- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Görmedim tatlım ama silik çıktıysa umut var demektir bekle bakalım bi günün geçsin olmazsan test yaparsın tekrar aslında en sağlıklısı 6 7 gün geçene kadar beklemekte biz onu yapamıyoruz maalesefGeçen ay 3 gün gecikmeli geldi ama hep krndi kendime mevsimsel deyip durdum , bu seferde içimden test yapmak gelmişti 2 gün önce yaptım diğer çizgi çok silik çıktı belki görmüşsündur canim
Keşke kuzum keşkeKeşke hepimiz hamile olsak
Bende idrar yapicam çünkü iki çizgi görmeyiçok istiyorum önce ben biliyim:))Ben 22 sinde kan vericem canm
Ay InsaAllah hepimiz koca gobuslu oluruz haaKeşke kuzum keşke
Benim prolaktin mi yüksekti bilmiyorum Bi ara test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu ama adet oluyordum ondan ben kan vericem garanti olsunBende idrar yapicam çünkü iki çizgi görmeyiçok istiyorum önce ben biliyim:))
İnşallah rabbim uzun süre bekleyenlere ikiz üçüz beşiz versin tek seferde bitirsinler inşallah aminAy InsaAllah hepimiz koca gobuslu oluruz haa
Hadi hayırlısı bacım ben Rabbime teslimim o ne verirse kabulum bakalım ❤Benim prolaktin mi yüksekti bilmiyorum Bi ara test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu ama adet oluyordum ondan ben kan vericem garanti olsun
Öyle kuzum hepimiz Allaha sığındık vaktini bekliyoruzHadi hayırlısı bacım ben Rabbime teslimim o ne verirse kabulum bakalım ❤
Ay ben oİnşallah rabbim uzun süre bekleyenlere ikiz üçüz beşiz versin tek seferde bitirsinler inşallah amin
Kız dua mı beddua mı Allahini seversenİnşallah rabbim uzun süre bekleyenlere ikiz üçüz beşiz versin tek seferde bitirsinler inşallah amin
Ama benim çok farklı belirtilerim var ben çok umutluyumÖyle kuzum hepimiz Allaha sığındık vaktini bekliyoruz
Ay ben o
Kız dua mı beddua mı Allahini seversen
Valla ben kararsızm Bi var gibi Bi yok gibiAma benim çok farklı belirtilerim var ben çok umutluyum
Ben yatıyorum kızlar Rabbime emanet olun hayırlı haberlere erişiriz insaAllah:)Dua kız dua. Beklediğimiz ayların telafisi
Bende yatıcam inşallah kızım Bi uyusaBen yatıyorum kızlar Rabbime emanet olun hayırlı haberlere erişiriz insaAllah:)
Kız sus sus ben hiç dayanamam onaKizceler bişey diycem demin yemek tarifleri sayfalarına bakıyordum kizz bide ne görem arnavut ciğeri canim bı istediki
Yok kuzum sadece tüp bebek değil tüm gebelikte riskli. Ama bende çok severim bıkmadan yerim ama hamileliğimde yememiştimBende severdim cici bebeyi hahahvalla ya okadar yemek gördüm sayfada enem biteeek onu canım nasıl istedi anlatamam ben bu tüp bebek sayfalarinda okumuştum bebeğe zararlı bla bla biseyler demistiler acaba doğrumu ne yani simdi tüp bebeğe zararlıysa biz hamile kalırsak bize değil mi , kafamda deli sorular
Kızlar rüyamda gebelik testi yapıyordum ve kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu. Delirmeye doğru gidiyor benim iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?