Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçen ay 3 gün gecikmeli geldi ama hep krndi kendime mevsimsel deyip durdum , bu seferde içimden test yapmak gelmişti 2 gün önce yaptım diğer çizgi çok silik çıktı belki görmüşsündur canim
Görmedim tatlım ama silik çıktıysa umut var demektir bekle bakalım bi günün geçsin olmazsan test yaparsın tekrar aslında en sağlıklısı 6 7 gün geçene kadar beklemekte biz onu yapamıyoruz maalesef

Bende idrar yapicam çünkü iki çizgi görmeyiçok istiyorum önce ben biliyim:))
Benim prolaktin mi yüksekti bilmiyorum Bi ara test yapıyordum kıpkırmızı çift çizgi çıkıyordu ama adet oluyordum ondan ben kan vericem garanti olsun

Kizceler bişey diycem demin yemek tarifleri sayfalarına bakıyordum kizz bide ne görem arnavut ciğeri canim bı istediki
Kız sus sus ben hiç dayanamam ona olsada yesek bende geçen akşam sütlü cici bebe yaptm asla yemeyeceğim bişeydi ve bir paketi yedim

Bende severdim cici bebeyi hahah valla ya okadar yemek gördüm sayfada enem biteeek onu canım nasıl istedi anlatamam ben bu tüp bebek sayfalarinda okumuştum bebeğe zararlı bla bla biseyler demistiler acaba doğrumu ne yani simdi tüp bebeğe zararlıysa biz hamile kalırsak bize değil mi , kafamda deli sorular

Yok kuzum sadece tüp bebek değil tüm gebelikte riskli. Ama bende çok severim bıkmadan yerim ama hamileliğimde yememiştim Dr um kesin emir verdi yeme çocuğunu düşün diye korkudan yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…