Gebeliğe Hazırlık Bata 4 kala silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsunn canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Çoook sakin ol hiç bir şeyi kafana takma bol bol yat dinlen bana da dua et hamişin duası kabul oluur
Ayy etmem mi kuzum inşallah hayırlısıyla Rabbim sana da nasip etsin enn kısa zamanda

Merhaba kizlar . Bata 3 gun var 4 gundur ovilasyondan cift cizgi goruyorum yakin oldugunuz icin elinizde varsa yaptiginiz durum var mi ovilasyonda

Merhaba kizlar . Bata 3 gun var 4 gundur ovilasyondan cift cizgi goruyorum yakin oldugunuz icin elinizde varsa yaptiginiz durum var mi ovilasyonda
Bata 3 gün varsa gebelik testinde gözükür. Ben ovulasyon yapmadım canım bilemiyorum.

canim seni hatirladim galiba bi kimyasal yasamistin gecen aylarda cokkk sewindim senin adina :) rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah bizlerede dua et canim

Canım tebrik ederim benimde bat 6 bende bugün yaptım hatta emin olamadım akşam tekrar yaptım sence sevinmeli miyim bakar mısın

Eklentiler

• AC96603E-1CED-4AB4-B387-DD40E612BE4A.jpeg
    49,7 KB · Görüntüleme: 156
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…