Teşekkür ederim ben hala inanamıyorum bakalım kan testim çıksın rahatlıycamGayet görünüyor ,hayırlı olsun :)
İnşallah canımBende gordum cizgiyi insallah vardir
Benimde boyleydi ilk testim adet gunumde yapmsdim tekrarla koyulasma varmi deye takib etİnşallah canım
Evet artık hergün yapmaya devam ederim. Peki siz böyleyken kanda baktırmışmıydınız?B
Benimde boyleydi ilk testim adet gunumde yapmsdim tekrarla koyulasma varmi deye takib et
Ben çok belirtilere takılmamaya çalıştım. Mesela iğne gibi batmalar vardı bir iki gündür. Dünde göğsüme baktım aynada hep burda yazıyorlar diye.. Göğsümdeki damarlar belirgindi. Mavi mavi gözüküyordu. Sonra amaaan dedim boşver bunları.Belirti yaşadınız mi? Benim adete 8-9 gun var suan cok az koltuk altindan gogsume sızı oluyo ama normal birşey de olabilir.
Ins kanda da onaylar ve hayirlisiyla dogumunuzu yaparsiniz cok sevindim. :)
Hayir baktirmadim canim.inanmadim ilk once cunki dah oncede silik cikdigi olmusdu kan vermsdim neqativdi sonuc.silik desiyse baya baya belli oluyordu dikkat falan gerekmiyordu.ama bu sefer yok dedim iste silik cizgiye inanmiyorum sonra adet gelmeyince tekrar etdim koyulasmasi baya zaman aldi qaliba gec dollenme olmusdu.Evet artık hergün yapmaya devam ederim. Peki siz böyleyken kanda baktırmışmıydınız?
Hangi markaydı test hatırlıyor musunuzHayir baktirmadim canim.inanmadim ilk once cunki dah oncede silik cikdigi olmusdu kan vermsdim neqativdi sonuc.silik desiyse baya baya belli oluyordu dikkat falan gerekmiyordu.ama bu sefer yok dedim iste silik cizgiye inanmiyorum sonra adet gelmeyince tekrar etdim koyulasmasi baya zaman aldi qaliba gec dollenme olmusdu.
Malesef hatirlamiyorum.ucuz testlerdendi.iki gunde bir artis oluyor eger iki gun sonra yaparsaniz gorursunuz farkiHangi markaydı test hatırlıyor musunuz
Ben bugün sadece prolaktinim yüksek diye kan verdim. İlaca devam edip etmeme açısından. Tabi eğer gebelik varsa..Malesef hatirlamiyorum.ucuz testlerdendi.iki gunde bir artis oluyor eger iki gun sonra yaparsaniz gorursunuz farki
İnsallah canim bende vermedim zaten koyulasdi doktoruma gitdim biraz bekledik iki hafta sonra keseyi de bebegide gordukBen bugün sadece prolaktinim yüksek diye kan verdim. İlaca devam edip etmeme açısından. Tabi eğer gebelik varsa..
Kan vermeyi sevmiyorum bundan sonrasında idrar testiyle devam ederim
Bence de en güzeli o. Valla ilaç kullanmasam yine kan vermezdim. Saat 1 de sonuçları alıcam heyecan yapıcam boş yere.İnsallah canim bende vermedim zaten koyulasdi doktoruma gitdim biraz bekledik iki hafta sonra keseyi de bebegide gorduk
Simdi anladim kan testimi verdin???hayirlisi sonuclaro bildirirsinBence de en güzeli o. Valla ilaç kullanmasam yine kan vermezdim. Saat 1 de sonuçları alıcam heyecan yapıcam boş yere.
Evet sabah gittim. Prolaktin ve beta hcg istedim.Simdi anladim kan testimi verdin???hayirlisi sonuclaro bildirirsin
Ay cok sevindimmmm. Hayirlisiyla ins hepimizi haberdar et. Ins daha çok guzel haber alirizEvet beta hcg 44 çıktıdoktor 2 gün sonra tekrar kan istedi ama ben acele etmek istemiyorum. İdrar testiyle devam ederim
Hayırlı olsunn canım rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Çoook sakin ol hiç bir şeyi kafana takma bol bol yat dinlen bana da dua et hamişin duası kabul oluurEvet beta hcg 44 çıktıdoktor 2 gün sonra tekrar kan istedi ama ben acele etmek istemiyorum. İdrar testiyle devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?