• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bata 4 gün kala 🤗 Sizce varmı bebiş 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık çocuğu olan insanlarla görüşmek istemiyorum, sürekli sordukları için telefonla bile kimseyle konuşmak istemiyorum. Her ay adet dönemi yaklaşınca bir ümit oluyor sonra sönüyor. Doktora gittim kist var dedi adet olunca bir daha gittim kist falan kalmamış olur bu ay dedi kaç ay geçti olmadı. Folik asit kullanmak şart mı? Sanki doktor çok test yapmadı gibi sadece kanser testlerini yaptı yolladı. Ne yapsam bilemedim. Eşime söylüyorum o da bıkıyor. olacak elbet kafana takma diyor ama sürekli aklımda.

Merhaba Arkadaşlar,
Siteye ilk defa giriyorum ben de her ay umutlanan heyecanlanan ama hayal kırıklığına uğrayan biriyim :KK43: Gurbetteyim bu konuları konuşacak kimsem yok bana manevi destek olur musunuz?
Artık çocuğu olan insanlarla görüşmek istemiyorum, sürekli sordukları için telefonla bile kimseyle konuşmak istemiyorum. Her ay adet dönemi yaklaşınca bir ümit oluyor sonra sönüyor. Doktora gittim kist var dedi adet olunca bir daha gittim kist falan kalmamış olur bu ay dedi kaç ay geçti olmadı. Folik asit kullanmak şart mı? Sanki doktor çok test yapmadı gibi sadece kanser testlerini yaptı yolladı. Ne yapsam bilemedim. Eşime söylüyorum o da bıkıyor. olacak elbet kafana takma diyor ama sürekli aklımda.
Hoşgeldin Canm seni çok iyi anlıyorum benim kızımdan önce 2 düşüğüm oldu o zamanlar bende öyleydim sinir oluyordum onları kıskanıyodm sanki. Ama sonra rabbim nasip etti çok şükür. Seninde olacak ama zamanı gelince acele etmemelisiniz tabiki dile kolay biran önce tatmak istiyorsn duyguyu anlıyorum seni fakat senin istediğin zaman değil rabbimin istediği zaman olur sen dua et rabbime bırak o hayırlı zamanda nasip edecek. Adetlerin düzensiz anladığım kadarıyla yumurtlama geç oluyo ki yumurtalar kistte dönüşüyor çatlayamıyor. Kaç yıldır deniyorsun düşük vs. Oldu mu

Ah kızlar pazar adet günüm benim adette belim hiç ağrımaz gülerken bile belim ağrıyor birde çok farklı akintim oluyor afedersiniz :))

Arada gelip gidiyorsa olabilir olmazsan ertesi gün bir test yaparsın adet sancısı bende geldi mı hemen oluyorum çünkü senin kideöyleyse dikkat et derim canım
Geçen ay 3 gün gecikmeli geldi ama hep krndi kendime mevsimsel deyip durdum , bu seferde içimden test yapmak gelmişti 2 gün önce yaptım diğer çizgi çok silik çıktı belki görmüşsündur canim

Back