• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Allah hayırlı zamanda en güzelini versin cnm inşllah sabırlı olmak gerekiyor hiç evlat sahibi olamayanları düşün rahatlar kendini inş ikimizde gzl haberler veririz test yapcakmısın
İnsallah canım test yaptım ama çıkmadı bişey . İnsallah hüsran olmaz bu ayda . Umudum yok . Sen yapacakmısın

Ben geçen ay erken gebelık yaptım hamıle gösteriyordu ama değilmişim inanmıyorum o testlere
benim bu sitede gördüğüm çoğu kişi gebelik testini yanlış yorumluyor. Ortada silikten de silik gözle zor seçilebilen çizgiyi pozitif olarak nitelendiriyo. Negatif sonuç yanıltabilir ama pozitif sonuçların pek yanıltacağını sanmıyorum. hangi marka kullandınız?

amin cnm inşallah değerler hep 0.1 çıkınca umudum az ama yine de gelmedikçe beklentiye girmiyor değilim.

Haklısın ama burda çok okudum adeti gelenler daha sonra test yapınca hamile olduklarını öğrenmişler yerleşme kanaması sanırım ,umudunu kaybetme sakin

peki adete kaç gün kala yapıyosun?
Cnm bnm söyle olmuştu idrar yolu enjeksiyonu çıktı Dr ilaç verdi ben ihtimal bilr vermiyordm ilişki çok sık olmamıstı çünkü adete 2 gün vardı ikinci çizgi silik çıktı kanda da 20 çıkmıştı.Daha çok yeniydi yani Kalp atısı olmadıgı için bebeğimi kaybettim bu ay ilk defa deniyorum tekrar 2 tane aldım bu sefer test birini 5-6 gün kala yapmayı düşünüyorum meraktan:) diğerinide yine 2 gün kala yaparım çıkmazsa

Cnm bnm söyle olmuştu idrar yolu enjeksiyonu çıktı Dr ilaç verdi ben ihtimal bilr vermiyordm ilişki çok sık olmamıstı çünkü adete 2 gün vardı ikinci çizgi silik çıktı kanda da 20 çıkmıştı.Daha çok yeniydi yani Kalp atısı olmadıgı için bebeğimi kaybettim bu ay ilk defa deniyorum tekrar 2 tane aldım bu sefer test birini 5-6 gün kala yapmayı düşünüyorum meraktan:) diğerinide yine 2 gün kala yaparım çıkmazsa
anladım canım çok geçmiş olsun.
aynen ben de meraktan yarın yapıcam erken gebelik testini. duramadım normal testi kargom gelir gelmez yaptım çıkmadı. çıkmasını da pek beklemiyordum zaten ama merak işte, duramıyorum. ben de bu ay ilk defa deniyorum

anladım canım çok geçmiş olsun.
aynen ben de meraktan yarın yapıcam erken gebelik testini. duramadım normal testi kargom gelir gelmez yaptım çıkmadı. çıkmasını da pek beklemiyordum zaten ama merak işte, duramıyorum. ben de bu ay ilk defa deniyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah hepimiz için bana çda haber ver bnmde yarın gelir kargom ama 7 gün kalmş oluyor o yuzden yapmam muhtemelen olsada daha cıkmaz die düşünüorm

kızlar birazdan test yapıcam nolur dua edin çift çizgiyi göreyim artık adetim ilk defa 2 gün gecikti. bugün o kadar ağrım oldu ki dedim kesin kırmızıları görüyorum ama gelmedi. hiç böyle olmamıştı ya gerçekten psikolojim geciktiriyor. ya da sonunda dualarım kabul oluyor :sus:

Back