• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Bata 6 gün:süslü: o beyaz kremsi akıntı bende de oldu. Bugün özellikle ilişki sırasında net bi şekilde gördüm. Belki de sıradan bir şeydir, belki önceleri de oluyodur da ben farketmemişimdir.
görücez bakalım...

Benimde bugün 33.günüm hala gelen giden yk aradakasık batması bel ağrısı oluyo gaz şişkinlik var zaten iştahım yok ama yesem duramıyom yiyincede midem bulanıyo iki gündür yoğun süt rengi krem gibi akıntı oluyo adet belirtisi zaten hiç yok normalde 29günde adet oluyorum adetten bi gün önce akşam üstü test yapmıştım ertesi gün ikinci çizgiyi gölge gibi görmüştüm hatta hala duruyo o çizgi kaybolması diğer yerlerdeki ikinci silik çizgiler hep kaybolmuştu iki gün sonra bakalım merakla bekliyorum test yarın gelirse inşallah yapcam gelmezse salı eşim alcak test olumlu olumsuz atarım artık inşallah
Aslında bugün 5 gün oluyo sizin geçeli .erken gebelik testinde net çıkar.kanda da öyle

kızlar merhaba.. aranıza yeni katılıyorumm. bugüne kadar yaptığım bütün idrar ve kan testleri negatif çıktı ama 10 gündür okuduğum bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum. psikolojik mi diye de çok düşündüm ama hiç böyle olmamıştım daha önce. bugün, en geç yarın adet olmam lazım hiç gecikmez çünkü adetim. nolur olmayayımmm. kiminin adet gününden sonra pozitife dönebiliyormuş onu umut ediyorum bi tek.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinHoppa

kızlar merhaba.. aranıza yeni katılıyorumm. bugüne kadar yaptığım bütün idrar ve kan testleri negatif çıktı ama 10 gündür okuduğum bütün gebelik belirtilerini yaşıyorum. psikolojik mi diye de çok düşündüm ama hiç böyle olmamıştım daha önce. bugün, en geç yarın adet olmam lazım hiç gecikmez çünkü adetim. nolur olmayayımmm. kiminin adet gününden sonra pozitife dönebiliyormuş onu umut ediyorum bi tek.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinHoppa
İnşallah nasip etsin.kanda çıkar büyük ihtimalle adet gününmüş

A
amin cnm inşallah kırmızılar gelmez Rabbim gönlüne gore versin haberlerini bekliyoruz 15 20 gün gecikmesi oldugu halde testte çıkmayıp hatta kanda bile çıkmayıp sonradan cikanlar varmis burada okumuştum çok herşey olabilir yani bi umut :KK36:

Valla ben bile diyom yapasammı:KK70:kesin sonuç veremiyeceği için keşke sağlık ocakların da kan testi yapılıyo olsa.devlet hastanesi de uzak
Aynen cnm ya keşke olsa da gitsek benim adete iki gün kala erken gebelik testi negatif çıktı ya bakalım eğer hamileysem onlara da güven yok demekki ama benim normalde de geç yükseliyordu HCG iki hamileligimdede çok silik olarak öğrendim

Benim düşükten dolayı olabilir ağrılar belki hamilelik belirtilerini de hala aramamış olabilirim ondan dolayı da pek üstüne durmuyom.bu hafta sonuna kadar bekleyip hastaneye giderim artık.

A
amin cnm inşallah kırmızılar gelmez Rabbim gönlüne gore versin haberlerini bekliyoruz 15 20 gün gecikmesi oldugu halde testte çıkmayıp hatta kanda bile çıkmayıp sonradan cikanlar varmis burada okumuştum çok herşey olabilir yani bi umut :KK36:
canım geç döllenme olursa sanırım sonradan gebelik oluşuyor ama o da adet düzensizliği olan kişilerde olur diyorlar ya ondan kafam karıştı benim adetim çok düzenlidir çünkü. bunu düşündüğümde umudumu kaybediyorum ama yine de kırmızıları görene kadar bi heyecan oluyor içimde. işteyim şu an ara ara gidip bakıyorum gelen bişi var mı diye ağrım var çünkü 10 gündür. hayırlısı hepimiz için

canım senin gecikmen ne kadar ve kan testi yaptırdın mı hiç
Bugün 5.gün gecikmem normalde 29gundebir olurum bugün 34.gün hala yok testtede çıkmadı birşey kan vermedim hic olmazsa gelmezse gitcem hastaneye

bence

yarın da gelmezse bi kan testi yaptır sabahtan. çok yeniyse idrarda çıkmamış olabilir canım.
Yeni olacağını sanmıyorum canım ya çünkü korunmasız olan ilişkinin üzerinden 21gun geçti başkada olmadı o ara korunmasız iliski

Back