay adet olmadım 57gün sonra falan oldum ama kendim sanki 29.günde adet olmuşum gibi baz aldım ve diğer ay 29.günde adet oldum tekrar kimyasal gebelikte kaynaklı bi ay gecikme oldu bu ay tekrardan bekliyorum bakalım nasip
amin cnm amin baya varmış rabbim inşallah bu sefer sağ salim bebeğini kucağına almanı nasip ederİnşallah isteyem bekleyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip eder allah.
Benim ki 10+ küsürdü benim hesaba göre.ultrason 6 haftalık çıkıyodu doktor normal bekliyecez kalp atışı için diyodu .bebek var diyodu .
İnşallah bi anda ögrendim sürekli kanama azalıyo çogalıyo yerleşme olabilir dedi kaç tane doktora gittim hep normal gelişiyo hersey dediler.daha hamile oldugama bile inanamamışken düşük oldu.bida istemiyodum ondan sonra korunmayı bıraktım hayırlısı dedim.amin cnm amin baya varmış rabbim inşallah bu sefer sağ salim bebeğini kucağına almanı nasip eder
Amin inşallah cnm öyle insan başına gelmeden anlayamıyo gerçekten rabbim kimsenin başına getirmesin amaİnşallah bi anda ögrendim sürekli kanama azalıyo çogalıyo yerleşme olabilir dedi kaç tane doktora gittim hep normal gelişiyo hersey dediler.daha hamile oldugama bile inanamamışken düşük oldu.bida istemiyodum ondan sonra korunmayı bıraktım hayırlısı dedim.
Ama insan başına gelince daha çok anlıyomuş bekleyeni isteyeni düşük yapanı rabbim herkese hayırlısını versin yardım etsin herkese
Yok ben daha bekliyorumOhooooo herkes nerde kızlar kırmızıyı gören gitti
Benimde bugün 33.günüm hala gelen giden yk aradakasık batması bel ağrısı oluyo gaz şişkinlik var zaten iştahım yok ama yesem duramıyom yiyincede midem bulanıyo iki gündür yoğun süt rengi krem gibi akıntı oluyo adet belirtisi zaten hiç yok normalde 29günde adet oluyorum adetten bi gün önce akşam üstü test yapmıştım ertesi gün ikinci çizgiyi gölge gibi görmüştüm hatta hala duruyo o çizgi kaybolması diğer yerlerdeki ikinci silik çizgiler hep kaybolmuştu iki gün sonra bakalım merakla bekliyorum test yarın gelirse inşallah yapcam gelmezse salı eşim alcak test olumlu olumsuz atarım artık inşallahYok ben daha bekliyorum
Yemek yedikce karnım patlıyacak gibi sanki dokuz aylık hamile gibiyim.bazen midem hafif bulanıyo kasık ağrısı batması hergun oluyor bide bugün su gibi akıntı oluyor sanki afet oldum sanıyım ıslaklık olunca.çıkacağını bilsem şimdi çıkar giderim hastaneye zaten kontrolüm var düşükten dolayı.düşük yaptığım garıhı adet son adet satarsam 2 gün var 30 gün olunca.28 günde olursa bugün olmam lazım.
O kremsi akıntı hamilelik belirtisi mi canim ?Benimde bugün 33.günüm hala gelen giden yk aradakasık batması bel ağrısı oluyo gaz şişkinlik var zaten iştahım yok ama yesem duramıyom yiyincede midem bulanıyo iki gündür yoğun süt rengi krem gibi akıntı oluyo adet belirtisi zaten hiç yok normalde 29günde adet oluyorum adetten bi gün önce akşam üstü test yapmıştım ertesi gün ikinci çizgiyi gölge gibi görmüştüm hatta hala duruyo o çizgi kaybolması diğer yerlerdeki ikinci silik çizgiler hep kaybolmuştu iki gün sonra bakalım merakla bekliyorum test yarın gelirse inşallah yapcam gelmezse salı eşim alcak test olumlu olumsuz atarım artık inşallah
bu eda bi kaç topikte bazı kişiler öyle demiş cnm kişiden kişiye değişen bişey ama tek farkı bildiğim kadarıyla hamilelikte akıntı fazlalaşıyo kimi kadında ileriki haftalarda kimi kadında adetten önce yada adetten sonra kiminle sarımsı jel gibi olurmuş kiminde kremsi süt renginde benim adet günümden bi gün önce şeffaf jel gibiydi acaba tekrar mı yumurtluyorum dedim o bi kere geldi bi iki gün sonra krem kıvamında yoğun bi şekilde gelmeye başladı rengi bildiğin beyaz ben normalde hep kuru olurum akıntı olmaz benim yumurtlama dönemimde bile akıntı çok az olur şuan gerçekten akıntım çoğalmış durumda eğer hamileysem evet bu bi belirti dicem adetim şuan 4 gün gecikti normal olarak yarın belli olcak herşey inşallahO kremsi akıntı hamilelik belirtisi mi canim ?
Bende şuanda dışardayım eve gidince bugün yaşadığım ne varsa yazicam canim. Belirtiyse belirti, değilse birdahaki ay bunları yaşayınca umutlanmamak için.. Sen evde test yaptın mı?Bide bende kaşıntı oluyo bacağımda bunda bacaklarda yada vücudun her hangi bölgelerinde kaşıntı belirti diye de duymuştum ateşimde yumurtlamadan sonra 36.6lardaydı hep iki üç gündür 37 herşeyi yazıyorum unutmayayım diye
Yaz cnm insanın içi rahatlıyo bi nebze yazınca ya ben adet tarihimden 1fün önce akşam üstü yapmıştım test o zaman bişey görmedim ertesi gün baktığımda ikinci çizgi silik bi şekilde vardı sonra bi daha test yapmadım onun üzerinden 4 5 gün geçti işte hala kırmızılar gelmedi yarın yada öbür gün yapcam test inşallahBende şuanda dışardayım eve gidince bugün yaşadığım ne varsa yazicam canim. Belirtiyse belirti, değilse birdahaki ay bunları yaşayınca umutlanmamak için.. Sen evde test yaptın mı?
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinYaz cnm insanın içi rahatlıyo bi nebze yazınca ya ben adet tarihimden 1fün önce akşam üstü yapmıştım test o zaman bişey görmedim ertesi gün baktığımda ikinci çizgi silik bi şekilde vardı sonra bi daha test yapmadım onun üzerinden 4 5 gün geçti işte hala kırmızılar gelmedi yarın yada öbür gün yapcam test inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?