Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bata 4 gün kaldı ama test yapmadım ayrıca yumurtlama 11.gunumde oldu bugün 21.günüm tedavi olduğum için pozitif gözükür diye bekliyorum ama pazar günü yapsam sonuç alır miyim sizce

evet erken geldi erken gitti kuzum :)
Bende Bi ay bata 10 kala betanın 75 olduğunu öğrenmiştim. Ama kanamam vardı ve kimyasaldı. Tesadüfen öğrenmiştim ve çok şaşırmıştım. Bat 10 gün kala nasıl olur diye..

Benimde bata 4 gün kaldı ama test yapmadım ayrıca yumurtlama 11.gunumde oldu bugün 21.günüm tedavi olduğum için pozitif gözükür diye bekliyorum ama pazar günü yapsam sonuç alır miyim sizce
Yumurtlamadan beri 10gün geçmiş senin şuan. Ben de çıkmamıştı 10.gün . Pazar çıkar diye düşünüyorum canım.

Bende Bi ay bata 10 kala betanın 75 olduğunu öğrenmiştim. Ama kanamam vardı ve kimyasaldı. Tesadüfen öğrenmiştim ve çok şaşırmıştım. Bat 10 gün kala nasıl olur diye..
yok benim kalbi durdu canım kimyasalı bilmem hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Ovilasyon kullanmadim yumurtlama takibi yapmadiigm icin kacgun gecti bilmiyorum ne guzel biliyorsunuz . benim iliski sans eseri oldu korunmamisdik bata 2 gun kaldi 3 gundur ovilasyonlar yumurtlucam gibi gosteriyor biyandand test yanlis bence diyorum beklicem pzrtsiyi

Teşekkür ederim canım benim. Nisan ayından beri deniyoruz. 1 kimyasal geçirdim. Kist çıktı Bi ara hala da duruyor. En son prolaktinim yüksek çıkmıştı. Yani ben her ay bir vukuat çıkarıyordum
Bizde nisandan beri deniyoruz canım
Ama tutturamadık Bi türlü.
Allah sag salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Analı babalı büyütsün kuzunuzu

Bizde nisandan beri deniyoruz canım
Ama tutturamadık Bi türlü.
Allah sag salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah
Analı babalı büyütsün kuzunuzu
Tutar canım tutar.. Sen doktora gidip muayene olmayı ihmal etme. Ben 3 doktor gezdim. Buradan çok faydalandım.
Amin canım benim tez zamanda inş.. sana dua ediyorum

Bu da bata 2 kala testim.. Beta hcg tahmini 84'lerde. Aslında doktor bugün kan vermemi istedi. Artışa bakacak ama benim hiç kan veresim yok. Pzt inşallah

Ovulasyon şu dönem pik gösteriyorsa gebe olma ihtimalin var. Bugün öğlen ben de yapayım canım sonucu atarım.

Bu da bata 2 kala testim.. Beta hcg tahmini 84'lerde. Aslında doktor bugün kan vermemi istedi. Artışa bakacak ama benim hiç kan veresim yok. Pzt inşallah
Eki Görüntüle 2193353
Canim nekadar net masallah . Rabbim korusun evlatlarimizi. Canini sıkma pzrt verecegine cuma ver icini rahat tut 2.bican var artiksende

Merhaba kizlar . Bata 3 gun var 4 gundur ovilasyondan cift cizgi goruyorum yakin oldugunuz icin elinizde varsa yaptiginiz durum var mi ovilasyonda
Merhaba canm benimde 4 gün var dün ovulasyonda ikinci çizgi koyuya çok yakın çıktı gebelik testi yaptım ama negatif bende anlayamıorum tekrar yumurtlama olmaz heralde

Kizlar hamileyimmm simdi test yapdim
Rabbim nasipeder herkese insallah

Eklentiler

• IMG-20180929-WA0003.jpeg
    9,5 KB · Görüntüleme: 120
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…