Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirtilerin neler peki
2-3 gündür devam eden ateş, normalde ben hep ishal gibiyimdir ama bu sürede nadir çıkıyorum tuvalete. Adete yakın hep beyaz akıntım olur benim, bu sürede sarı akıntım var devamlı . Yine adete yakın mutlaka sivilce çıkar şu an pırıl pırıl devam ediyor .Ve tabi ki göğüste siskinlik :)

Bata 1 kala... Evet yarın nasipse 5. Haftaya giriyorum. Ara sıra karnıma giren iğne batmaları dışında pek bi belirttim yok. Bir de tuvalete çok sık çıkıyorum.
Az pişmiş yumurtayı çıkardım hayatımdan. Sabahları arı sütü içiyorum.

Bat gelmeden önce aşırı yorgunluk hep yatma uyuma hissi oldu mu sizde? Yani 1 hafta oncesinde ve hala devam eden

Günaydın kızlar bende yarın sabah inşallah test yapicam bata 2 gün var dün ki test inşallah yanılmamıştır da köyü bir çizgi çıkar. Dua edin nolur rabbim isteyen herkese nasib etsin. 4 senedir ilk defa silik çizgi gördüm

Insallah dualariniz hayirlisiyla kabul olur. Burada ve disarida anne olmak isteyen tüm dualar kabul olsun insallah.

Bat gelmeden önce aşırı yorgunluk hep yatma uyuma hissi oldu mu sizde? Yani 1 hafta oncesinde ve hala devam eden
olmaz mı canım özellikle geçen haftada daha bi fazlaydı. saat 10 da yatıyordum akşam. ki normalde 11-12 den önce yatağa girmezdim. Bi ara öğlen vakti nasıl bir uyuma geldi. Bir de kurstayım yani. hoca bıraksa yatıp uyuycam. Bir de isteksizlik var nedense. Gebelikle alakalı mı bilmiyorum ama 1 haftadır canım hiç birşey yapmak istemiyor

ne yaptınız? testi tekrarladınız mı?

Kızlar selam :) Bat'a 4 gün var ve ben akşam iş donusu test yaptım dayanamayıp tabi ki negatif .Ama tüm gün 3 şişe belki daha fazla su içmişimdir .Sizce hata payı var mıdır?
akşam yaptığınız için olabilir. bu sabah tekrarladınız mı? özellikle ilk zamanlar sabah yapmanız daha iyi.

Bata 5 kaldi. Hic yorgunluk yok. Heralde patlicak bu ay da.

Bata 5 kaldi. Hic yorgunluk yok. Heralde patlicak bu ay da.
belli olmaz ki.. mesela çoğu insan koku hassasiyetinden bahseder ben de hiç o durum olmadı. bulantıyla anlar birçoğu hamile olduğunu.. ben de o da yok
İnşallah siz de alırsınız güzel haberler

Gunun geçmesini bekleyeceğim canim, kesin olsun diye :)
o da bir tercih tabi. Ben negatif duruma kendimi alıştırmak için erken başladım.
bata 6 kala yaptım. negatifti. Belki daha erkendir diye bi yandan kendimi motive ediyodum. Bi yandan da umudumu bi tık azaltıyordum ki sonu hüsran olmasın.
zaten internetten 50 adet almıştım. eczaneden tek tek almaktansa böylesi daha ekonomik oluyor

Testim 2 gündür pik durumda çok nazlı çıktı çatlamıyo

Bu aydan umudum çoktu, negatif görünce çok uzuldum o yüzden bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…