Belirtilerin neler pekiİnşallah canım:) bu kadar belirti yanıltmaz umarim beni
2-3 gündür devam eden ateş, normalde ben hep ishal gibiyimdir ama bu sürede nadir çıkıyorum tuvalete. Adete yakın hep beyaz akıntım olur benim, bu sürede sarı akıntım var devamlı . Yine adete yakın mutlaka sivilce çıkar şu an pırıl pırıl devam ediyor .Ve tabi ki göğüste siskinlik :)Belirtilerin neler peki
Bat gelmeden önce aşırı yorgunluk hep yatma uyuma hissi oldu mu sizde? Yani 1 hafta oncesinde ve hala devam edenBata 1 kala... Evet yarın nasipse 5. Haftaya giriyorum. Ara sıra karnıma giren iğne batmaları dışında pek bi belirttim yok. Bir de tuvalete çok sık çıkıyorum.
Az pişmiş yumurtayı çıkardım hayatımdan. Sabahları arı sütü içiyorum.
Eki Görüntüle 2193569
olmaz mı canım özellikle geçen haftada daha bi fazlaydı. saat 10 da yatıyordum akşam. ki normalde 11-12 den önce yatağa girmezdim. Bi ara öğlen vakti nasıl bir uyuma geldi. Bir de kurstayım yani. hoca bıraksa yatıp uyuycam. Bir de isteksizlik var nedense. Gebelikle alakalı mı bilmiyorum ama 1 haftadır canım hiç birşey yapmak istemiyorBat gelmeden önce aşırı yorgunluk hep yatma uyuma hissi oldu mu sizde? Yani 1 hafta oncesinde ve hala devam eden
ne yaptınız? testi tekrarladınız mı?Günaydın kızlar bende yarın sabah inşallah test yapicam bata 2 gün var dün ki test inşallah yanılmamıştır da köyü bir çizgi çıkar. Dua edin nolur rabbim isteyen herkese nasib etsin. 4 senedir ilk defa silik çizgi gördüm
akşam yaptığınız için olabilir. bu sabah tekrarladınız mı? özellikle ilk zamanlar sabah yapmanız daha iyi.Kızlar selam :) Bat'a 4 gün var ve ben akşam iş donusu test yaptım dayanamayıptabi ki negatif .Ama tüm gün 3 şişe belki daha fazla su içmişimdir .Sizce hata payı var mıdır?
Gün yapıcaktım ama vazgeçtim zaten eczaneler de kapalı yarın sabah ilk idrar ile yapicam hem 14.gün olucak net çıkar varsane yaptınız? testi tekrarladınız mı?
aynen canım net çıkar eğer eminsen tarihten.Bu
Gün yapıcaktım ama vazgeçtim zaten eczaneler de kapalı yarın sabah ilk idrar ile yapicam hem 14.gün olucak net çıkar varsa
Gunun geçmesini bekleyeceğim canim, kesin olsun diye :)akşam yaptığınız için olabilir. bu sabah tekrarladınız mı? özellikle ilk zamanlar sabah yapmanız daha iyi.
Bata 5 kaldi. Hic yorgunluk yok. Heralde patlicak bu ay da.olmaz mı canım özellikle geçen haftada daha bi fazlaydı. saat 10 da yatıyordum akşam. ki normalde 11-12 den önce yatağa girmezdim. Bi ara öğlen vakti nasıl bir uyuma geldi. Bir de kurstayım yani. hoca bıraksa yatıp uyuycam. Bir de isteksizlik var nedense. Gebelikle alakalı mı bilmiyorum ama 1 haftadır canım hiç birşey yapmak istemiyor
belli olmaz ki.. mesela çoğu insan koku hassasiyetinden bahseder ben de hiç o durum olmadı. bulantıyla anlar birçoğu hamile olduğunu.. ben de o da yokBata 5 kaldi. Hic yorgunluk yok. Heralde patlicak bu ay da.
o da bir tercih tabi. Ben negatif duruma kendimi alıştırmak için erken başladım.Gunun geçmesini bekleyeceğim canim, kesin olsun diye :)
Bu aydan umudum çoktu, negatif görünce çok uzuldum o yüzden bekliyorummo da bir tercih tabi. Ben negatif duruma kendimi alıştırmak için erken başladım.
bata 6 kala yaptım. negatifti. Belki daha erkendir diye bi yandan kendimi motive ediyodum. Bi yandan da umudumu bi tık azaltıyordum ki sonu hüsran olmasın.
zaten internetten 50 adet almıştım. eczaneden tek tek almaktansa böylesi daha ekonomik oluyor
Bende 5 gun kaldi. Üzülmemek icin yapmıyorum. Zaten rahimde adet olacak hisleri basladi. Hüsran yakın kendimi hazirlayayimBu aydan umudum çoktu, negatif görünce çok uzuldum o yüzden bekliyorumm
Eminim canım tedavi gördüğüm için not aldım takvimim uygulamasına bakalım sabah herşey belli olucakaynen canım net çıkar eğer eminsen tarihten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?